Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
400.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: psikolojiksilah007

@2fast4u yanlis anlama ama @armagedon nickli arkadasima verdigin bir onceki sayfanin sonundaki sniper ile ilgili ornegin hic hosuma gitmedi isin kolayina kacan profosyonellikten uzak bir ornek olmus. isin zevki orda bi anlamda vitesli araba kullanmakmi yoksa otomatik vitesli arabami zevkli. zevkler verenkler tartisilmaz ama sen yorum yaptigin icin ve sana eziyet geldigi icin bende yorum yaptim. bu arada r3 e basarak zoom yapma artik degistiremiyorsak seve seve alisicaz.

niye yanlış anlıyim dostum sende beğenmemekte haklı olabilirsin. okadar çatışma içinde 8-9 tane helgasth sana saldırırken valla kilitli kalması benim hoşuma gitti açıkçası .yoksa başa çıkamıycağın kadar yoğun çatışma altın da kalıyosun.sende çok üzülme bunun için bence. çünkü zoom yapıp eteş ettikten sonra herhangi bi tuşa bastığında zoom geri geliyo ve bi daha zoom yapıyosun sonra bi daha ve sonra bidaha... üzüldüğün şeye bak sende bu şekil oynarsın
    hem daha zor bu dediğim şekil ama zevk alırmısın o kadar yoğun çatışma altın da bunları yapmaya çalışırken bilmem.

• quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

bana sanki hep bu tur alanlarda geciyomus gibi geliyor sooolee guzel spoolier iceren yer varsa bi zahmet alayim. benim icin oyunlarin online kismi onemlidir. diger arkadaslar icin spoolier tehlikesi diye yazarsin. umarim cok sey istemiyorumdur bu arada kaldigin yeri cekebilirsin guzel bir bolgeyi cekeyim diye cebellesmeni istemem gerci heryer mukemmeldir. best of best killzone 2

dostum sırf seni mutlu edicem diye, oyunu bu kadar merakla bekliyen insanları üzemem.
    ben bile zamanında izlemiycem oyunun tadı kaçıyo diye kendi kendime söz vermişken spoiler içerir diye ikaz edilen nerdeyse bütün videoları dayanamayıp izledim.ben verirsem aynı şeyin olucağına emiynim ve böyle bi kötülük yapmak istemiyorum.bu yüzdende çektğim videoları zaten yayınlanmış videolardaki bölümleri oynıyarak çektim.bu yüzden kimse benden spoiler içerebilecek video ve ss istemesin

2fast4u,

seni ayakta alkışlıyorum dostum, gerçekten çok kaliteli bir analiz sunuyorsun. yani öyle spoilerları çakıp, oyunu bize anlatmadan, kafamızdaki soru işaretlerini yanıtlıyorsun, bu çok iyi. lütfen baskılara boyun eğip, aşırı spoiler içeren görüntüleri gönderme. hepimiz bekleyelim ve görelim, bu arada sende oyunu iyice en ince ayrıntısı ile incele, detaylı sorulara yanıt vermişsin o cevap cok cok iyi olmuş..

anlaşılan oyun sana gelen kopyasında bile, pre-production kopyasında bile mükemmel, demekki gold hali çok daha iyi olacak.

bu arada oyunun multisinin kısa ömürlü olacagını pek sanmıyorum. serhan'ın hakkı var, hala counter serverlarına bakarsanız tonla insan takılır. birkere killzone 2 yi, simulasyon fps gibi dusunmekte fayda var, boyle grafiklerle, ısıklandırma ile fps daha once hic gelmedi. insanlar sirf bu ozellikler icin multisinin bagımlısı olacaktır gorun bakın.

server odaları dolup tasacaktır bir sure sonra, dilerim dayanır ve aglar cokmez.

