Şimdi Ara

KILIÇDAROĞLU: 'ERDOĞAN BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNU HALİNE GELMİŞTİR' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    KILIÇDAROĞLU: "ERDOĞAN BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNU HALİNE GELMİŞTİR"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1234Rambo

    sen akplilere neler diyorsun öyle bakayım. osman öcalan'ı devletin tv'sine çıkardılar diye kızdın, değil mi? haklısın .

    Ben kizmasina kızdım oyumu vermedim ama . Hdp ile el ele sen şakrak çakma takılan çakma cumhuriyetci Atatürk cu malum zihniyet olarak sen neler yaptın :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır kaybetmediği seçim kalmamış, kazandığı tek başarı ankara ve istanbul, onlarda da İmamoğlu ve Yavaş karizması kazandirdi.

    Bu adam CHP nin icini bosaltti, kendi yandaşlarını partide üst seviyeye getirdi. Sezgin Tanrikulu gibi PKK destekçilerini başkan yardımcısı yaptı, bunun üzerine 100 bin tane gaf yapti, iktidar ne zaman zora düşse abuk subuk bir şey söyleyip fırsat ve kurtuluş eli uzattı

    Bir insan bütün seçimlerde hezimete uğrayıp nasıl kendi partisinden sürekli seçilebilir? Söyleyim, kendi hemşehrilerini parti üyesi yapınca o üye olanlar direkt olarak ona verdiler oylarını, Ince chp baskani olamasin diye türlü türlü kuyular kazdı. Erdoğan gitmez diyenler, esas kılıçdaroglu ülke yıkılana kadar muhalefetten gitmeyecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    habur'da törenlerle karşılayanlara mı dedin? hiç çırpınma bence, akışına bırak. yediğiniz herzeler bini aşmış, başkasına çamur atarak unutturma taktiğiniz işlemiyor. gidicisiniz . kaçış yok. ilk seçimde siyaseten çöpe.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1234Rambo

    habur'da törenlerle karşılayanlara mı dedin? hiç çırpınma bence, akışına bırak. yediğiniz herzeler bini aşmış, başkasına çamur atarak unutturma taktiğiniz işlemiyor. gidicisiniz . kaçış yok. ilk seçimde siyaseten çöpe.

    Belli ki oy vermek gerekiyor , böylelerine bırakmaktansa . Böyle deyip de sonra ağlama fasliniz oluyor :) O güzel kafanız ideolojisiz mantalitesiz AKP gitsin de kim gelirse gelsin kafası olduğu sürece .. :) yıllardır çamur at izi kalsın yapan malum zihniyet sen gelmiş ne diyorsun :) hatta genel başkanın şaşmaz 3 günde bir yapıyor bunu .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    yazacak cevabın yok, keşke yazacak yüzün de olmasaydı. 19 yıldır haksız ama güçlü olarak, sonunda içinden çıkılmaz hale getirdiniz memleketi. bitin artık da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramowarr

    şimdi yine gelir gizli erdoğancılar '' gılıçdaroğlu siyaset yapamıyooo'' der


    böyle bir kitle varken, Atatürk gelse bile işi zor.

    Atatürk şimdi çıksa Samsun'a daha yolda hain fetocu dış minnak diye taşlanmışti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RundeLL kullanıcısına yanıt

    Boş yazı yazmayın CHP yi CHP liler eleştiriyor sız RTE yi kaç kere eleştirdiniz?


    Bir akp li reisine laf edebiliyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KILIÇDAROĞLU: "ERDOĞAN BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNU HALİNE GELMİŞTİR"
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt

    Dimi ya....


    KILIÇDAROĞLU: "ERDOĞAN BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNU HALİNE GELMİŞTİR"



    Yetmez ise bugünkü açıklamalarını verelim...






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 30 Nisan 2021; 15:57:23 >
  • Fire Cavalry kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar haklısın partiyi Tunceli kalkındırma partisi yaptirdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • th9 T kullanıcısına yanıt
    Lgbt üyesi diye bı şey olmaz lgbt üye olunan bı şey değildir lgbt cinsel kimliklerinden dolayı ayrımcılık yaşayan insanların kısaltmasıdır yani normalde budur ama günümüzde lgbtninde bir rantı var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendi ney?

  • Daha mesajlarımı okumadan gelip ezbere konuşuyorsun.
    Dediğim gibi ben AKP'li değilim ve daha önce de çok çok kez AKP ile Erdoğanı eleştirdim.

    Ama muhalefete oy verecek oluşum muhalefetin yanlışlarını da söylemeyeceğim anlamına gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 1 Mayıs 2021; 12:37:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PyroSemi P kullanıcısına yanıt
    dediğinizle yazdığımın bir alakası yok. insanları ayrıştırmayın diyorum, belli kesimden bahsediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt

    dimi yaaa...


    https://www.google.com/search?q=kas%C4%B1m+g%C3%BClek+g%C3%BClen&tbm=isch&ved=2ahUKEwji5dykoabwAhWo57sIHV8LDXcQ2-cCegQIABAA&oq=kas%C4%B1m+g%C3%BClek+&gs_lcp=CgNpbWcQARgBMgIIADICCAAyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIAFDsigFY65MBYOazAWgAcAB4AIABogeIAcgckgEFNS0yLjOYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=CR-MYKK9IKjP7_UP35a0uAc&bih=625&biw=1366&safe=strict



    Kasım Gülek (1905, AdanaOsmanlı Devleti - 19 Ocak 1996, WashingtonABD), Türk siyasetçiCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri (1950-59).

