Şimdi Ara

KILL BILL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kazaa daki resimler süper haberiniz olsun
  • hacılar filmde tarantinonun 4üncü filmi diyor..
    Rezervuar 1,pulp 2,beşikten mezara 3,bu 4...haa..4müş hakkatenn..sanki ben daha fazla saydımdı demin..hah jackie brown var..eee 5 etti işte?
  • elrond haklısın, ben de 4. film muhabbeti üzerine imdb'ye girip bakmıştım ve dediğin gibi 4. film değil aslında...
  • abi yalnzı filmde efektler süper olmuş. millet sizce nasıl.
    hani çzigi film bölümünde ki kan fışkırmalar felan yüzlerin şekli felan süper.japonlar bu işte abi.
    Bu arada sarı saçlı kızın kalçası çok süperdi ayıptır sölemesi.
    BOXING!
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by _ElRoNd_</i>
    <br />hacılar filmde tarantinonun 4üncü filmi diyor..
    Rezervuar 1,pulp 2,beşikten mezara 3,bu 4...haa..4müş hakkatenn..sanki ben daha fazla saydımdı demin..hah jackie brown var..eee 5 etti işte?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Hehehehe Dalga geçiyorsun herhalde[?]
    1.Reservoir Dogs 1992
    2.Pul Fiction 1994
    3.Jackie Brown 1997
    4.Kill Bill Vol. 1-2 2003-04

Beşikten mezara nerden çıktı be[?] Sen herhalde <b>From Dusk Till Dawn</b> ile karıştırdın. Tarantino'nun 4. filmi Kill Bill, yani senaryosunu yazıp yönettiği anlamında. Tamamen O'na ait[:P]. Senin düşüncen ile oynadığı filmleri sayarsak herhalde bir 15 tane var....
    Gerçi Tarantino'nun söylediğine göre Oliver Stone <b>Natural Born Killers</b>'ı O'ndan çalmış, bu durumda 5 sayılabilir. Ama gerçekliği ispatlanmamış bir söylenti bu sadece

• Katil Doğanlar filminin senaryosu Tarantino'ya ait yalnız Tarantino filmi hiç beğenmemiş o yüzden pek söz etmiyor ondan.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by netfaresi</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by _ElRoNd_</i>

1.Reservoir Dogs 1992
    2.Pul Fiction 1994
    3.Jackie Brown 1997

Beşikten mezara nerden çıktı be[?] Sen herhalde <b>From Dusk Till Dawn</b> ile karıştırdın. Tarantino'nun 4. filmi Kill Bill, yani senaryosunu yazıp yönettiği anlamında. Tamamen O'na ait[:P]. Senin düşüncen ile oynadığı filmleri sayarsak herhalde bir 15 tane var....
    Gerçi Tarantino'nun söylediğine göre Oliver Stone <b>Natural Born Killers</b>'ı O'ndan çalmış, bu durumda 5 sayılabilir. Ama gerçekliği ispatlanmamış bir söylenti bu sadece

senaryosunu yazıp yönettiği filmler arasında "My Best Friend's Birthday" de mevcut. sonuç itibari ile şu filmler var hem yazıp hem yönettiği. 4. film olayını çözebilmiş değilim...

Kill Bill: Vol. 1 (2003)
    Jackie Brown (1997)
    Pulp Fiction (1994)
    Reservoir Dogs (1992)
    My Best Friend's Birthday (1987)

• abi olay gariplesti :) Evet ben from dusk till down'dan bahsediyodum, tesekkurler duzelttigin icin, ayrica onu yonetti zannediyodum.arastirma yapmadan atladik iste..ama bak bir ustumdeki arkadas ne diyor? my best fr.... girdi simdi..sasirdim kaldim..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by backe</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by netfaresi</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by _ElRoNd_</i>

1.Reservoir Dogs 1992
    2.Pul Fiction 1994
    3.Jackie Brown 1997

senaryosunu yazıp yönettiği filmler arasında "My Best Friend's Birthday" de mevcut. sonuç itibari ile şu filmler var hem yazıp hem yönettiği. 4. film olayını çözebilmiş değilim...

