Şimdi Ara

KILL zone pc ye cıkıcakmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cok merak ediyorum ps3 almadım sırf korsanı yok diye. kıll zone videoları beni cok etkiledi bi tek cod4 te o atmosfer var ama genede kıll zone cok hoş gibi duruyor. acama pc ye cıkacakmı bilgisi olan varmı

• PC Killzone 2 yi değil, Crysis' i zor kaldırıyor. Ne Killzone 2' si ya!?

• Oğuza bak yaa ben aylardır takılıyorum forumda çavuş rütbesindeyim, hacı bi günde teğmen oldu, 1 haftaya yarbay olursun ha oğuz

Tv işi ne oldu be aga, hani sesci olucakdım ben programında.
  • şuraya bak tam msn olmuş bu topic...
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

Oğuza bak yaa ben aylardır takılıyorum forumda çavuş rütbesindeyim, hacı bi günde teğmen oldu, 1 haftaya yarbay olursun ha oğuz

Tv işi ne oldu be aga, hani sesci olucakdım ben programında.

Hayatım teknik yönetmenimiz var. Onun da kendi ekibi, sesçisi, ışıkçısı, kameramanı. Allam ya! Hala sesçi sesçi diyorsun ne adamsın oliimm

• yok len ben ne anlarım sesden :) ama prodüksiyonda iyiyimdir, trance parçalarım var, altyapıda filan kullanabilirsin.
  • Oğlum oyun programında Trance parçaları n' apalım!? Disco' mu burası!? Tv kanalı! Ben senin niyetini anladım aslında, işi bana:

'' Sen bir Transesksüelsin '' göndermesi yapmaya çalışıyorsun aklınca dimi sen!? Anlaşıldı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O---Ğ---U---Z -- 5 Aralık 2007; 14:46:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 camera pc ye takılabiliyomu
    9 yıl önce açıldı
    RDR 2 PC HATA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulen nerden çıkarıyosun bunu :) valla yok aklıma bile gelmedi, trance için bu benzetmeyide ilk senden duydum, kopardın beni. Yok hacı ben Armin,Tiesto filan bayaa trance'cıyım, Bi parçamı dinle yaa, oyunlara verdinmi bu fondan benim parçaları, kanı kaynatır. Müslüm Orhan'mı koycan fona :)
  • Bak bak bir de:

Önce kanını kaynatırım senin,
    Translara bayılırım diyo,
    Armin, Tiesto falan da benim kankam diyo,
    Gel tanıştırıcam seni onlarla diyoooOOO!!!!
    Bir de prodüksiyonda iyiyim, kamera da var diyo,
    Altyapı hazır, sen he de,
    Hemen stüdyoda ön sevişm...
    Pardon çekimlere başilayalım diyo!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O---Ğ---U---Z -- 5 Aralık 2007; 15:08:23 >
  • Oğuz beni de alsana programa, canlı yayında uzun eşek oynayarak tarihe geçeriz ne dersin?
  • Bu söylediklerime oradan bakılınca o anlam mı çıkarılıyo oğuz

İyi hadi ööle olsun, sen var ya seeen.
  • Kilzon önce PS3' e çıksın bakalım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

E kopyası yok diye ps3 almadım diyen sensin ki kimse sana bu konu hakkında birşey demiyor.Killzone 2 pcye çıkacakmı diye burada soran sensin.Sonra daha doğru dürüst cevap bekliyorsun.Sanki piyasada killzone 2 pcye çıkabilir diye bir konuşma geçti de sen olayın doğruluğunu araştırıyorsun.İnsanların ne tepki vermesini bekliyorsun onu anlayamadım.

Ben de şöyle bir soru soruyorum:
    Arkadaşlar god of war 3 pcye çıkacak mı? Bilmiyormusunuz? Yuh size
  • Killzone 2 PCye çıkmasın abi ps3 alcağımıza deysin
    İstemiorum çıkcağı varsada çıkmasın
  • PC'ye çıkarmı yav artık ps3 çıktı bu saatten sonra kim bilgisayara oyun yapar
  • pc ye çıkacak mı başlı*ı açılmayan oyun kaldı mı? yoksa onlar için toplu başlık açalım da şimdiden...

bir ipucu: SCE oyunları PC ye çıkmaz. buradan bayasını bir kurtardık.. gow3, gt5, heavenly sword, rachet, .. bunları falan kurtardık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.