Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerim35

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Dün gece güzel 2 maç yaptık ama bu klan maçları olayı böyle oyunun rastgele bulacağı rakipten ibaretse çok kötü. Yani istediğimiz takımla maç yapma, maç teklif etme olmadıktan sonra ne anlamı kaldı ki... Umarım gelecek updatelerle bunu değiştirirler. Yoksa bu oyunun online'ı KZ2'ye göre çok uzun ömürlü olmaz. Klan turnuva maçına girip oyun rakip bulacak mı diye beklemek ayrı bir mesele zaten. Dün 4 kişiydik de buldu. Kalabalık olunca bulabilmesi daha zor olacak. Mesela Pazar günü 7 kişiyle girdik bulamadı. Gerçi 7 olduğumuz için bulamamış olabilir, 8 olsaydık belki bulacaktı... :) Böyle işte...

Klan sistemini berbat etmişler tek kelimeyle, kz2'nin sistemini aynen korumaları bile yeterdi.Değiştirecekleri tek şey valor konusunda boost yapanları engelleyebilecek bir sistem getirmekti.Yoksa sonra Gabriel handsome is the best vs. gibi klanlar türeyebiliyordu

http://www.killzone.com/kz/clan.psml?kz_clan_id=265853

Abi şu sayfaya baktımda kz2 de kan maçlarının replayınden tut attığın kurşun sayısına kadar hertürlü istatistik vardı. nereden nereye

Öyle valla Kerim, ayrıca oyundan da kırpılan bir sürü özellik var.Multi olarak kz2'nin downgrade'i diye boşuna denmiyor bu oyuna

• quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Vay be benim clan ne hale gelmiş.

KZ2'de açmıştım , strongiron'a devrettim , oda spydir'a devretmişti en son. KZ3'te de açmışsınız. İnsan onursal başkan diye yazar ya..

KZ3'ü aldım arkadaşlar , umarım severim multisinide geri dönerim bıraktığım yere..

Benim için bir şart geçerli değildir heralde ??

Yav ne yaptin Senceru kardes corba etmissin, strongiron'dan devralmadim ben TRZN(TurkZone'u) Ilkerden devralmistim yani simdiki DH nickiyle Since1903. Birde senin klan'in dedigin klan TRZN yani TurkZone bu klan ise TÜRK tagli TÜRK isimli klan, bu ismi ilk alan kisi C-Tranger haliyle onursal baskan olucaksa TÜRK klaninda C-Tranger olur, hakki yenmesin diye yazayim o da vakti olmadigindan bana devretti.

Senin actigin [TRZN] TurkZone klaninda zaten ilk mesajda(benim acitigim TurkZone klan konusu) senin ismin her daim mevcut, Tesekkurlerimizle beraber, orada onursal baskanliginda mevcut hala, ama gelip bir kere bile oynamadin bizle ayri konu, TRZN ben almayi dusunuyordum ama almadim eger o tag hala mevcut ise bence oyunu alip klan tag'ini ve ismini kap hocam. Bize katilmak istersende gel, zaten Captain I seviyesine cikarsin kisa surede ratio konusundada 1'in altinda olmayacagini dusunuyorum. Fakat KZ2 gibi yapma bu oyundada azicik oynayip futbol oyunlarina doneceksin gibi bir his var icimde...

Hahahaha yaa harbiden çorba etmişim. Sorun bende arkadaşlar , kusuruma bakmayın baya uzak kaldım..

TRZN'du benim ki evet.

KZ2'den gram zevk almadım. Ama KZ3'e girince türkçe dublaj olmasıda bir etki sanırım zevk aldım yani. Ama ilerde inşallah sıkılmam. Clan işlerine bir daha girmem , ne alıcam eski adımıda uğraşıcam. Burda eski arkadaşlarım varken..

Yakında dediğin rütbe'ye gelirim , pek bilmiyorum rütbe olaylarını ama.Eklerseniz PSN'e beni öğretirsiniz.

Ratio'yu hiç merak etme.. Dün girdiğim iki oyundada lider çıktım oyundan.

Sıkılmıcağım hakkında söz veremiyorum. Ama ilk izlenim çok iyi..