Kill Bill: Vol. 1 (2003)
    Jackie Brown (1997)
    Pulp Fiction (1994)
    Reservoir Dogs (1992)
    <font color='red'>My Best Friend's Birthday (1987)</font id='red'>

Cevaba cevaba cevap
    My Best Friend's Birthday nihayete ermemiş bir film, proje yarıda iptal edilmiş. Böylece aslında o filmden sayılmıyor.
    Sadece bitmiş olan belli kısımları video'ya aktarılmıştır, o kadar...
    Zaten Kill Bill'in posterlerinde alt kısımda aynen şöyle yazıyor :
    <b>The Fourth Film by Quentin Tarantino</b>
    Daha da tartışmak yanlış olur dört mü beş mi falan diye [:P]

• bakınızwww.imdb.com
  • imdb'de de QT'nin filmleri arasında gösteriliyor My Best Friend's Birthday... Ama aslında öyle bir film yok.. Matrix hesabı [:P]
  • İlk yarı sıkıldım diyebilirim. Ama ikinci yarı çok hareketliydi.
  • adsl le çekmişim divx imi... izlemişim... çok beğenmişim... hatta hatta tavsiye etmişim... sonra da ikincisinin kazaa ya düşmesini beklemişim...
  • arkadaşlar...from dusk till dawn'da tarantino senaryoya yardımcı oldu ve filmde oynadı(oyunculuğu berbat dendi tabii o ayrı)...robert rodriguez'in filmidir o...
    natural born killers'la ilgili bir hikaye daha var...oliver stone filmi tarantino'nun elinden almış ve "eğer bu filmi sen çekersen şiddeti yüceltirsin ama ben şiddeti kullanıp sistem eleştirisi yapacağım"demiş. aslında iyi de olmuş. bence gerçekten müthiş bir film...
    kill bill ise gerçekten enfes bir film olmuş herkese katılıyorum...filmi saçma bulanların sanırım bu topic e uğramaması gerekiyor...bence filmde az bile abartı var..:)))
    bir de unutmadan true romance var...tarantino senaryosunu yazdı o da enfes bir filmdir. tavsiye ederim...
  • abi ben sinema da izledim film gerçekten çok iyi.. 2. bölümde bol kanlı bi sahne var.. 50 kişiyi falan bi kılıçla alıyo.. o sahne beni kopardı.. [pray] Cidden film çok iyi.. Dedikleri kadar var. Uma Thurman da manyak oynamış var yaa.. 2. film de 2 ay sonra falan vizyondaymış haberiniz olsun!
  • üç gün önce dvd den dün de sinema dan seyrettim.. tarantino bildiği tüm numaraları yapmış bu filmde [clps][krl]
    tavsiye ederim.
  • hattori hanzo ismine dikkat.
    samurai shodown oynayanlar bunu hatırlar.
  • I was five and he was six
    We rode on horses made of sticks
    He wore black and I wore white
    He would always win the fight

Bang bang, he shot me down
    Bang bang, I hit the ground
    Bang bang, that awful sound
    Bang bang, my baby shot me down

Seasons came and changed the time
    When I grew up, I called him mine
    He would always laugh and say
    "Remember when we used to play?"

Bang bang, I shot you down
    Bang bang, you hit the ground
    Bang bang, I used to shoot you down

Music played and people sang
    Just for me the church bells rang

Now he's gone. I don't know why
    And till this day, sometimes I cry
    He didn't even say goodbye
    He didn't take the time to lie

Bang bang, he shot me down
    Bang bang, I hit the ground
    Bang bang, my baby shot me down

bittim şarkıya. 1 de pulp fiction daki you'll be a woman soon oda çok güzeldir. vede uma nın parça eşliğindeki dansı. (bitiyorum of)

• kazaada kill bill yazın resim ve filmin müziklerini çekin mükemmel ayrıca nancy sinatranın Bang Bang (My Baby Shot Me Down )şarkısıda güzel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.