Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.248
Cevap
4
Favori
417.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YAZINI OKURKEN İNAN BU HALDEYDİM

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER)

KISAKANÇLIKTAN ÇATLAMAK ÜZEREYİM HACI YAW ELLERİM KIPRAŞIYOR

DAHA ÇOK BİLGİ VER OYNANIŞ NASIL DİĞER FPSLERDEN AĞIRMI,DÜŞMANLARIN YAPAZ ZEKALARI NASIL???

ANLAT NE VARSA ANLAT.

• quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

arkadaşlar çok heyecanlıyım. söze nerden başlasam bilmiyorum.ilk önce @skywalkertr yani yalçın abime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum . neden derseniz KILLZONE2 şuan ellerimde duruyo ps3,e takmadan sizlerle paylaşmak istedim
    msn de konuştuk kendisi bana güvendi ve gecenin ikibuçuğunda evinden çıkıp bi alışveriş merkezi önünde bana oyunu tadını çıkarmam için verdi.daha fazla yazamıycam hemen oyuna dalmak istiyorum .

VAY!!! Hacı olaya bak kalp krizinden gitme sakın sindire sindire oyna
    aynen öyle yapıyorum kanka ilk bölümü her yere baka baka tadını çıkara çıkara 2 saatte falan bitirdim zaten
    her dakikasında adrenalin var ve emin ol oyunla alakalı söylenicek çok şey var .

• nasil fan lik bu ya nerdeyim ben ne forumu bura yaaaa. yanlis yere takilmisiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

UFFFFFF

YAZINI OKURKEN İNAN BU HALDEYDİM

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER)

KISAKANÇLIKTAN ÇATLAMAK ÜZEREYİM HACI YAW ELLERİM KIPRAŞIYOR

DAHA ÇOK BİLGİ VER OYNANIŞ NASIL DİĞER FPSLERDEN AĞIRMI,DÜŞMANLARIN YAPAZ ZEKALARI NASIL???

ANLAT NE VARSA ANLAT.

resim mükemmeelllll.

kanka oynanış diğer fps lerden biraz daha ağır ama cuk oturmuş diyebilirim.
    yapay zekadan hiç bahsetme neden diyecek olursan sana sana ölçü olarak şunu söyleyebilirim neredeyse onlınede gerçek insanlarla oynuyomuşsun hissini yaratabilecek kadar yapay zeka mevcut oyunda.düşmanlar manyak derecede saklanıyolar.sen gitmezsen seni gördükleri anda gelip topluca katlediyolar ve özellikle denediğim bişey var çünkü bi ara böyle bi haber dolaşıyodu ortalıkta .ilk bölümün sadece bıçakla geçilebileceği söyleniyodu .öyle bişey yok arkadaşlar onu söyliym.yada ben çok beceriksizim .bunu yapmaya çalışırken en az 30 kere öldüm.(iyi be ilk bölümü mermi yakmadan geçebilicez diye makara yapan arkaşlara duyrulur)

• crysisla kiyaslarmisin elinden geldigince kardesim.

Sen istersen biraz uyu sabaha kadar oynamışsındır,şu an KİLLZOWNED bi haldesindir kendine dikkat et,aklına mukayet ol

Orjinalden alıntı: psikolojiksilah007

crysisla kiyaslarmisin elinden geldigince kardesim.

kıllzone 2 yi inan bana crysisle karşılaştırmaya gerek yok dostum. bu başka bi dünya olmuş

Orjinalden alıntı: SONY_55

Erol sakın serhana söyleme kalp krizinden gidebilir.Yazık olur çocuğa...

uğur aynı şey benim için geçerli inan bana oyunu oynarken kalbim sıkışıyo
    Crysis' e burada taktığını beyan etmeni istiyorum

Orjinalden alıntı: K®ATOS

2fast4u ya abi şimdi elindeki bd oyunun hepsimi yoksa ilk bölümleri mi?full ise alacakmısın oyun çıkınca.yani oyunda ayarlamalar olmuş mudur o zamandan itibaren

kanka ilk bölümü tadını çıkara çıkara herşeye baka baka 2 saatte birdim.
    2.bölümün ortalarında bu rüyanın bitmemesi için kapadım oyunu, birazdan tekrar dalıcam
    oyun fullmü bilgim yok gittiği yere kadar gidicem .bu bendekinin tamamlanmamış olma ihtimali varmı bilmiyorum ama inan bana tamamlıycak bişey kalmamış gibi duruyo çünkü her şey çok kaliteli.

• quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Evet hocam Crysis' le kıyaslayalım lütfen.

Hacı sen komik adamsın yaw

Yaw ne oyun bea, ben hiçbir oyunda bu kadar heyecan yaptığımı hatırlamıyorum Erolun yazılarını okurken bile ellerim terliyor..

GUERİLLA sen insanımısın be!! Yaptığın şey insanlığı sığarmı,katilmisin yapımcımısın belli değil her oynayanın kalbi sıkışıyor..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Erol sakın serhana söyleme kalp krizinden gidebilir.Yazık olur çocuğa...

uğur aynı şey benim için geçerli inan bana oyunu oynarken kalbim sıkışıyo

ya dostum, basina piyango cikti valla. bu arada skywalkertr'dan pm ile ozur diledim. biraz benimde katkım var unutma, o kadar sert yazmasam, belki donmeyecekti foruma.

piyango senin basına cıktı.

haydi ayrıntılı ve kaliteli bir degerlendirme bekliyoruz senden. oyunu guzelce masaya yatıralim diyecegim ama anladıgım kadariyla muhtesem bir oyun olmus.

crysis'ti, halo'ydu, geow'du hersey geride kalmıs, hepsi hikaye olmus. of ya, ne adamsın.
    ps3 sony turkiye garantili, elite 360 ise marmarali arkadasimizdan alinmistir.

• @2fast4u kirilmalar icin ne diyeceksin mesela her duvarin kenarlari kiriliyomu, sokak lambasi varsa ki online haritada vardi buyuk ihtimal kirilabiliyormu, nisan almak nasil silah agirmis gibimi donuyor yoksa rahat mi donuyor. adamlarin kafasina ates edince kafa patliyomu yoksa kopuyomu? cevaplarsan bi zahmet.
    Nedir durum? Hangi tuşla zoom yapıyoruz? Sağ analog değildir umarım? Basılı tutarak yapıyoruzdur inşallah zoom' u?
    Aydınlatırsan sevinirim

grafik olarak crysis le karşılaştırma imkanım yok aslında çünkü crysisi full ayarlarda oynatabilicek kadar pahalı bi sisteme hiç sahip olmadım.internet cafede deneme fırsatı buldum crysisi oda malum orta derecede grafik kalitesiyle oynatabilecek bi bilgisayardı ama atmosfer ,sesler,yaşattığı adrenalin olarak crysisle yan yana duramıycak kadar kaliteli bunu söyliyebilirim.

quote:

grafik olarak crysis le karşılaştırma imkanım yok aslında çünkü crysisi full ayarlarda oynatabilicek kadar pahalı bi sisteme hiç sahip olmadım.internet cafede deneme fırsatı buldum crysisi oda malum orta derecede grafik kalitesiyle oynatabilecek bi bilgisayardı ama atmosfer ,sesler,yaşattığı adrenalin olarak crysisle yan yana duramıycak kadar kaliteli bunu söyliyebilirim.

süper süper diğer sorumada cevap lütfen

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.