Şimdi Ara

kilitlenme acil yardım lütfen!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sistem çzelliklerini veriyorum.
    MSI KT4A-V
    2500 SEMPRON
    512MB TWİNMOS
    128MB ASUS RADEON 9550
    80GB MAXTOR

cihaz kilitleniyor. bazen açılırken windows ta bazen cd den dosya atarken bazen kopyalanmış bir setup dosyasını kurarken. makinada değiştirmediğim parça kalmadı. ram leri denedim sonra işlemciyi değiştirdim. psu yi deiştirdim ekran katını ve sın olarakta harddiski denedim. bios güncellemeside yaptım ama hala kilitleniyor. neden olabalir. lütfen yardımcı olurmusunuz????????

• 4 konu üstte bu konu hakkında sabit bir başlık açıldı bir bak istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_4240893/tm.htm
  • onu bende okudum ama bu farklı bir durum. bir fikri olandamı yok?
  • anakartının ve anakartının üstünedeki bulunan ekrankartı işlemci vb seylerin anakart ve diğer kartlarla uyumluluğu cok önemlidir bu hızlı ve yavaslamasına nedenolabilir virüs veya trojanda olabilir yeniden formatlyıp güzel bi şekilde kur bilgisayarını güzel bide virüs programı zannediyorum olmaz bundan sonra
  • Sıstemınde hangı işletım sistemini kullandığında önemli belkı sistem konfigürasyonuna uygun bir işletim sistemi kullanmıyorsun ve 98 ve 2000 de kilitlenmeler çok normal bi de XP de dene
  • eyvallah hocam cevap veren biri çıktı. ama dediklerini yaptım formatı yerken kilitledi makineyi neyse bir kaç denemeden sonra formatı yedi. sonra windows yüklerken kilitleniyor restart yapıyorum herseferinde başka biryerde kilitleniyor. ben işlemci voltajından şüpeleniyorum. ama işlemci voltajıda auto da. kafayı yiyecem yaww işletim sistemi olarak xp kullanıyorudum. şimdi yine xp kuruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasbjk -- 4 Ekim 2005, 14:47:09 >
  • ben de cd-dvd cihazlarından şüpheleniyorum.mümkünse başka bir sürücü kullan ve farklı portları dene.arkadaşından ödünç bir sürücü alıp bunu kullan mümkünse sadece klavye maus monitör kabloları takılı olsun.biraz böyle kullan sorun devam ederse bios ayarları ile ilgili olabilme ihtimali var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trojan acil yardım lütfen
    8 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım MSI KT4A-V anakrtlarda sorun var bence yenisi al veya garanti ise değiştir.
  • makinan ısınıyor kardeş.sisteme baksana cayır cayır yanıyor bide makinayı soğutmayı denesene.3-4 fanla gör bakalım o zmn kilitlenirmi.
  • Arkadaşlar hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim. ama hepinizin dediklerini yapmıştım. yapmadığım birşey daha varmış. biosta gezerken ram hız ayarlarının auto da olduğunu görüdüm. 266-333-400 olarak menü seçeneğide vardı. menude 333 alınca kiltlenmede ortadan kalktı. windows u driver ları kurdum. şu an için bir problem görünmüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.