Bildirim
Killer Ethernet İşe Yaramıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Driver felan varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetelmas82
Arkadaşlar Killer ethernetli anakart aldım fakat ping süreleri hiç düşmedi. Hatta eskisiyle aynı. Modeme kablo ile bağlanıyorum ve ayarlardan oyuna gelip Highest seçiyorum. Hiçbir fark görmedim. Atladığım bir şey var mı sizce?
Senin konunla alakası yok ama bende de şöyle bir problem var. Eskiden asus anakartım vardı. Linux tabanlı live cd ile sistemi açınca otomatik olarak nete bağlanırdı. Şimdi msi 970 gaming kullanıyorum, hangi Linux olursa olsun nete bir türlü bağlanmıyor. Ya killer Linux u desteklemiyor ya da sorunlu gerçekten de..?
quote:
Orijinalden alıntı: hursitwww
Driver felan varmı
Güncel driverler kurulu.
Killer sadece reklam internet sana dışarıdan geliyor ne geliyorsa onu görüyorsun ethernetin bi rolü yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Barbaroscakir
Killer sadece reklam internet sana dışarıdan geliyor ne geliyorsa onu görüyorsun ethernetin bi rolü yok
Aynen öyleymiş. Eğer trafiği başka uygulamalar kullanıyorsa onları kısıtlıyorsun ve oyundaki trafiğe öncelik veriyorsun. Zaten ben oyun oynarken arkada trafiği etkileyecek bir uygulama çalıştırmıyorum ki. Ben de bir şey sanmıştım, bunu yapan başka uygulamalar da yüklenebiliyor muş. Yazılımsal bir şey donanımla pek ilgisi yokmuş.
Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X