Şimdi Ara

Kılıç yapımı için en sağlam madde nedir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kılıç yapımı için en sağlam madde nedir? Titanyum kılıç yapımında kullanılır mı? En sağlam ve sert ve keskin ve hafif kılıç hangi maddeden yapılır?

Teşekkürler.

• Platin kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Titanyum, Platin'e göre daha iyi gibi bu işlerde sanki?
  • SnipeR95 kullanıcısına yanıt
    Yok ben atom ağırlığına göre yazdım yoksa titanyum çok daha sağlam ama o kadar sağlam metal bileylenebilir mi ki ?

• Hocam ben de o açıdan meraklıyım. Titanyumu kılıç şeklinde kullanabilir miyiz acaba ? Çünkü dediğiniz gibi çok sağlam. Titanyum kullanamazsak en sağlam platin mi olur kırılmayacak şekilde darbelerde ?
    Yok ya platin olmaz çelik olur muhtemelen

• Hmm tamamdır hocam sağolasınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kılıç mı yapıcaksınız ?

• Valyrian çeliği

• İşini bilen bir demirci bulursanız bana da haber verin.
    Birde toplamda ne kadar bütçe ayırdınız bu iş için?
  • @Bane : Tam kılıç değilde böyle hidden blade tarzı bir şey tasarladım onu gerçeğe çevirmeyi düşünüyorum :)

@The Root : Satan bir yer var mıdır :D

@Derp : Valla demirci bulmadım planları gönderip direk makinede yaparlar diye umuyorum. Bütçe kısmı olarak titanyumun kilosuna falan baktım $16-40 arası. Parçaları isteğe göre yaptırmayı falan da eklersek 300-500 arası tutar sanırsam.
  • Bicaktan anlayan birisi olarak en iyi çelik bana göre 1050 ve 1060 kilic celigidir. Karbon orani bi hayli fazla bunun için hem serttir hemde bileğinde jilet gibi olur. Ama eğer kisa bir kama yapacaksanda en ideali 1095 çeliğidir.(caki içinde geçerlidir.)
    Colt steel firması caki yapiminda genelde 1095 kullanir.saygi ve sevgilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6C70FAC21 -- 19 Nisan 2015; 16:06:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok sağolasınız. Bunları özel yaptırabileceğimiz bir yer tanıyor musunuz peki? Veya nereden bulabileceğimizi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnipeR95

Hocam çok sağolasınız. Bunları özel yaptırabileceğimiz bir yer tanıyor musunuz peki? Veya nereden bulabileceğimizi ?

Bıçak sanatı.com adlı forum sitesine üye olun kendinizi tanitin ve ne isterseniz sorun mutlaka yardimci olan ustalar vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.