• @nejat_80
    Burda söz konusu Sony serverları.Dandik EA serverları ile karıştırmayalım
  • @2fast4u zorluk konusunda biraz kafalar karisti ama demek istedigini anladim ben snipera badcompaniden ornek verim usa takiminin ilk sniper silahi cok hosuma gidiyor diger sniperlardan elini cekmeden ates ettiklerin bana gicik geliyo. kz2 deki sniper da ole galiba yani seri atabiliyosun kapatmadan bu ozellik profosyonellikten uzak kanimca. yoksa kisisel yapilan yorumlarda renkler ve zevkler tartisilmaz birde degisik sniper varmi.
  • @nejat_80

]kanka merak etme spoiler olayının tamamen bilincindeyim ve dikkat etmeye çalışıyorum.dediğim gibi bütün spoiler içeren videoları kendime söz vermeme rahmen dayanamayıp izledim meraktan .diğer yandanda zaten ortalıkta yeterince video mevcut ve hepsi grafik kalitesinden detaylarına kadar oyun içi ve ben şuan bunu açık olarak görüyorum.izlemek isteyen daha önce çıkan videoları izlesin .oyun her detayına kadar o videolarla birebir ve muhteşem.

edit:onlıne düşüncenede tamamen katılıyorum bu grafikle ,bu animasyonlarla ,bu ışıklandırmayla bu sesler ve atmosferiyle çok çok zevkli ve uzun soluklu bıkılmıycak bi onlınesi olucaktır.

şimdiden bişey söylemek istiyorum.nacizane kendi fikrimdir.

eğer kıllzone2 videolarını izledikten sonra bu oyunu beğenmiyen varsa şimdiden bu oyundan vazgeçsin söyliyim.çünkü oyun çıktığında vay efendim bize bunu gösterdiler hani bu kadar detay yok.vay efendim burası böyle değildi bizi resmen kandırmışlar videolarla falan deme şansları yok.derlersede komik duruma düşerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 25 Ocak 2009; 20:13:35 >

• Video için ellerine saglık artık darısı bizlerin basına.

O kadar zaman gecti su son günler gecmiyor.Artık çıksın su oyun ötesi şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 25 Ocak 2009; 20:05:19 >
  • skywalkertr yede 2fast4u tada tesekkur ve tesekkurler sony tesekkkurler geurılla killzone o kadar
  • @ 2fast4u o zaman kafamda ki soru isaretini spoolier icermeden akillica cevaplarmisin. vaybe bole bir bolgede varmis dedigin kz2 cizgisinden uzak bolgeye rastladinmi. cunki oyunlarda ilk gosterilenin aksine cok farkli yerler oluyor ornek mgs4 orta dogu bolgelerinde gececekmis gibi duran oyun videolarindan sonra bambaska dunyalara goturdu bizi. bastaki cumle ise espri katmakti sen ve @ nejat80 kardesim kizmaz umarim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

@nejat_80
    Burda söz konusu Sony serverları.Dandik EA serverları ile karıştırmayalım

ama söz konusu olan oyunda killzone 2, sony de olsa, hersey olabilir. serverlar coktu haberi alırsak sasırmayalim bence.

quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Video için ellerine saglık artık darısı bizlerin basına.

O kadar zaman gecti su son günler gecmiyor.Artık çıksın su oyun ötesi şey

aynen ya, sorma, son 30 gun gercekten hayatımızın en büyük iskencelerinden birisi olacak, allahtan elimde oyun bol, littlebigplanette fullemeye ve half life 2 ile orange box ustunden ugrasmaya calisacagim baska turlu gecmez, bu arada son 30 gune giriyoruz, 12:00 den sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 25 Ocak 2009; 20:38:23 >

• quote:

@ 2fast4u o zaman kafamda ki soru isaretini spoolier icermeden akillica cevaplarmisin. vaybe bole bir bolgede varmis dedigin kz2 cizgisinden uzak bolgeye rastladinmi. cunki oyunlarda ilk gosterilenin aksine cok farkli yerler oluyor ornek mgs4 orta dogu bolgelerinde gececekmis gibi duran oyun videolarindan sonra bambaska dunyalara goturdu bizi. bastaki cumle ise espri katmakti sen ve @ nejat80 kardesim kizmaz umarim.