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Evet TRZN klanının kurucusu Sencer kardeşimdi.O da bana devretti fakat ben de bi zaman sonra askere gideceğim ve yoğun olduğum için Hakan'a (SPYdir) devrettim.Saolsun Hakan benden sonra baya ilgilenmişti klanla,yani çok emeği geçmiştir.Bana kalırsa KZ3'te de aynı klanla devam edelim derim, hatta bu fikrimi Hakan'a ilettim.Klan 2. yılını devirdi bu aralar :) Hazır bu isim 2 yıldır biliniyorken Liderliğini Hakanın yapması şartıyla [TRZN] TurkZone'den devam edelim derim.

Yanlış birşey yokmuş aslında spydir benim clanın başkanlığını yapmış işte.

İlker hoşgeldin bu arada askerden , nasıl geçti ?? Süründürdüler mi ?? Sıra bize de gelicek.

Hangi clan olursa olsun sizinle olurum oyuna devam ettiğim sürece. Liderlik falanda istemem aman diyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 1 Mart 2011; 14:47:32 >

• Bende klana katılmak istiyorum

Psn:Trex_Tr

Kilzone 3(Stats)

Oynama saatim:23:45-05:00 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trex_Tr -- 4 Mart 2011; 1:02:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dolmacı

hocam benim katılma isteğimi görmediniz galiba(yada rütbeden kaybettim)

http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=DoLmaJi

Gorduk kardes, rutbeni Captain I yaptigin zaman davetiyen gonderilecek, ration 1'in "biraz" altinda (0,97) ama zamanla yukselticeksindir.

tamam bu akşam halledeceğim. bu sıralar biraz işlerim varda. ama klan maçlarını kaçırmayacağım

• quote:

Aslında herkes hergün online oluyor da saatler pek uymuyor. Öğrenciler sanırım 8 9 gibi bırakıyor, diğer arkadaşlar 10'dan gece 1 2'ye kadar online... Mesela dün biz 12-1 arası maçlar oynadık ben 1'de bıraktım, benden sonra devam etmiş arkadaşlar. Eğer belirli saatlerde maç alabilme şansımız olsaydı KZ2 şu saatte maç var toplanalım diyebilirdik...

O zaman ben hafta içi akşam 22.30-00.30 arası maçlara gireceğimi buradan söylüyorum. Çarşamba akşamı nöetçi olduğumdan hiç giremeyeceğimi de belirteyim...
  • Bir aksilik ya da yoğun olduğum bir döneme denk gelmediği sürece ben haftanın her günü akşam 9,10'dan 12,1'e kadar online oluyorum.

Bu arada şu diğer Türk klanı ile bir maç yapsak hiç fena olmaz, 4vs4 klan maçları beni sarmadı. Maçın yarısı adam aramakla geçiyor.
  • tamamdır yüzbaşı rütbesine ulaştım klana katılma isteği atabilirsiniz

http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=DoLmaJi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolmacı -- 1 Mart 2011; 15:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bir aksilik ya da yoğun olduğum bir döneme denk gelmediği sürece ben haftanın her günü akşam 9,10'dan 12,1'e kadar online oluyorum.

Bu arada şu diğer Türk klanı ile bir maç yapsak hiç fena olmaz, 4vs4 klan maçları beni sarmadı. Maçın yarısı adam aramakla geçiyor.

Bu akşam 10'da toplanıp 8 vs 8 Warzone deneyelim...
  • ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Dün gece güzel 2 maç yaptık ama bu klan maçları olayı böyle oyunun rastgele bulacağı rakipten ibaretse çok kötü. Yani istediğimiz takımla maç yapma, maç teklif etme olmadıktan sonra ne anlamı kaldı ki... Umarım gelecek updatelerle bunu değiştirirler. Yoksa bu oyunun online'ı KZ2'ye göre çok uzun ömürlü olmaz. Klan turnuva maçına girip oyun rakip bulacak mı diye beklemek ayrı bir mesele zaten. Dün 4 kişiydik de buldu. Kalabalık olunca bulabilmesi daha zor olacak. Mesela Pazar günü 7 kişiyle girdik bulamadı. Gerçi 7 olduğumuz için bulamamış olabilir, 8 olsaydık belki bulacaktı... :) Böyle işte...

