Şimdi Ara

KILLAR VUCUTTAKI PROTEINI EMIYORMUS?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz geldi malum body yapmaya karar verdim. Sehrimde bulunan en iyi salona yazildim. Vucuttaki killari herkes almis salonda. Sordugumda vucuttaki proteini yuzde 7ye kadar emdigini soylediler. Performans kaybini engellemk icin aliyorlarmis. Sizce ne kadari dogru?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünya güneşe 1 cm yaklaştığında nasıl yok olucaksa buda o kadar doğru bence
  • O zaman doğulu vatandaşlarımızın proteinsizlikten ölmesi lazımdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bodycilerde ondan mi saç kazitiyor :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reveal

Yaz geldi malum body yapmaya karar verdim. Sehrimde bulunan en iyi salona yazildim. Vucuttaki killari herkes almis salonda. Sordugumda vucuttaki proteini yuzde 7ye kadar emdigini soylediler. Performans kaybini engellemk icin aliyorlarmis. Sizce ne kadari dogru?

kıllar proteinle beslenirler evet ama öyle aman aman protein yemezler yani.. kılları alsanda büyümek için yine proteinle beslenecekler.. merak etme yani hiç birşey olmaz.. çoğu genelde vücut hattı belli olsun diye alır. çünkü kıl varken hatlar belli olmaz. sende eğer düzenli body yaparsın 2 3 yıl sonra kıllarını kesebilirsin.. 2 3 yılda göstermelik vücudun olur çünkü..
  • bende öyle diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Dünya güneşe 1 cm yaklaştığında nasıl yok olucaksa buda o kadar doğru bence

Dünya güneşe zaten belli aralıklarla yakınlaşıp uzaklaşıyo. 4 temmuz (Günöte) ve 2-3 Ocak (Günberi) tarihlerini bi arattır googledan bilimsel olarakta anlayacaksın. Kimden duyuyorsanız bu teorileri saçmalıyorlar inanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 20 Mayıs 2013; 12:57:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kıllar daima büyüyecek kessende büyüyecek protein yiyecek kesmesende büyüyecek protein yiyecek ?

Edit: Bu arada açık açık yazlıkçıyım demişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 20 Mayıs 2013; 13:01:09 >
  • bunları bılmıyordm pısmam mı oldum evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Kıllar daima büyüyecek kessende büyüyecek protein yiyecek kesmesende büyüyecek protein yiyecek ?

Kafayı çalıştıran birilerini görmek güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

quote:

Dünya güneşe zaten belli aralıklarla yakınlaşıp uzaklaşıyo. 4 temmuz (Günöte) ve 2-3 Ocak (Günberi) tarihlerini bi arattır googledan bilimsel olarakta anlayacaksın. Kimden duyuyorsanız bu teorileri saçmalıyorlar inanmayın.

Güneşte Dünya büyüklüğünde patlamalar oluyor yüzbinlerce km yaklaşıyor

bunlar 1 cm yaklaşmaktan bahsediyor

• quote:

quote:

Adam da onu diyor zaten sen neyin kafasini yasiyorsun einstein

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

quote:

İroni yaptığını kanıtla sözümü geri alıyım.

• Sen biraz geç kalmışsın hocam, yaz bodycileri marttan itibaren basıyor salonları.
  • yüzde 7 demişler birde ölçmüşler gibi
  • olm bende tamamen kurtulmak istiyorum nasıl yapicaz nereden başlıyıcaz bitsin lan artık bu kıllar millar

• kıl tüy dediğiniz şey keratin yapısında... ama kıl gelişimi engelliyor diyorlar nekadar doğru bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

O zaman doğulu vatandaşlarımızın proteinsizlikten ölmesi lazımdı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

quote:

İroni yaptığını kanıtla sözümü geri alıyım.

Adam onun dogruluk payi ne kadar azsa bu olayin da dogrulugunun ayni derecede oldugunu soylemis daha ne yapsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

kıl tüy dediğiniz şey keratin yapısında... ama kıl gelişimi engelliyor diyorlar nekadar doğru bilmiyorum

Kreatin yapısında derken ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.