Şimdi Ara

KIL DÖNMESİ ACİL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
103.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende oldum 2002 de hemde açık ameliyat kimseye tavsiye etmem. üstelik 2006 da yine tekrarladı, ben erteleye erteleye bugune geldim. kabus gibi bi şey. istanbuldaki medical artla görüştüm tekrarlama durumlarında lazer pek etkili olmuyomuş :( napıcam bilemiyorum ama ameliyat olmam.
  • lazer epilasyon kaça patlar bütün kıçımıza?
  • arkadaslar sadece kuyruk sokumunun yakınlarında mı oluyor bu kıl dönmesi? şimdi kalçadaki tüm kılları kesince daha sert ve daha sık çıkmaz mı? sadece risk olan bölgedekileri kessek?
  • ben 16 şubat günü medicalarta gitcem gidenler nasıl memnunlar mı acaba
  • Arkadaşlar kilo vermenizi şiddetle tavsiye ederim. Kıl dönmesi sadece şişmanlarda oluyor. Şuan kıl dönmesi olupta apse yaşayan birisi ideal kilosuna döndüğünde görecek ki hiç bir sorunu kalmamış o bölgede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral

Arkadaşlar kilo vermenizi şiddetle tavsiye ederim. Kıl dönmesi sadece şişmanlarda oluyor. Şuan kıl dönmesi olupta apse yaşayan birisi ideal kilosuna döndüğünde görecek ki hiç bir sorunu kalmamış o bölgede.

+1
  • Sanırsam bu illet bende de var. medicalart'ı tavsiye edermisiniz? Bu yerde yapılan ameliyatsız yöntem bilim camiasında nasıl karşılanıyor. Bu başlığı takıp eden, sanırsam doktorlarda var. Bilgilendirebilirseniz seviniriz.
  • valla okuması bile korkutucu önlemleri nedir arkadaşlar bu veletin
  • Ben de süpheleniyorum bu rahatszlıktan . Izmir'de nereyi tavsiye edersiniz gidip kontrol etirelim kaseyi.
  • yanlış tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 13 Şubat 2009; 19:00:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cafzafer2

valla okuması bile korkutucu önlemleri nedir arkadaşlar bu veletin

o bolge sureklı temız olacak.. terletmeyeceksın.. aşırı surtunmeden ve devamlı oturur pozısyonda olmandan kaynaklanmakta..yanı genelde buro işiyle ugrasanlarda, sürekli oturanlarda daha sık gorulmekte ve kıloylada ilişkili oldugu bılınmekte
  • ben dün ameliyat oldum.. basta lazerle olacaktım ama ani bir gaz ve bıkkınlıkla gittim gün aldım.. 20 dk da lokal uyuşturma ile gerçekleşti..
    diyeceğim şu... korkan arkdaşlar, ameliyat sonrası üstünüze güleceksiniz eminim.. bu kadar basit bi operasyon ancak bu kadar büyütülür..
    ne bir ağrı ne de başka bi sıkıntı var.. sadece iki saat yüzüstü yattım ...
    bu arada kapalı ameliyat oldum ve 9 dikiş var.. dokuz yıl önce başladığını da belirteyim...yani bayağı ileri seviyeydi
    şu an dizlerimin üstünde oturuyorum o kadar rahatım yani...
    size tavsiyem kapalı ameliyat olun.. çok daha rahat ve çabuk iyileşiyormuş(ben farkındayım gerçekten)
    korkmayın bir an önce ameliyat olun kurtulun..
    kesinlikle korkacak bi durum yok

• bu arada medicalart ıda tavsiye ederim..
    tedavi olan arkadasım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_n_g_z -- 14 Şubat 2009; 21:06:57 >
  • vallahi ben ameliyattan değil de en çok şu omurgadan mı omurdan mı ne yapılacak sırıngadan tırsıyorum, bir arkadaşım da ben boyle acı gormedim diyince , inan daha muayeneye bile gitmedm. Ama biliyorum ki %90 kıl donmesi ve ameliyat diyecekler.