Yalnız işin ilginç yanı 18 kişi mevcut ve bunun dışında alınmayı bekleyen 15 kişi daha var. 3,5 kişi ile oluyorsa ne anladım bu klan işinden?

Daha kalabalik maclara girecegiz kisa sure sonra, dun aksamki klan maclarini ben deneyip gormek icin talep ettim. Minimum 4 kisi olmasi gerektigi icin o anda online olan kocagurbuzh, C-TRanger ve melkor_ertu23'e davet gonderdim. Gercekten guzel maclardi ama maalasef bir KZ2'deki sistemin yarisi bile etmez.

Gecenin ilerleyen vakitlerin 4 maca daha girdim kocagurbuzh ile, ve bu maclarin hepsi Guerrilla Warfare idi, 4 mactan 2'sini aldik 2'sini kaybettik. Guerrilla Warfare'e girmek icin minimum 2 kisi olmaniz gerekiyor, ancak takim bulurken 3 kisi verebiliyor karsiniza, bana bu rastgele arama sistemi adaletsiz ve luzumsuz geldi. Nerede KZ2'deki sistem?

Ayrica karsimiza cikan 2 klandan 1'i bir tane kill aldiktan sonra base'e saklanip 9 dakika beklediler zaten adamlardan teki marksman oldugu icin gozukmuyor etmiyor aradaki farki iyice actiktan sonra son 1 dakika ortaya ciktilar, camping'in alasini gormus olduk, 2. yenildigimiz takim ise 2 kisiye 3 kisi oynadik. Tum takim marksman olmus, sadece kose kenar gibi yerlere pusup bekliyorlar. Zaten marksman'in susturuculu taramali silahi, otomatik silahi falan oldukca dengesiz, campingin hasi var bu oyunda Guerrilla Warfare birdaha hayatta girmem.

• quote:

Klanın ismi TÜRK, klan tagı [TÜRK]'tür.
    Ana teması yabancı oyunculara TÜRK'ün gücünü göstermek olan bir klandır.
    Bunun dışında tabiiki diğer klanlar arasında maçlar yapılacaktır.
    (Aşırı hırstan uzak, sevgi saygı çerçevesinde geçmesi dileğiyle...)

-ÜYE LİSTESİ-
    PSN - DH
    Yoneticiler :
    C-TRanger - C-TRanger
    Pixolator - SPYdir
    kocagurbuzh - kocagurbuzh
    BlackEagle_TR - khan_1903

Uyeler :
    GaIatasaray_35 - Turquia
    TheMarjinal - TheMarjinaLs
    ZafeerTR - zafer_terry
    Asp3ndora666 - Armag3d0N
    mistikvTR - mıstıkv
    efeata - jambon
    melkor_ertu23 - melkor23
    GoldPunch-TR - GoldPunch
    berksezgi - Berk_DH
    DaxteroyTR - Daxteroy
    kacak24 -
    Skylife1905 -
    Ecz_________Emre -
    TTouchMyFeaRR -
    mvlt42 - mvlt42
    sofion - Sofion
    Dolmaci - DolmaJi

-DAVET GÖNDERİLEN KİŞİLER-
    (Bu kişiler arasında bilmediğim kişisel bir sorun varsa PM atıp bildiriniz.)

PSN - DH
    nestarum - .ZeuS.

-KATILMAK İSTEYEN KİŞİLER-
    (Üyelerden itiraz gelmediği taktirde davet gönderilip/eklenecekler...)

PSN - DH
    RachTR19o5 - ordboy123
    http://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/overview.html?name=RoachTR
    LiveForAction - YoğurtluMakarna
    http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=LiveForAction
    SUAT508 - neo_3435
    http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=SUAT508
    besiktasss - Since1903
    http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=besiktasss
    HayaoMiyazakiTR - feckless
    http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=HayaoMiyazakiTR
    Weycell61 - Weycell61
    http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=Weycell61
    Enistheuau - _Guybrush_
    http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=Enistheuau
    darkmirror9 - gamer-x
    http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=darkmirror9
    PaypayTR - paypay88
    http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=PaypayTR
    unspoken53 - soulcalibur053
    http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=unspoken53