şuan 4.bölümdeyim çok ilerki bölümlere daha gelmedim yani. tadına vara vara inceleyerek ilerlemeye özen gösteriyorum ve çok ciddiyim sürekli bakınıyorum sağa sola hata bulabilmek için. bu gün hiç oyunu oynıyamadım misafirlerimiz vardı halada var .ps3 ü açma gibi bi lüxüm olamadı yani.
    sadece aralarda kaçamaklık yapıp senin ve diğer arkadaşların sorularını yanıtlamaya çalışıyorum laptop ile.oynadığım dört bölüm için konuşiym ilk 2 bölümün zaten belirli yerlerinden videolar mevcut .eğer senin sorunun amacı oyunun en güzel sahnelerini bu 2 bölüme koyup milleti tavlamaya çalışıyolar demeye çalışıyosan alakası yok söyliyim .3.ve 4. bölümlerdede en az ilk 2 bölümdeki gibi kıllzone2 çizgisinde harika görüntülere sahip sürprizler var.ben daha ilerisini şuan için oynamadım ama gidişat her bölümde kıllzone2 çizgisinde sürprizlerin olduğunu gösteriyo

• @2fast4u usenmeden sorulari cevapladigin icin tesekkurler. gercekten yorumlarin profosyonel oyun yazarlari gibi.
  • @_2FAST4U_

dostum oyuniçi video gerçekten süperdi,oyundan fırsat bulupta konuyla ilgilendiğin için seni tebrik ediyorum,ben olsam oyuna kaptırırdım doğrusunu sölemek gerekirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glazer -- 25 Ocak 2009; 21:00:26 >
  • quote:

@2fast4u usenmeden sorulari cevapladigin icin tesekkurler. gercekten yorumlarin profosyonel oyun yazarlari gibi.

beğendiğine sevindim.
    akıllıca ve spoiler içermiycek cevaplar istedin ve bence en doğrusunu yaptın.aslında amacım çok basit oyunun zaten bi ton muhteşem videosu mevcut bide ben üstüne eklersem emin ol bunları izlerken tıpkı diğerleri gibi çok hoşuna gidicek ama oyunu edindiğinde ben zaten bunu görmüştüm diyceksin ,niye diyesinki kendin oynarken ilk defa bu zevki yaşamak varken.zaten herşey ortada oyun heryönünden kendini belli ediyo.

• Arkadaşlar,

killzone 2 shopto da pre-order dan stock due in konumuna geçmiş,

galiba oyun resmi olarak çıkmadan pre order yapanlara gönderilecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: glazer

@_2FAST4U_

dostum oyuniçi video gerçekten süperdi,oyundan fırsat bulupta konuyla ilgilendiğin için seni tebrik ediyorum,ben olsam oyuna kaptırırdım doğrusunu sölemek gerekirse

teşekkürler dostum beğendiğine sevindim çektiğim videoyu ama inan oyunun gerçek görüntü kalitesini 10/1 yansıtmıyo o videoda gördüklerin.
    o kadar kötü bi fotoğraf makinesiyle ancak o kadar olabiliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: spindle23

Arkadaşlar,

killzone 2 shopto da pre-order dan stock due in konumuna geçmiş,

galiba oyun resmi olarak çıkmadan pre order yapanlara gönderilecek...

bende pre order yaptım ancak ücret almıyorlar , pre orderda yollayacakları günde mi ?parayı çekiyorlar acaba ,birde wallet para yüklersek bugünkü kurdan çekip bekletiyorlar değil mi?
  • @_2FAST4U_

Helal gerçekten çok teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

@_2FAST4U_

Helal gerçekten çok teşekkürler.

eyvallah dostum.herşey bizler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

ah mustafa ben o 10.000 kişi değil 1 kişiyi bile göremiyorum :)

bu arada COD un serverlarının taşmasının nedeni oyunun fanlarının çok fazla olmasıdır. COD serisi gerçekten ciddi başarı yakalamış bir seri sonuçta. Resistance kendini yeni kabul ettiriyor. Killzone 2 de Kendini kanıtlamak zorunda olan bir oyun. COD serverlarındaki yogunlugu bekleyemeyiz bence. hala Counter Strike serverlarında da 100 binlerce oyuncu var sonuçta. bu oyunun günümzdeki herhangi bi oyundan daha ii oldugnu göstermiyor herhalde :)

cod maalesef ki oyle ama ben cok sey bekliyrm kz2 den ozellikle online da cunku cod5 ile takas yapacagim :)
  • 2FAST4U_

Aga bişey sorucam Yalçın abiyi uyarmışlarmı herhangi bi konuda,resim veya video sınırlaması olarak bazı bölümler için...

Merak ettim???
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.