Şimdi Ara

KILL BILL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UMA THURMANIN OYNADIGI FİLM KİLL BİLL İ DÜN SİRKECİDE DOGUBANKIN ORADAN ALDIM TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL DÖVÜŞ SAHNELERİ VE SENARYO VAR
    KILL BILL
    2.Cİ BÖLÜMÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM ÇÜNKÜ FİLM MATRİX 2 GİBİ DEVAM NİTELİKLİ

• Kemalim ben de bekliyorum zaten hastasıyım Tarantino'nun.

Ama KILL BILL olarak değiştirsen başlığı :))
  • Bu filmi kopya vcd olarak alıp izlemek sinema sanatına, tarantino'ya bir hakarettir. Bir daha görmiyeyim aldıgını.. Sinema da izlenir böyle filmler
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i>
    <br />Kemalim ben de bekliyorum zaten hastasıyım Tarantino'nun.

Ama KILL BILL olarak değiştirsen başlığı :))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

mewluth haklısın yazıyı degiştirdim ayrıca filmi sinemada da izleyecegim sinemadaki atmosfer ve ses olayı ile bu film dahada heyacan yaratacak tek kelimeyle bir şahaser film tarantinoya koca bir bravo filmde heyecan hiç bitmiyor filmi dikkatli izleyin senaryo ve gelişen olaylar harika

• izleyecez tabi yeter ki buralara kadar gelsin :)
  • ben bir arkadaştan vcd'sini alıp 5 dakika kadar seyrettim. Ama biraz saçma bir film gibi geldi bana. Nerede rezervuar köpekleri nedere bu ???
  • gargoyle dostum böyle yapma şimdi yaw
    5 dakika izlediğin film hakkında yorum yapma galetine düşersen senin hakkındaki fikirlerim değişir. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAKE PAUL vs MIKE TYSON
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok hocam Tarantino'nun filmi sonuçta seyredeceğim, matrixe bile gittim bunu kaçırmam zaten. Zaten kızın önünde döğüşmedikleri sahneyi seyredip bıraktım, kalanını dvdden yada beyaz perdeden izlerim

Bu arada amerikan tarihinin en kanlı filmi diyorlar bu film için [sml2k].
  • evet onu bende duydum.

Yine soğukkanlı cinayetler manyak geyikler vardır kesinlikle :)
  • imdb.com'da top liste girdi bile film şimdiden..dünyada gösterimi tamamlanmadan...
    bakalım göreceğiz...
  • valla bekleyip dvd sini almak laazım arşivlik filmler bunnar çünküm demi :? mesela pulp fiction gibi
  • filmden ufak bir bilgi uma thurman kod adı pamukagız yani O-REN le karşılaştıgı japon lokantasında tek başına kol kafa bacak doğruyor sizin anlayacagınız barbar conanı aratmayacak şeyler yapıyor hemde tek başına okinawalı hattori hanzo nun kılıçıyla yaklaşık 50 korumayı hallediyor filmdeki müzikler ve hastanedeki çalınan ıslıkda güzel
  • ben filmi seyretmedim ama, netteki bütün resimlerini topladım [sml2k]
  • 1.5 ay önce Kadıköy'de kopya VCD(1,5 mil.) veya DVD(3 mil.) olarak satılmaya başladı. 1.5 ay önce dvd olarak izledik. MÜKEMMEL. Film setine suni kanı tankerle getirtmişler... [saek]
  • divxilini aldım ama çalışmıyor ya :( sinemada mı izlesek ki?
  • Hakikaten güzel ve marjinal bir filmdi, ne o öyle kollar bacaklar ve kafalar kopuyor kanlar fışkırıyor. Benim görüşüm ikinci filmi de seyretmek ve ondan sonra karar vermek, eğer ikinci film bundan daha fazla yankılanmazsa film Jackie Brown gibi vasat kkategorisinde kalabilir. Bence bu haliyle Kill Bill vol. 1, Pulp Fiction dan kötü, Reservoir Dogs dan iyi. (tabii kendi görüşüm)
  • Geçen gün STV'de Bruce Lee 'nin Ölüm Oyunu filmini izlemiştim .Tarantino orada Bruce Lee nin giydiği elbiseyi giydirdimdemişti Uma Thurman'a hakkaten de öyle, şu resimde görülen sarı elbiseyi aynen Bruce lee de giyiyordu filmde.
  • tarantino uzakdogu hayranı ve bunu kendisi dile getirdi ve bu senaryoyuda uma thurman'a göre hazırladı şu ana kadar vcd den
    tam 6 kez izledim 6.cısıda bugün filmde o-ren'in hayatını japon cizgi roman manga olarak izlerseniz şaşırmayın bride'in filmin başında california'da kendisini 4 yıl önce kilisede öldürmeye çalışan eski suikastçi arkadaşı vernito green'i (kod adı:copperhead) mutfatta bıçakla hakladıgı sahneyi çocukların izlememesi gerekir o sahnede uma bıçagı öldürdügü vernitonun gögsünden alırken vernitonun kızı mutfaga giriyor ama dövüş kızın önünde olmuyor bunu belirteyim kız silah sesini duyup mutfaga geliyor ve yerde yatan annesini ve bride i (uma thurman) görüyor o-ren'in koruması kızada dikkat çok marifetli ama onunda sonu kötü oluyor
  • dostum SPOILER falan yazsaydın be izlemenler çoğunluktadır.

dediğin sahnelerin çocuklara izlettirilmemesi gerektiğine katılıyorum, bence filmin tamamına yaygın bir şiddet ve kan var, herhalde 16 yaşından ufaklara yasaklanır bu film.
  • kazaa da kill bill diye aratın resim filmdeki müzikler ve yüklemenizi bekleyen videolar sizi bekliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.