Klana uye olmak icin Yoneticilere basvurunuz, Klan daveti icin basvurunuzu yaptiktan sonra Yoneticilerin ve uyelerin karara varmasi icin bize zaman verip, lutfen bekleyiniz.Davet listesi ve klana katılmak isteyen kişiler üyelerin fikri alınıp son karar Yoneticilerin olmak uzere, klana alinacaktır. Klan oyuncu limiti sinirli oldugundan secici olacagiz ve zaman zaman klandan cikarilmasini dusundugumuz kisiler olacaktir. Yeterince katilim gostermemek, Ratio'nuzun cok dusuk olmasi veya Klan kurallarina aykiri bir harekette(hakaret, kufur) bulunmaniz klandan cikarilmaniza sebep olabilir, Klana kabul edilmis veya edilecek uyeler bu kurallari bilerek ve kabul etmis uye olmalari onemlidir.

-KATILIM ŞARTLARI-
    1• 'Oyunu kazanmaya oynayan' oyuncu tipinde olmanız... (Yani bir yeri ele geçirmek gerekiyorsa veya bomba kurulması gerekiyorsa haritanın alakasız bir yerinde kill kasmayan, ölmemeye çalışmayan... )
    2• K/D oranınızın 1.00'in altında olmaması. 1'in altina dusen uyelerin durumu Yonetim tarafindan gorusulup, uygun gorulurse devam edecektir.
    3• Uye olmak isteye arkadaslarimizin minimum rutbesi Captain I(123.750 Exp) olmasi gereklidir.
    4• Headset (Çok şart değil ama olursa iyi olur. )
    5• Klan icinde kufur ve hakaret gibi tartisma ve husursuzluk yaratan kisiler derhal cikarilicaktir, ayrica cocukca tavirlar sergileyen uyelere gerekli uyari ozel olarak verilecektir.
    6• Klana katılmak isteyenlerinwww.killzone.com adresine girip, yukarıdaki MY KILLZONE sekmesinden 'Sign In' olup, profil linklerini konuya mesaj atmaları rica olunur.
    7• Kurallar zaman icerisinde, uyelerin fikri ve Yoneticilerin aldigi kararlar ile degisececktir, Tesekkurler.

Yukaridaki liste 28 Subat 2011 tarihi'nde guncellenmistir.

Hocam beni eklemişsin teşekkürler. yanlız ismimi ve psn i yanlış yazmışsın galiba. sol tarafa DoLmaJi sağ tarafa dolmacı olacak galiba.

• birde klan savaşlarından nasıl haberim olacak? ne zaman savaş var bilmiyorum mesela. buraya da yazarsanız sevinirim klan maçlarını. yada nereden öğrenebilirim onu yazın ona göre geliyim bende
  • Bugün 2 kere oyundan attı . . 2 sinde de dehşet_ül vahşet oynuyordum 40a 15li k/d ler vardı . .
    Ratio havalara uçuyordu ama '' Oturum sahibi bulunamadı '' diye oyundan attı 2sinde de . .

TTnet + Guerilla Games Servers'a az küfür etmedim . .
  • Benim diger klanlardan ve uyelerden bir ricam olacak, Klan katilim sartlari niye var neden var demekten vazgecin.

Zaten sartlar belli neler;

-KATILIM ŞARTLARI-
    1• 'Oyunu kazanmaya oynayan' oyuncu tipinde olmanız... (Yani bir yeri ele geçirmek gerekiyorsa veya bomba kurulması gerekiyorsa haritanın alakasız bir yerinde kill kasmayan, ölmemeye çalışmayan... )
    2• K/D oranınızın 1.00'in altında olmaması. 1'in altina dusen uyelerin durumu Yonetim tarafindan gorusulup, uygun gorulurse devam edecektir.
    3• Uye olmak isteye arkadaslarimizin minimum rutbesi Captain I(123.750 Exp) olmasi gereklidir.
    4• Headset (Çok şart değil ama olursa iyi olur. )
    5• Klan icinde kufur ve hakaret gibi tartisma ve husursuzluk yaratan kisiler derhal cikarilicaktir, ayrica cocukca tavirlar sergileyen uyelere gerekli uyari ozel olarak verilecektir.
    6• Klana katılmak isteyenlerinwww.killzone.com adresine girip, yukarıdaki MY KILLZONE sekmesinden 'Sign In' olup, profil linklerini konuya mesaj atmaları rica olunur.
    7• Kurallar zaman icerisinde, uyelerin fikri ve Yoneticilerin aldigi kararlar ile degisececktir, Tesekkurler.

