Arkadaşlar , kolay gelsin , kişiye özel bi forum açmış oldum ama kusura bakmayın. Benim bir problemim var ve size danışmak istedim. Biraz geç oldu ama Killzone 2'yi oynuyodum bu aralar. Yaklaşık iki haftadır aralıklarla oyunu hiç sorunsuz oynadım. Fakat bugün "tharsis refinery" bölümünde (oyunun 7.bölümü) bu havada uçup ateş eden zımbırtıların olduğu bölümde , asansöre gelip yukarı çıktıktan sonra , merdivenden inerken oyun donmaya başladı. İlk seferde makine ısınmıştır diyip , makineyi kapattım ve 1-2 saat soğumasını bekledim. Ardından oyunu yeniden açtım asansörle yukarı çıkıp yine merdivenden inerken oyun dondu. Cd'de tek bir çizik bile yok arkadaşlar. Başka oyunları denedim donma var mı diye , onlarda da bir sorun yok. İnternet tarayıcısı çok sık donuyo diye duymuştum , ona baktım doncak mı diye oda donmadı. Yani makineden kaynaklı bir sorun yok. Peki şimdiye kadar güzel çalışan bir oyun niye birden bire bu problemi vermiştir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim .
Evet, aynı bölümde şu an ben de sorun yaşıyorum. Bölümde ilerledikten sonra açık alana çıkıyoruz. 10 civarı düşmana karşı savaşıyoruz. Çatışma bittikten sonra kayıt ederken kayıt 3-4 dakika geçmesine rağmen bitmedi. PS butonuna basıp menüye geçebiliyordum ama. Oyunu kapadım, tekrar açtığımda az önceki çatışmayı oynamadan peşindeki ara videoya geçiyor. Kadın bizim askeri taşıyor, iki adım attıklarında ara video donuyor. Makine kilitleniyor. PS butonu da işlemiyor burda. Oyunda en son güncellemeyi de yaptım ama bu sorun var. Yardım ederseniz sevinirim.
Bendede bir ara god of war 3 te oluyordu oyunu son kayıt yerinden başlat düzelecek mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: soulcalibur053
Arkadaşlar , kolay gelsin , kişiye özel bi forum açmış oldum ama kusura bakmayın. Benim bir problemim var ve size danışmak istedim. Biraz geç oldu ama Killzone 2'yi oynuyodum bu aralar. Yaklaşık iki haftadır aralıklarla oyunu hiç sorunsuz oynadım. Fakat bugün "tharsis refinery" bölümünde (oyunun 7.bölümü) bu havada uçup ateş eden zımbırtıların olduğu bölümde , asansöre gelip yukarı çıktıktan sonra , merdivenden inerken oyun donmaya başladı. İlk seferde makine ısınmıştır diyip , makineyi kapattım ve 1-2 saat soğumasını bekledim. Ardından oyunu yeniden açtım asansörle yukarı çıkıp yine merdivenden inerken oyun dondu. Cd'de tek bir çizik bile yok arkadaşlar. Başka oyunları denedim donma var mı diye , onlarda da bir sorun yok. İnternet tarayıcısı çok sık donuyo diye duymuştum , ona baktım doncak mı diye oda donmadı. Yani makineden kaynaklı bir sorun yok. Peki şimdiye kadar güzel çalışan bir oyun niye birden bire bu problemi vermiştir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim .
Aynı Problem Bende De Oldu... Siz Nasıl Geçtiniz Burayı....
BEN BÖYLE BİR PROBLEM YAŞAMADIM KILLZONE 2 DE AMA SUAN KILLZONE 3 TE YAŞIYORUM DONMA DEGILDE BENDEDE SESLER YOK KONU ACTIM BENDE YARIDM ISTEDIM ACILMA VİDEO SUNDAKI KONUSMALAR YOK SECENEKLERDE GEZERKEN CIKAN SESLER YOK OYUN İÇİNDE AYAK SESLERI MUHENDISLE BİR YERİ ONARIRKEN CIKAN SESLER YOK
KZ3 oldu bend eo durum.Bölümü baştan oynadım düzeldi.
Çok Enteresan 2.Loading Bölümünden de Başlasan Kontrol Odasında Silah Arkadaşımızla Buluşamıyordum.En Baştan Yani Dronların Olduğu Yerden Başladım Eğer Hepsini İndirmezseniz Bölüm Geçmiyor Hemde Bir Sonraki Bölümünü O Kadar Oyun Oynarım İlk kez Böyle Birşeyle Karşılaşıyorum.
Sev FPS de Boyu Çok Kısa Arkadaşlarına Oranla Ama TPS Ara Videolarda Bu Durum Söz Konusu Değil!! Sandalye Veya Kontrol Mekanizmasına Gelincede Fark Ediliyor...Böyle Bir Oyunda Bu Hata Olmamalıydı.
Ben her iki oyunu da bitirdim hiç sorun yaşamadım. Sadece KZ2 yüklemeler berbattı takılıp duruyordu PS3. Killzone 3 te onu aşmışlar. Arkadaşların dediği gibi bir önceki saveden başla yine bir şey olmazsa full ne varsa sil saveini kurtar bir flash bellekle killzone 2 dosyalarını da sil ps3ten update filan ne varsa yeniden başlat oyunu herşeyi kursun updatelesin sonra saveini yükle öyle bir dene bence.
kz2'de problem yasamadim. ama kz3'de oyunu 6 ay sonra oynayim dedim oynun ilk bolumlerinde broadcasting room'a giderken, rico kapiiyi acmak icin birsey yazarken donuyo veya kapi acilmiyo yada rico halen kapiyi acmak icin kodlari giriyor. tam o sirada start, select ve silah degistirmeye bassam makine donuyo.
ayrica silah atislarina girdigimde helgastlarin sesi gidiyo.
en son udpate yaptim. updatesiz denedim. oyunu sildim yeniden yukledim.
hic biri fayda etmedi.
allah belllani versin gurilla games.
Çok Enteresan 9 Adet Dronu İndirmemiş Oynadığınız Bölüm Değilde Bir Sonraki Bölüm Geçilmiyor.Hani Şeye Benzer Muazzam Karmaşanın İçinde Savaşırken Varacağınız Hedefe Gitseniz Dahi Arkada Öldürmediğiniz Adam Olursa Bir Sonraki Bölümün Sonuna Etki Ettiğinden Bir Sonraki Bölüm Geçilemiyor Oluyor....Tuhaf...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme