Şimdi Ara

Killer Ethernet İşe Yaramıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Killer ethernetli anakart aldım fakat ping süreleri hiç düşmedi. Hatta eskisiyle aynı. Modeme kablo ile bağlanıyorum ve ayarlardan oyuna gelip Highest seçiyorum. Hiçbir fark görmedim. Atladığım bir şey var mı sizce?

• Driver felan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetelmas82

Arkadaşlar Killer ethernetli anakart aldım fakat ping süreleri hiç düşmedi. Hatta eskisiyle aynı. Modeme kablo ile bağlanıyorum ve ayarlardan oyuna gelip Highest seçiyorum. Hiçbir fark görmedim. Atladığım bir şey var mı sizce?

Senin konunla alakası yok ama bende de şöyle bir problem var. Eskiden asus anakartım vardı. Linux tabanlı live cd ile sistemi açınca otomatik olarak nete bağlanırdı. Şimdi msi 970 gaming kullanıyorum, hangi Linux olursa olsun nete bir türlü bağlanmıyor. Ya killer Linux u desteklemiyor ya da sorunlu gerçekten de..?

• quote:

Orijinalden alıntı: hursitwww

Driver felan varmı

Güncel driverler kurulu.

• Killer sadece reklam internet sana dışarıdan geliyor ne geliyorsa onu görüyorsun ethernetin bi rolü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbaroscakir

Killer sadece reklam internet sana dışarıdan geliyor ne geliyorsa onu görüyorsun ethernetin bi rolü yok

Aynen öyleymiş. Eğer trafiği başka uygulamalar kullanıyorsa onları kısıtlıyorsun ve oyundaki trafiğe öncelik veriyorsun. Zaten ben oyun oynarken arkada trafiği etkileyecek bir uygulama çalıştırmıyorum ki. Ben de bir şey sanmıştım, bunu yapan başka uygulamalar da yüklenebiliyor muş. Yazılımsal bir şey donanımla pek ilgisi yokmuş.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAID Card nedir, ne işe yarar!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.