kimseye katilmak icin uyelik harci yatiracaksiniz falan denmiyor, Kaptan 1 seviyesine cikma oynama yogunlugunuza bagli olarak tutsa tutsa 1 veya 2 gun tutar, bunun istenme sebebi hem nasil bir oynayis tablosu cizdiginizi gormemiz icin onemli boylece klan maclarinda kimin en cok hangi sinifi oynadigini bilerek kadrolasmamiz bizi basariya goturecektir. Ratio konusunda toleransli davraniyoruz zaten.

Az once 2 arkadasimla ile PSN uzerinden sohbetim oldu, dediler ayni cati altinda toplanalim tamam sartlari karsiliyan herkese davet gonderiyoruz dedim, dalgami geciyorsun cevabi geldi, durumu anlama icin chat odasina gectik, 2. arkadastan mesaj geldi bu esnada "Ne demek sartlar uyarsak????biz toplanmaktan bahsediyoruz siz sarttan bahsediyorsunuz bagzi seylere saygili olmak lazim. bu oyunu bilende bilmeyende oynar. buyrun kapimiz herkese acik demenizin beklerdim. yanlismiyim?" demis. Zaten aksini soyledigimiz biryer yok, biz zaten konunun basinda beri bu mesaji verdik, ayrica saygisiz olunan yer neresi anlamis degilim. Kimseye sartlara uyacaksin denmedi? Katilim icin sartlar var, bunlari elde edenlere davetiye gonderiliyor zaten,kimseye bir terslik yaptigimiz yok kimseyi birseye zorlamiyoruz, Tek TÜRK klani degil bu. Katilim sartlarini karsilamak bu kadar zor veya size gercekten ters dusuyorsada sizi zorlayan veya baski altina alan yok , bunun disinda uyulacak bir sart varsa oda klan uyelerinin birbirine saygili olmasidir, buda zaten klanin huzurunun kacmasi ve herkesin keyif almasi icin onemlidir. Eger benim bir yanlisim varsa soyleyin. Yonetim olarak karara varildi ve sartlar bunlar, birinin hakkimi yendi, birine bir zararmi geldi, yani Klan yonetimi'nin en dogal hakkidir, kural belirlemek.

Benim anlamadigim bazi arkadaslarin ayni tolerans ve anlayisi gosterememesi, veya olayi kisisellestirerek, ortada tartisilicak birsey yok iken isin buyumesi. Ben haftasonu tasindim, internetimde ariza cikti duzelttirdim bu esnada gelen basvurularada cevap yazdim arkadaslar durumum budur tasindim, bu haftasonu zaman ayiramayacagim diye, sonra islerim bitince evvelki sayfalara dondum, kimisi demis yok bu saatten sonra adima klan acilsa gelmem, yok tanidiklarini almislar bizi ipleyen yok, gorende sanki biz bu isi maasli yapiyoruz zanneder, bu toleransi ve anlayisi gostermek ne kadar zor olabilirki? Ayrica olaylara boyle tartismaci yonden yaklasan arkadaslarin klanda olmasinin acikcasi kendi adima taraftari degilim.

Katilim sartlari herkes icin gecerlidir arkadaslar, klana alinirken, tanidigimiz arkadaslarimiz icinde gecerlidir ve bu katilim icin gerekenleri yerine getirmek hicte zor degil, ayrica olayi kisilesstirmek yerine baska perspektiften gormeye calisin lutfen, her gelen kardesimize davet gonderdikmi klan limiti doldumu bu sefer istesekte davet gonderemicez. Saglik olsun bu tarz tartismalar TRZN donemindede olmustu kemik kadro oturana kadar olacaktirda. Sart surtlu isler bana sacma diyorsaniz bizim kapimiz size kapali olarak gormeyin siz zaten acik olan bir kapidan girmek istemiyorsunuz. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 2 Mart 2011; 0:02:02 >

• quote:

Evet TRZN klanının kurucusu Sencer kardeşimdi.O da bana devretti fakat ben de bi zaman sonra askere gideceğim ve yoğun olduğum için Hakan'a (SPYdir) devrettim.Saolsun Hakan benden sonra baya ilgilenmişti klanla,yani çok emeği geçmiştir.Bana kalırsa KZ3'te de aynı klanla devam edelim derim, hatta bu fikrimi Hakan'a ilettim.Klan 2. yılını devirdi bu aralar :) Hazır bu isim 2 yıldır biliniyorken Liderliğini Hakanın yapması şartıyla [TRZN] TurkZone'den devam edelim derim.

