Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.250
Cevap
4
Favori
421.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Sfred

Vay be bir zamanlar, AA yok, şu yok bu yok diyenler çıkıyordu sürekli. Şimdi ses seda yok

hehe cok komik dimi, bir tanesi bile killzone 2 başlığına uğramıyor. ben bu adamlar ne zaman p3 alıcak merak ediyorum. muhtemelen çoğu da aldı, ps3 exclusivelerini oynuyor. almayanlarda zaten kz 2 ile almak zorunda kalıcak. oyun en azından 1-2 yıl boyunca en iyi fps olarak kalacak.

gerci hala ps3 ün tam kapasite kullanımı soz konusu degil. daha yeni olgunlasan bir konsoldan bahsediyoruz.

birde bakın su load sureleri eleştiriliyordu. killzone 2 de bunu da cozmusler. resistance 2 de de benzerdi. load time cok kısa idi, bu sefer daha iyi ilerletmisler.

benim tek endisem oyunun suresi. ne kadar olsa da yetemeyecek o kesin, zaten genel olarak kaliteli oyunlar, yapma zorlugundan kısa suruyor. bakalım yakında cıkar.

• arkdslar killzone la yakından uzaktan ilişkisi sempatisi olmayan ben betadan sonra bir anda fikirlerişm değişti ve oyunları kz2 ve diğerleri diye ayırdım..oyunda ufak problemler var ama oda btea olsun o kadar..onun haricinde

KILLZONE 2 O KADARRRR
  • 17 subatta cikacak avrupada belki daha erken cikabilir

College of Engineering 2010/2014-Univeristy Park, PA
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil92

17 subatta cikacak avrupada belki daha erken cikabilir

15-16 subattan sonra heryer screenshot dolar. hehe. ozel bir versiyon cikacak mi acaba..

• _____________________________
  • quote:

iste butun beta silahlarini gosteren video, paracalanabilirlige dikkat!
    http://www.viddler.com/explore/PSUniverse/videos/153/293.526/

Teşekkürler Video İçin

Galata Saray
  • Beyler madem oyunu neredeyse her ps3 kullanıcı alacak bir numara yapsak da DH olarak, toplu alım gibi mesela.

Ucuza gelir heralde. Yoksa yine 120 den kitlemeye başlayacak bizim aç gözlü satıcılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfred -- 27 Kasım 2008; 13:15:00 >

Orjinalden alıntı: *Reaper*

Trophy Listesi: http://elhabib.at/2008/11/26/welt-exklusiv-absolut..

Süper

yani oyun hakiki 1080i ve 30fps calisacak,

quote:

Seb Downey has confirmed that Killzone 2 natively supports 1080i. Here is the quote:

"I got a message from one of our code gurus today about me talking about the 720p stuff I was spewing incorrectly and told me that we now support 1080i natively too. Glad they got that in too. Now rejoice!

Seb Downie - QA Manager - Guerrilla Games"

• quote:

arkadaslar killzone native 720p yerine NATIVE olaraktan 1080i coznurluk destekleyecekmis!

yani oyun hakiki 1080i ve 30fps calisacak,

quote:

Seb Downey has confirmed that Killzone 2 natively supports 1080i. Here is the quote:

"I got a message from one of our code gurus today about me talking about the 720p stuff I was spewing incorrectly and told me that we now support 1080i natively too. Glad they got that in too. Now rejoice!

Seb Downie - QA Manager - Guerrilla Games"

Bütün oyunlar öyle zaten 1080i desteklemesi bişey ifade etmiyor 1080p olsa oharaş derdim............

• quote:

Beyler madem oyunu neredeyse her ps3 kullanıcı alacak bir numara yapsak da DH olarak, toplu alım gibi mesela.

Ucuza gelir heralde. Yoksa yine 120 den kitlemeye başlayacak bizim aç gözlü satıcılar.

120 den satarlarsa, tronixTEn kitapcıklı almak daha mantıklı olur. 3 kisi birlesse, fedex kargosu 6 dolara dusuyor, 76 dolara mal olur. dolara 1,6 desek 115 mi ne yapiyor. gayet hesaplı. merak etmeyin donanim habercileri tokatlayamazlar. en azından oyunu bitiren arkadaslar -elden cikartmak isteyen cikar mi bilmiyorumya- oyunu degerinden satar.

• Ben bu oyundan hic umutlu degildim ama ilk yayınlanan video ve sonrasında gelen videolar ile ekran görüntüleri bana resmen tokat attı.Bir konsol oyuncusu olarak bu oyunu salya akıtarak bekliyorum
    4. WW servers, as well as region locked..dedicated oh course
    5. No 2 player split screen, no co-op
    6. Full HOME support
    7. MP is a arcade/realism shooter.
    8. No health regenerate
    9. recoil, sway etc..
    10. lock, aim assist SP only reduced strenght when difficulty is raised
    11. No secondary fire
    12. No prone

13. Melee dmg is dependant on weapon size and force ( A sprinting wack with a rocket launcher might insta kill)
    14. No disapearing bullets, nades, or rockets if shot in mid-getting killed
    15. First you rank up to unlock classes, then secondary skills, then the ability to mix and match skills, along the way you can opt for weapons/ammo/nade unlocks as well as ability to create clans or squads.
    16 . All present beta videos are of an old build, theres a more polished build still untested.
    17 . Players can find and follow buddies.
    18 . Helghast eyes have been "balanced"
    19 . shooter gets points even if his kill gets revived
    20. SP longer then many, shorter then a few
    21. No coop, no split screen

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+

• Split Screen Co op olmaması eksiklik olmuş.

Vay be bir zamanlar, AA yok, şu yok bu yok diyenler çıkıyordu sürekli. Şimdi ses seda yok

benim sesim hala çıkıyo siz kurun gurubunuzu görürüz çıktığında oyunu hala diretiyorum. ama bu elinizde oyunun hd videolarını iyi saklayın sonra oyun çıktığında karşılaştırma yaparsınız

Ahh be...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.