Şimdi Ara

Killzone 3 Beta Oyunculari Listesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khan_1903

Ben killzone'un yeni yapısını pek beğenmedim açıkçası, killzone 2'e devam ederim daha iyi.Spawn sistemi bozulmuş , silahların tepmesi kalkmış, accuracy arttırılmış, auto aim vs. gibi özellikler eklenmiş.Kısacası sevdiğim oyun gitmiş, yerine başka bir şey gelmiş.Kz2'inin multisini 500 saatten fazla oynamıştım, bunu onda biri kadar oynamam gibi geliyor, sadece klan sistemi dolayısıyla belki multisine devam ederim.Umarım oyun eski haline döner.

Pfff
  • Paylaşım yapmak isteyenler varsa haberimiz olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Ben killzone'un yeni yapısını pek beğenmedim açıkçası, killzone 2'e devam ederim daha iyi.Spawn sistemi bozulmuş , silahların tepmesi kalkmış, accuracy arttırılmış, auto aim vs. gibi özellikler eklenmiş.Kısacası sevdiğim oyun gitmiş, yerine başka bir şey gelmiş.Kz2'inin multisini 500 saatten fazla oynamıştım, bunu onda biri kadar oynamam gibi geliyor, sadece klan sistemi dolayısıyla belki multisine devam ederim.Umarım oyun eski haline döner.

Pfff

Yapma ya. Eminim satışları 3 kat artacaktır; ama bu kadar özünden çıkmamalı.

• Daha kolay oynanabilirlik, daha büyük haritalar ve Jetpack, mech gibi araçları oyuncular istedi diye koydular. Birde daha fazla accuracy ve zarar varsa iyi bence. Çühkü KZ2'de herkes m82 ile oynuyordu. KZ3'de her silah, pistol bile iyi vuruyor. Silahlar daha dengeli videolardan gördügüm kadarıyla.
  • şimdiiii... oyunu 2 saat kadar oynadım... öncelikle benden nefret etmenizi sağlayacak itiraf: ben daha önce hiç killzone oyunu oynamamıştım...

şimdiyse görüşlere gelelim... oyun grafik ve hissiyat olarak çok güzel... hani bir başlandımı oyunun ortasında çıkılmıyor... gayet başarılı... sürekli değişen emirler sayesinde her seferinde heyecan yaşatıyor... ama bunun dışında bakıldığında standart bir takım bazlı multiplayer oyuna bişi katmıyor... ikon ve sınıflar bakımından gayet bir Team Fortress 2 havası aldım... hatta steam açıp da TF2 oynayasım geldi :) güzel bir hikaye ve iyi bir yapay zekayla single player'ı gayet iş yapar... multisi de kesinlikle iş yapar ama işin atası hala kendini yenilerken ben multi için almam KZ3ü...
  • paylaşmak istiyen varmı ? :D
  • quote:

GG KZ3'e baslamadan sunu demis ; "Yerim farkliligini, ben satis yapmak istiyorum, COD klonu yapalim bu sefer "...

Bu oyun KZ filan degil bir kere bastan soyleyeyim... Artik bundan da sikayet eden adam FPS filan oynamasin, o derece degismis...

- Silahlar cok guclu bir turreti oldurmek icin 2 burst fire yetiyor ISA rifle ile
    - Health cok az, aninda oluyorsunuz
    - KZ2'yi gercekci yapan o agirlik gitmis, COD gibi kosup durabilirsiniz artik
    - Medic sinifi mortally wounded durumdayken kendi kendini revive edebiliyor, buyuk sacmalik
    - Medic'e verdikleri o ayricalik yetmemis bir de junior bot eklemisler yanina
    - Mortar strike var yahu , inanamadim gorunce
    - Menuler bir acayip, arkadaslarinla beraber oynama olayi nasil cozemedim, eskiden arkadasin oyundaysa Join der girerdik

Ben izledigim video ve okudugum yorumlarla kendimi hazirlamistim bu CODZone'a , GG acisindan bence buyuk hayal kirikligi olmus... Muhtemelen daha cok satacaktir ama oyun ruhunu kaybetmis...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 26 Ekim 2010; 21:50:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keyn

quote:

GG KZ3'e baslamadan sunu demis ; "Yerim farkliligini, ben satis yapmak istiyorum, COD klonu yapalim bu sefer "...

Bu oyun KZ filan degil bir kere bastan soyleyeyim... Artik bundan da sikayet eden adam FPS filan oynamasin, o derece degismis...

- Silahlar cok guclu bir turreti oldurmek icin 2 burst fire yetiyor ISA rifle ile
    - Health cok az, aninda oluyorsunuz
    - KZ2'yi gercekci yapan o agirlik gitmis, COD gibi kosup durabilirsiniz artik
    - Medic sinifi mortally wounded durumdayken kendi kendini revive edebiliyor, buyuk sacmalik
    - Medic'e verdikleri o ayricalik yetmemis bir de junior bot eklemisler yanina
    - Mortar strike var yahu , inanamadim gorunce
    - Menuler bir acayip, arkadaslarinla beraber oynama olayi nasil cozemedim, eskiden arkadasin oyundaysa Join der girerdik

Ben izledigim video ve okudugum yorumlarla kendimi hazirlamistim bu CODZone'a , GG acisindan bence buyuk hayal kirikligi olmus... Muhtemelen daha cok satacaktir ama oyun ruhunu kaybetmis...

