Şimdi Ara

KIL DÖNMESİ :(( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
3
Favori
26.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok uzun yav, okuyamadim simdi. Benim tek önerim size:

UZUN SÜRE KAYKILARAK OTURMAYIN.

Arkadaşlar İstanbul'da hangi hastane iyidir bu konuda?

Iriver Clix 2 8GB RedLine
  • valla ben avrupa yakasında oturmama rağmen , özel ülkü çengelköy hastanesinde oldum. Bu hastanenin sahibi de cerrahpaşada profesör . Ayrıntılı bilgi için pm atabilirsin dostum . Eğer ilgilenirsen

sana da geçmiş olsun .
    Nazim Hikmet
  • Şu an bende var 2 gündür yatamıyorum yarın doktora gitcem

Çizcekler mi beni şimdi

Allahtan bu konuyu buldum bende ne etmem gerek filan diyordum
    Tüm belirtiler bende var

Bu arada herkese geçmiş olsun zor gerçekten de yaw...

ağlama olum erkek adam ağlar mı ben ağlıyom mu bak ( belim ağrıyooooo..... )

üh be çok zor ya.
  • bugun doktora gittim bende de varmış.bende hiç ağrı acı falan olmadı sadece kanıodu.eczanede solediler: bi ilaç varmış 85 ytl tamamen geçiriomuş kullananlar çok memnunmuş ameliyattan önce bunu bi denim diorum
  • benimde basima gelmisti 6 ay pansumanlara gitmistim cok kotu bi hastalik intihar etmeyi dusunmstum bir an cunku cok aci cekmistim ben 2kere ameliyat oldum,insanin psikolojisini bozuyo resmen..
    gecmis olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 17 Temmuz 2006; 22:47:10 >

Orjinalden alıntı: MeRtuLaN

bugun doktora gittim bende de varmış.bende hiç ağrı acı falan olmadı sadece kanıodu.eczanede solediler: bi ilaç varmış 85 ytl tamamen geçiriomuş kullananlar çok memnunmuş ameliyattan önce bunu bi denim diorum

abi eğer kanıyorsa, ameliyattan başka çare yok . benim hatayı sen de yapmışsın ilk işin doktora git abi . ilaç milaç fasa fiso .

@muzo2000

abi inş. 2. ameliyat olmaz ya. çok berbat olur vallahi.

tekrar saolun ark.lar.
    peki bu süreç kaç gün kılın dönmesini anlayacak
    AMA ÇOK FAZLA OTURMAZSAK BİŞE OLMAZ Dİ Mİ?
    ilkinde icindeki iltihap bezini cikardilar,3ay yaranin kapanmasini bekledim sonra 2.ameliyati oldum yani gercek ameliyati, buyuk bi kil yumagi cikardilar 3ayda ondan cektim belki 4 ay,,zor is ya ama ii bi tecrube oluyor insana ozmn farkettim hayatta en onemli seyin saglik oldugunu

quote:

Orjinalden alıntı: teyteyster

quote:

Orjinalden alıntı: MeRtuLaN

bugun doktora gittim bende de varmış.bende hiç ağrı acı falan olmadı sadece kanıodu.eczanede solediler: bi ilaç varmış 85 ytl tamamen geçiriomuş kullananlar çok memnunmuş ameliyattan önce bunu bi denim diorum

abi eğer kanıyorsa, ameliyattan başka çare yok . benim hatayı sen de yapmışsın ilk işin doktora git abi . ilaç milaç fasa fiso .

@muzo2000

abi inş. 2. ameliyat olmaz ya. çok berbat olur vallahi.

tekrar saolun ark.lar.

• arkadaşlar hepinize geçmiş olsun
    inşallah bizde olmaz
    yazıları okurken içim gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profuzman -- 18 Temmuz 2006; 0:03:35 >
    ------>

abi inş. bana olmaz 2. ameliyat demek istedim ama senin dediğin gerçek ameliyatı oldum ben flap yöntemi kaydırmamı oluyodu ?? benim ki kaydırma .

valla siz siz olun çok fazla oturmayın yine de . benim cüsse var biraz o yüzden acıyı daha fazla çektim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ustAd -- 18 Temmuz 2006; 0:19:10 >

Orjinalden alıntı: ZEUS__

hocam geçmiş olsun da 3250tl den bahsetmişsin o paraya d.tü komple değiştirirler yav

Orjinalden alıntı: waRRioR

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

hocam geçmiş olsun da 3250tl den bahsetmişsin o paraya d.tü komple değiştirirler yav

arkadaşım . topici açan arkadaş en son ekim 2005 te mesaj atmış. ben hortlattım bu topici. zeus galiba ameliyatı oldun da , iddaalı konuşuyosun . evet fiyatları bu civarda.

@mkasim__87

yumurta mı bende avuç içi kadar açıklık vardı , dötten alınan başka dokuyla kapatıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ustAd -- 18 Temmuz 2006; 8:29:40 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.