İlker hoşgeldin bu arada askerden , nasıl geçti ?? Süründürdüler mi ?? Sıra bize de gelicek.

Hangi clan olursa olsun sizinle olurum oyuna devam ettiğim sürece. Liderlik falanda istemem aman diyim..

Saol kardeşim hoşbuldukta ben askerden geleli 1.5 yıl oldu unuttuk bile askerliği biz :) Sencerim sen FIFA ya dalmışsın hayattan kopmuşsun walla :)
    Bu arada Hakan mesajlarım sana gelmiyo mu ben klanla ilgili mesaj attım sonra dönmedin bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 2 Mart 2011; 0:05:36 >

• quote:

quote:

Saol kardeşim hoşbuldukta ben askerden geleli 1.5 yıl oldu unuttuk bile askerliği biz :) Sencerim sen FIFA ya dalmışsın hayattan kopmuşsun walla :)
    Bu arada Hakan mesajlarım sana gelmiyo mu ben klanla ilgili mesaj attım sonra dönmedin bana ?

Geliyor Ilkercim,
    TRZN oldu [TÜRK] Killzone 3'e gecisimizle zaten ayni kadroyuz Ilker
    oyuna girelim sende su rutbeyi Kaptan I'e cek aticam invite'ini
    Sencer'in oyun daha gelmemis sanirsam, ama dedigin gibi Killzone2'dede bir kere gormemistim hep uye listesindeydi ama girip FIFA oynuyordu surekli bu sefer inanmak istiyorum gelip bizle oynayacagina, Sencer allah icin en azindan Rutbeyi Katpan I yap davetiyeni aticam ondan sonra gelmesende saglik olsun

• Killzone 3'teki ilk ve son klan maçıma çıktım, bir daha da oynamam.Dünya birincilerine mi denk geldik nedir, anlamadım.Zaten maçın hiçbir detayını da belirleyemiyorsun, ne saati, ne haritası vs.Oyunu iyice yalamış yutmuş olanlar girsin oynasın, biz captain I'lara göre değil bu işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 2 Mart 2011; 0:38:53 >
  • quote:

quote:

quote:

Geliyor Ilkercim,
    TRZN oldu [TÜRK] Killzone 3'e gecisimizle zaten ayni kadroyuz Ilker
    oyuna girelim sende su rutbeyi Kaptan I'e cek aticam invite'ini
    Sencer'in oyun daha gelmemis sanirsam, ama dedigin gibi Killzone2'dede bir kere gormemistim hep uye listesindeydi ama girip FIFA oynuyordu surekli bu sefer inanmak istiyorum gelip bizle oynayacagina, Sencer allah icin en azindan Rutbeyi Katpan I yap davetiyeni aticam ondan sonra gelmesende saglik olsun

Valla FIFA'da oynamıyorum artık. PS3'ten çektim elimi..

Geldi oyunum gelmez mi , oynuyorum. KZ3 fena değil ama yinede multi yine çok karışık , gözlerimi bozacak benim ya.

En son baktığımda Erbaş'ın son rütbesindeydim. Birazdan gireyimde bir bakalım. Yaparım Captain I ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Killzone 3'teki ilk ve son klan maçıma çıktım, bir daha da oynamam.Dünya birincilerine mi denk geldik nedir, anlamadım.Zaten maçın hiçbir detayını da belirleyemiyorsun, ne saati, ne haritası vs.Oyunu iyice yalamış yutmuş olanlar girsin oynasın, biz captain I'lara göre değil bu işler

Hakketten yahu ne saçma bi sistem bu arkadaş. Hadi hiçbirşeyi ayarlamaya izin vermiyorsun bari rakipleri dengeli bul. Gidiyo hepsi 'Galaksi Rütbeli' adamları buluyo oyun...

• Dun Harun kopunca yeniyorduk karsi takimi, Harun'da bir numara var
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.