Hocam guzel yazmissiniz ikinizde (keyn ve khan1903) KZ2 betasi oynadigimda yetmedi demistim ancak bu oyun bende karisik bir tat birakti ama iyi anlamda degil GG gercekten oyunu ne ederizde Cod'a ceviririz diye dusunmus cidden, ben sahsen Cod'dan kacmaya calisiyorum su betayi gorunce sasirmadim desem yalan olur, tum silahlarin accuracy'si neredeyse ayni bir fark hissedemedim ben, KillZone'u killzone yapan o agirlik gitmis herkes Cod'da oldugu kicina gres yagi surulmus gibi yardira yardira kosturuyor, sacma sapan bir madalya ve popup sistemi ve abilityler misal o mortar strike hakikaten ilginc ayrica tactician oldugunuzda spot and mark vardi eski KZ2'de ama bunun aktif olmasi icin Scout olup gorunmezken aktive edince o anda baktiginiz alandaki dusmanlari tespit ediyordu simdi bunu tacticiana daha gelismis olarak vermisler bir basiyorsunuz 30 saniye size gorup gormediginiz herkesin yerini veriyor bir nevi duvarlarin icini goruyorsunuz adamlar mavi halka olarak aninda beliriyorlar, zaten first bloodlar falan hic gerek yoktu bunlara, Ben killzone'u alirken arsivime bir Cod klonu daha koymak istemiyorum, dilerimki bu betadan sonra GG oyunu ozune dondurur.

keyn hocam senin PSN neydi yada Pixolator girersen ekle beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 26 Ekim 2010; 22:15:27 >

• Paylaşım olursa ben de isterim bir adet. Oynayanlara çok imreniyorum şu anda. Gerçi yorumlar pek iç açıcı değil ama KZ3 gibi bir efsaneyi başından takip etmek isterim.
  • Daha bismillah oyun camper dolmuş arkadaş... Merivene mayın koymuş merdivenin başında bekliyo adam. Gitmesen yanına oyun bitene kadar beklicek öyle. Camper diye mesaj atıyorum thanks diye cevap veriyo pişkin, pis şey...

Oyunun codlaşmış olmasını abartıyorsunuz bence biraz. 1 senedir mw2 oynamanın ardından betaya bakınca direk kz2 oynadığım zamanlar geldi aklıma. hiç cod gibi gelmedi... dur bakalım oynayıp bişeyler açtıkça alışacakmıyız...
  • neden cod gibi, flash koşusu kz2 de assault da vardı bu sefer herkesdemi var ? ayrıca kaç vuruşta ölüyor rakip ?
  • meele kill tek vuruş ve farklı animasyoonlar var. bazen bıçağı çıkartıp boğazını kesiyor, bazen başını tutup boynunu kırıyor... sevdim meele olayını
  • Cabuk level atlamak istiyorsaniz EXOlari alin, 40 kill garantisi veriyorum :], arkadas 51-3 bitirdi ben 39/40- 10 kusur...

Benim PSN JardeL bu arada...
  • Melee kill animasyonlari guzel olmus ancak bazen sadece dipcik vurunca bile oluyor adam, nerede o Killzone 2'deki 2-3 dipcikle adam oldurme ben acikcasi onun kalkmasina uzuldum. Tactician Spawn grenade tamamen kalkmis bir acidan iyi olmus ama bir acidanda kotu olmus umarim spawn grenade tercihan belli harita veya oyun modlarina konur.
  • Scout'un düşmanları spotlama yeteneğini tacticiana vermeleri saçma olmuş hakikatten. Dün gece bu şekilde oynayınca 3 maç üst üste 20 küsür killerle 4000 küsür puanlar topladım hep Hem de operation modunun ilk roundunda sadece.. Oyun modlarından operationu sevdim, oyanatabilir kendini...
  • ben bi arkadasla paylastim hesabımı. yani benim hesabımdan girip indirdi arkadas. az önce oyuna girmek istediğimde "this content will be available for use after 24 hours have passed from the time it was used on another PS3 system" şeklinde bi hata aldım. nolcak oynayamicakmiyim artik ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvZip

ben bi arkadasla paylastim hesabımı. yani benim hesabımdan girip indirdi arkadas. az önce oyuna girmek istediğimde "this content will be available for use after 24 hours have passed from the time it was used on another PS3 system" şeklinde bi hata aldım. nolcak oynayamicakmiyim artik ben?

24 saat sonra oynayabilirsin.demekki acoount paylaşılınca 24 saatliğine kilit kouyor .herkesin betası kendine o zaman
  • quote:

ben bi arkadasla paylastim hesabımı. yani benim hesabımdan girip indirdi arkadas. az önce oyuna girmek istediğimde "this content will be available for use after 24 hours have passed from the time it was used on another PS3 system" şeklinde bi hata aldım. nolcak oynayamicakmiyim artik ben?

Hayır... İkinizden biri açtığı takdirde diğeri 24 saat kitlenecek
  • onun silmesi mi gerek yani oyunu?
  • quote:

onun silmesi mi gerek yani oyunu?

Silmesi demeyelim de açmaması lazım...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.