Şimdi Ara

kılima sıcak üflüyor ... nedeni ne olabilir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
46.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

quote:

Klima açık veya değil hava akımında sorun yok.
    Sorun hava akımı ne soğuk gelmediği gibi motorun sıcaklığını da alıp gelmiyor. Motorun sıcağını alsaydı en azından hararet sorununu bir nebze atalatabilirdim.

Klima motorun sıcaklığını almaz yalnız. Orada başka bir mesele var bence.

Klimayla almaya çalışmıyorum zaten.
    2-3 ay önce havalar soğukken Normal fan üflerken en sıcağa alıyordum ama yine soğuk üflüyordu.

Normal serin hava mı ? Yoksa klima soğuğu mu üflüyor? Fan motoru yanmış olabilir veya sigortası atmıştır. Masraf yapmadan önce ona baktırın, maliyetli olduğunu sanmıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Klima açık veya değil hava akımında sorun yok.
    Sorun hava akımı ne soğuk gelmediği gibi motorun sıcaklığını da alıp gelmiyor. Motorun sıcağını alsaydı en azından hararet sorununu bir nebze atalatabilirdim.

Klima motorun sıcaklığını almaz yalnız. Orada başka bir mesele var bence.

Klimayla almaya çalışmıyorum zaten.
    2-3 ay önce havalar soğukken Normal fan üflerken en sıcağa alıyordum ama yine soğuk üflüyordu.

Normal serin hava mı ? Yoksa klima soğuğu mu üflüyor? Fan motoru yanmış olabilir veya sigortası atmıştır. Masraf yapmadan önce ona baktırın, maliyetli olduğunu sanmıyorum.

Klimanın çalışmadığını bildiğim için soğuk havalarda ön camdaki buğuyu çözsün diye sıcak motora rağmen klima açmadan sadece fan ile sıcak hava üflemesine çalıştım ama dışarıdaki havayı olduğu gibi ısıtmadan üflüyordu.

• @Tuvnera Şu an ve fan ne klima çalışmıyorsa sorun fandadır. Aynı motoru mu kullanıyor bilmiyorum

@umm.7 Klimayı açınca daha mı sıcak üflüyor ?
  • Discursive D kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discursive D kullanıcısına yanıt
    Yani sicak konuma alinca sicak ufluyo soguk konuma alinca ilik ufluyo

• quote:

@Tuvnera Şu an ve fan ne klima çalışmıyorsa sorun fandadır. Aynı motoru mu kullanıyor bilmiyorum

@umm.7 Klimayı açınca daha mı sıcak üflüyor ?

Fan üflüyor hem de güçlü bir şekilde ama dışarıdaki havayı olduğu gibi içeri üflüyor, başka bir işlevi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

Yani sicak konuma alinca sicak ufluyo soguk konuma alinca ilik ufluyo

Anladım, tesisat borularında veya kompresörde olabilir sorun.
  • Eğil ve motora alttan bak, biyere uçup altını vurmuşlar mı arabanın....
  • Sukurler olsun korktugum basima gelmedi sag tekerlegin orda bi kablo var ( artik hangi parcaya giden kabloysa bilmiom) on tarafdan el uzatabilyosun o kabloyu onceden bantlamislar temasszlik varmis tekrar guzelce kesip bantladik sorun cozuldü

tesekkurler arkadaslar tum yorum yapanlara

• quote:

Arac connect , klima sabah calistrdigimda normaldi sonra sıcak üflemeye basladi gazi bitmistir diyerek gazini tamamladik cihaza baglayip

o an soguk ufledi iyi eksikmis ondanmis dedim ama aradan 20 dakka gecti geri sıcak üflüyo simdi

ne yapmam lazim nedeni ne olabilir ki ..

Hocam connectlerde bu kronik sanırım bızım klımadada sorun var gazı kaca bastılar ?
  • quote:

Sukurler olsun korktugum basima gelmedi sag tekerlegin orda bi kablo var ( artik hangi parcaya giden kabloysa bilmiom) on tarafdan el uzatabilyosun o kabloyu onceden bantlamislar temasszlik varmis tekrar guzelce kesip bantladik sorun cozuldü

tesekkurler arkadaslar tum yorum yapanlara

Hadi hayırlısı
  • Para vermedim ben , ama piyasada 50 tl normali ama 150 ye kadar fiyat verenler var arastrmalsnz
  • quote:

Klimaya gaz koyduk ama sıcak üflemeye devam etti.
    Sonra "Senin klima kompresörü bozuk, tamiri 300 TL" deyince öyle bıraktım.
    Hemen ardından hiç hararet sorunu olmayan araba su kaynattı.
    Radyatör tıkanmış deyip, Şu an sanayide çıkma radyatör uydurmaya çalışıyorlar.

TuVNeRa 7 gün uzaklaştırma mı almış

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.