Şimdi Ara

KIlIÇDAROĞLU, İNCE'ye oy verir mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başka bir deyişle

İNCE'nin C.B. olmasını ister mi

İNCE'nin c.b olma ihtimali olsa kendisi aday olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Akp mi sandın sen chpyi? Senin partinde herhangi birinin aday olup erdoğanı devirme ihtimali var mı? Ecevit zamanında inönüyü devirerek lider oldu. Akpde tabi bu işler hayal.
  • Erdoğan başbakanken kendi cumhurbaşkanı olmaayıp Abdullah Gül ü cumhurbaşkanı seçtiğinde laf etmediniz,şimdi Kemal bey İnce yi seçimce mi garibinize gidiyor.
  • chpli vekillerin bir kısmı terör partisine oy verirler, maksat iyi sallamakmış, milletimiz sizi iyi sallar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

chpli vekillerin bir kısmı terör partisine oy verirler, maksat iyi sallamakmış, milletimiz sizi iyi sallar
    Sen de iyi sallıyorsun, fena değilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıçdaroğlu verir ama CHP içindeki belli bir kesimin ne İnce'ye ne de kendi partilerine oy vereceklerini düşünmüyorum.

• Adamlardaki derde bak....KK İnceye oy verir mi?

yazık ne halllere düştüler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istemez.

mümkün olduğunca az oy almasını ister.

muharrem ince rakibi. muharrem inceyi partisinin başına seçmemiş. cumhurbaşkanlığına mı seçecek.

sadece şunu ön görüyorum.

muhtemelen 24 hazirandan sonra parti içi çekişme çok yaşanacak. ama KK alır yine diye düşünüyorum.
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    İnce CB olacağı için KK da genel başkan olarak kalacak tabii ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

chpli vekillerin bir kısmı terör partisine oy verirler, maksat iyi sallamakmış, milletimiz sizi iyi sallar
    Valla chp yi bilmiyorum ama akp'li vekillerinin alayi fetoyu ziyaret edip carsaf carsaf fotograflari sergilenmisti.ve bunlarin bir kismi hala milletvekili adayi.bu konuda ne dusunuyorsunuz?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesbit'in dibi

• kk kendisi bile söylüyor. %25-30 bandında diye. nasıl olacak o iş ?
  • Erdoğan ve bahçeli kime oy verir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

Erdoğan başbakanken kendi cumhurbaşkanı olmaayıp Abdullah Gül ü cumhurbaşkanı seçtiğinde laf etmediniz,şimdi Kemal bey İnce yi seçimce mi garibinize gidiyor.
    Arkadaş gerçekten safmısınız yoksa saf ayağına yatan şark kurnazımısınız çözemedim! seçeceğiniz C. Başkanı ülkeyi yönetecek kendisi bakanlar atayacak, o dönemdeki gibi sembolik olmayacak!

İnce, daha dün kongrelerde demedi mi " Chp Genel Başkanı doğal C. Başkanı adayıdır. Kaçamaz! Yani partiyi ben yöneteyim, ülkeyi başkası! Yok böyle bir şey" demedi mi?! Çocuk mu kandırıyorsunuz?!

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Arkadaş gerçekten safmısınız yoksa saf ayağına yatan şark kurnazımısınız çözemedim! seçeceğiniz C. Başkanı ülkeyi yönetecek kendisi bakanlar atayacak, o dönemdeki gibi sembolik olmayacak!

İnce, daha dün kongrelerde demedi mi " Chp Genel Başkanı doğal C. Başkanı adayıdır. Kaçamaz! Yani partiyi ben yöneteyim, ülkeyi başkası! Yok böyle bir şey" demedi mi?! Çocuk mu kandırıyorsunuz?!

Alıntıları Göster
    millet ittifakının anlaşmaya vardığı temel ilkesi ne?
    Parlamenter sisteme dönüş.
    Yani Muharrem İnce o yetkileri kısa vadeliğine kullanacak. meclisete de gerekli çoğunluk sağlanırsa yeni anayasa yapılacak ve parlamenter sisteme geçiş referandumu yapılacak.
    böylece Muharrem İnce tekrar eskisi gibi sembolik cumhurbaşkanı olarak görevine devam edecek.
    sizin anlamadığınız nokta da bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

millet ittifakının anlaşmaya vardığı temel ilkesi ne?
    Parlamenter sisteme dönüş.
    Yani Muharrem İnce o yetkileri kısa vadeliğine kullanacak. meclisete de gerekli çoğunluk sağlanırsa yeni anayasa yapılacak ve parlamenter sisteme geçiş referandumu yapılacak.
    böylece Muharrem İnce tekrar eskisi gibi sembolik cumhurbaşkanı olarak görevine devam edecek.
    sizin anlamadığınız nokta da bu.

Sanki Nasrettin hoca göle yoğurt mayalıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.