Bir de nerede yaptırıdnız, ve bu işin maliyeti ne kadardır arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 15 Şubat 2009; 1:00:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

vallahi ben ameliyattan değil de en çok şu omurgadan mı omurdan mı ne yapılacak sırıngadan tırsıyorum, bir arkadaşım da ben boyle acı gormedim diyince , inan daha muayeneye bile gitmedm. Ama biliyorum ki %90 kıl donmesi ve ameliyat diyecekler.

Bir de nerede yaptırıdnız, ve bu işin maliyeti ne kadardır arkadaşlar.

bazılarıda hiç hissetmiyormuş iğneyi..

c_n_g_z geçmiş olsun..
  • teşekkürler..
    ben muğlanın dalaman ilçesinde ameliyat oldum.. doğrusu pek modern bi hastane değildi ama buna rağmen sıkıntı yaşamadım..
    iğneye gelince; evet biraz ağrı var ama abartılacak kadar değil.. normal iğne işte.. hem omurgaya falan da vurmuyorlar.. yazan arkadaşlar çok abartmış..
    milleti germeye gerek yok.. ben oldum rahatladm.. boşuna sıkıntı çekmeyin gidin bir an önce olun..
    maliyeti=0 tl ( sigortanız varsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_n_g_z -- 15 Şubat 2009; 13:26:29 >
  • Arkadaslar,benim su sıralarda ameliyatlı bolgemde bir acı hissediyorum arasıra,acaba içerde tekrarlıyormu? Dısarda bi apse falan yok cunku.
  • Merhaba,

Gittinizmi medicalart'a acaba? Nasıl sizce? Memnun kaldınız mı?

quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

ben 16 şubat günü medicalarta gitcem gidenler nasıl memnunlar mı acaba

• evet bende bugün medicalartta gidip operasyonu geçirdim.Yer olarak yeşilyurt çarşının aşağısında sahilde solda bulunan bi yer yanında tan sağtürk dans merkezi var.Şimdi burada olmayı düşünenlere başımdan geçenleri anlatim gittim biraz bekledikten sonra muyane için aldılar doktor ve yanında yardım için bayan vardı sonra doktor evet sende kıl dönmesi var dedi operasyona geçelim mi dedi bende tabi dedim sonra ilk önce orayı traş etti aslında ben temizleyip gelmiştim ama o genede etti daha sonra uyuşturucuyu deliklere vurdu burda biraz acıdı ama o kadarda olcak ondan sonra ben yüzüstü şekilde yatarken onlar işlemi yaptılar hiç acı hissetmedim biraz değişik hissettim mesela hortum gibi bişeyi oraya sokup kanı çekti galiba öyle bişey hissettim ben daha sonra pansuman yapıp oraya içeri geçin bekleyin 15 dk sonra biz sizi gene çağırcaz pansumana bakmak için dedi ben içeri geçtim içerde bi bey vardı oda biraz endişeleniyormuş dedim ona hiç korkmayın çok rahat sonra onu aldılar ben o ara gazete okudum ve tv izledim o çıktıktan sonra benim pansumana tekrar bakıp beni gönderdiler sonuç olarak ben çok memnun kaldım doktor çarşambaya kadar pansuman orda kalsın ve o zamana kadar duş alma dedi antibiyotik ile ağrı kesici yazdı ssklı olarak 390 ytl verdim tekrak gelmene gerek yok dedi pansuman için ancak 2-3 ay içinde aynı şikayetler olursa dedi gelirsin dedi gidicek olanlara tavsiye ederim 20 lik dişimi çektirirken bile daha çok zorlanmıştım şu an çok az ağrım var ama hissetmiyorum bile ayrıca doktor o bölgeyi çok temiz tutmam gerektiğini sölledi tuvalete çıkabilirmiyim dedim tabiki dedi medicalartı forum sayesinde öğrendim bu konuda yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim

• hocam bende cumartesi gidiyorum nasipse. Benim anlamadığım şu. Mediacalart kılları çıkarıyormu yoksa sadece nitrat sıkıp kılların yanmasını mı bekliyor. Sen çıkan kıllarını görebildin mi? Ayrıca medicalart oluşan deliklerin küçük bir cerrahi yöntemle alınabileceğinide söylüyor. Böyle bişi yapıldımı sana acaba? Dikiş felan varmı? O bölgedeki ağrın geçtimi?
    Bilgilendirirsen çok seviniriz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.