Şimdi Ara

Kilit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Mart 2015; 8:34:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aileni ozlemiyecek misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt dışına git bence, orada güzel bir düzen kurarsan çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan57

Hayır özlemiyeceğim küçük kardeşim var özlersem bi onu başka kimseyi özlemem.

neden yurtdışı? yurtiçinde dilediğin şehre gidip dilediğin işi yapmak da güzel bir kaybolma yöntemi aslında..
  • Önce şunu söyleyip öneri de bulunucağım...

İleride yurtışına gittin ve birden telefon çaldı Annenin öldüğünü ve cenazene gitmen gerektiğini söylüyorlar ne hissederdin yani içinde bir keşke olmazmıydı keşke onu biraz daha görseydim yada benim gittiğim için üzüntüden kahrolduğunu ama umursamıyorum diyorsan

Yurtdışına git...
  • Hocam ben 2-3 yıl sonra Kamboçya'ya gideceğim.Kaçboçya da asgari ücret 80 dolar , memur maaşı 180 dolar.Ülkede aylık 20 dolar vererek kalabilirsiniz,başka bir şartı yok.Yani yılda 220 dolara denk ediyor.en yüksek maaş 180 dolar olduğuna göre size orda 300-500 dolar arası yeter ve artar bile.İş olarak istediğinizi yapabilirsiniz ülke izin veriyor.Adamların tek gayesi ülke ekonomisinin kalkınması.Ayrıca kamboçyadan taylanda giriş vizesiz :)

ayrıca 400 dolara kraliyet manzaralı otelde bile kalıyorsunuz o derece bi ülke ama güvenli olması artı bi özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 8 Mart 2015; 23:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han.

Aman hocam ne yaptın sen. Demekki oraya gitsek ailemizin buradan gönderdiğiyle krallar gibi yaşarız. En iyisi oraya gidip bir üniversite okumak mezun olduktan sonra geri geliriz.

Ülke fakir olmasına ramen teknoloji bizden ucuz,şaka gibi yav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.