    Hayatı[değiştir | kaynağı değiştir]

    Küçük yaştan itibaren memleket meselelerinin tartışıldığı ortamda büyüdü. İlkokulu Adana Turan Mektebinde başladı, daha sonra gittiği Galatasaray Lisesinden (o zamanki adıyla Mektebi Sultani), Robert Koleje geçti ve buradan mezun oldu. 1928’de Paris’teki Institut d'études politiques de Paris'i bitirdikten sonra Columbia Üniversitesi'nde iktisat dalında doktorasını tamamladı. Rockefeller Vakfı kursiyeri olarak daha sonra Londra Üniversitesinde ve Keynes’in öğrencisi olduğu Cambridge Üniversitesi'nde İktisat ve Maliye bölümlerinde öğrenim gördü. Daha sonra Almanya’da Berlin ve Hamburg Üniversitelerinde doktora sonrası çalışmalar yaparak hukuk eğitimini tamamladı.

    Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla siyasete giren Kasım Gülek, Bilecik’ten milletvekili seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girdi, iki dönem Bilecik Millekvekilliğinden sonra 1946 yılında Adana’dan Milletvekili seçildi. TBMM Ticaret Komisyonu Başkanlığı yapan Gülek, 1947’de Hasan Saka Kabinesi'nin en genç bakanı olarak Bayındırlık Bakanlığı'na, 1948’de de Ulaştırma Bakanlığı'na getirildi. 1949 yılında Kore’ye giderek orada yeni göreve başlamış olan Birleşmiş Milletler Kore Komisyonu’nun Başkanlığına seçildi. 1950 seçimlerinde büyük yenilgiye uğrayan CHP’nin Genel Sekreteri seçme yetkisinin Parti Meclisi'nden alınarak delegelere verildiği ilk kurultay olan VIII. Kurultay’ında Genel Sekreter seçildi. Bundan sonra XV’inci Kurultay’a kadar yapılan tüm Kurultay’larda da Genel Sekreter seçilen Gülek, 1950 ile 1959 yılları arası aralıksız olarak CHP Genel Sekreterliği görevini sürdürdü. Gülek, yoğun memleket gezileri sayesinde siyaseti halkla iç içe yapan ve ‘çarıklı politikacı’ lakabı ile anılan siyasetçi olarak tanındı. 1959 yılında görevinden istifa etti. 1961 yılında Adana İli temsilcisi olarak Temsilciler Meclisine seçildi. 1961 ve 1965 yıllarında Adana’dan Milletvekili seçilen Gülek, 1968 yılında NATO Parlamenter Asamblesi Başkanlığına seçildi. 1969 yılından 1973’e kadar Cumhuriyet Senatosu üyeliği yaptı.

    Uluslararası kariyerinde ise, Birleşmiş Milletler Kore Komisyonu Başkanlığı, Kuzey Atlantik Asamblesi Başkanlığı, Avrupa Konseyi Kurucu Üyeliği, Avrupa Konseyi Parlamenter Asamblesi Başkan Yardımcılığı, NATO Parlamenterler Konferansı Başkan Yardımcılığı, Atlantik Enstitüsü Başkanlığı, Doğu Akdeniz Kalkınma Enstitüsü İkinci Başkanı görevlerinde bulundu.

    Kasım Gülek, 19 Ocak 1996'da nefes darlığı tedavisi gördüğü Washington'daki Walter Reed Askeri Hastanesi'nde 91 yaşında öldü. Cenazesi Türkiye'ye getirilen Gülek, Ankara'da Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Adana'da defnedildi. Cenaze namazını Fethullah Gülen kıldırmıştır.[1]



    dimi yaaa...


    https://www.google.com/search?q=fet%C3%B6+ecevit&tbm=isch&ved=2ahUKEwiOtf7NoabwAhXB67sIHSCiAKYQ2-cCegQIABAA&oq=fet%C3%B6+ecev&gs_lcp=CgNpbWcQARgAMgQIIxAnOgUIABCxAzoECAAQQzoCCAA6BwgAELEDEENQtNUBWI3kAWCS7AFoAHAAeACAAfYCiAH1DZIBBzAuNi4yLjGYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=YB-MYI6FBMHX7_UPoMSCsAo&bih=625&biw=1366&safe=strict



    Erdoğan en azından Fetönün ne olduğunu gördü şu an mücadele ediyor, siz gibi 3-5 oy için fetö yandaşlığı yapmıyor.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLECAT -- 30 Nisan 2021; 18:23:15 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.