Bildirim
KİLİT EKRANINDA HESAP MAKİNESİ KISAYOLU. ( YARDIM LÜTFEN )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaşım maalesef denetim merkezindeki kısayolları JailBreak olmadan değiştiremezsin JailBreak hakkında soruların içinse forumda çok konu var bakabilirsin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
quote:
Orijinalden alıntı: aniltuna30
Arkadaşım maalesef denetim merkezindeki kısayolları JailBreak olmadan değiştiremezsin JailBreak hakkında soruların içinse forumda çok konu var bakabilirsin :)
Denetim merkezinden değil hocam kilit ekranındaki kamera kısayolunun tam karşışına hesap makinası simgesi gelmiş
Şimdide kendi kendine kaybolmus iyice kafayı yedi makina
Haaa anladım ios 9 mu kullanıyorsunuz eğer kullanıyorsanız handoff spotlight'tan kaynaklanan bir problem olabilir hatta eğer hesap makinasını 3-4 defa kısa süre aralıklarla kullandıysanız kısayol oluşmuş olabilir sonra kaybolur
ilginçtir biraz :D
quote:
Haaaanladım ios 9 mu kullanıyorsunuz eğer kullanıyorsanız handoff spotlight'tan kaynaklanan bir problem olabilir hatta eğer hesap makinasını 3-4 defa kısa süre aralıklarla kullandıysanız kısayol oluşmuş olabilir sonra kaybolur
Aynen ios 9 ilk defa basıma geld böyle bişey
quote:
Orijinalden alıntı: hedgehog*-*
quote:
Haaaanladım ios 9 mu kullanıyorsunuz eğer kullanıyorsanız handoff spotlight'tan kaynaklanan bir problem olabilir hatta eğer hesap makinasını 3-4 defa kısa süre aralıklarla kullandıysanız kısayol oluşmuş olabilir sonra kaybolur
Kapatmak istiyorsanız Ayarlar>Genel>Handoff ve Önerilen Uygulamalar>Yüklü uygulamalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Scroman's
quote:
Orijinalden alıntı: hedgehog*-*
quote:
Kapatmak istiyorsanız Ayarlar>Genel>Handoff ve Önerilen Uygulamalar>Yüklü uygulamalar
İlginize teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iki iphone birbirine aktarma
- kablosuz kulaklık çamaşır makinesinde yıkandı
- iphone sessize alma tuşu bozuldu
- airpods cızırtı sorunu çözümü
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- en iyi kılıf markaları
- en iyi powerbank
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X