Şimdi Ara

KIL DÖNMESİ ACİL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
103.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 1.5 ay önce oldum açık bırakma yöntemiyle ve hala açık bırakılan yer kapanamadı dogru dürüstte oturamıyorum çok pis bir hastalık
  • Arkadaşlar
    1 ay kadar önce kıl dönmesi şüphesi ile gittim doktora.
    Dr. onayladı ancak henüz başlangıcı olduğunu abse oluşmadan ameliyat etme taraftarı olmadığını belirtti.
    Antibiyotikle ağrı sorunum geçti. Büyük ihtimalle tekrarlar ancak 1 ay sonrada olabilir 3 yıl sonrada dedi. O zaman ameliyat şart dedi. Ancak geçen haftasonu bu sefer kanlı bir akıntı oldu ve ağrı yeniden başladı.

Baktım artık ameliyattan kaçış yok. Bari iyi biri görsün diye bi prof.a gittim. dr inceledi. Normalde 1-2-3 civarında görülen sinüsler (yani küçük delikler)
    bende sıra sıra 8-10 tane. Hepside orta hatta ve birbirine çok yakın nizami şekilde. Dr hastalığı ve ameliyatı detaylıca anlattı ve bana pztsi günü için gün verdi. Ancak benim endişem bu ilk şikayetim olmasına rağmen prof. açık ameliyat yapmak istiyor. Bana özel değil kendisi hep bu yöntemi tercih ediyormuş. İnternetten araştırdığı kadarıyla evet bu eski bir yöntem ama günümüzde daha çok flap yani doku kaydırma yöntemleri kullanlıyor. Şimdi kararsız kaldım. Bir başka doktora gitsem mi yoksa razı olup yarayı açık bırakmasını kabul mü etsem çok kararsızım.

Bankacıyım ve kriz nedeniylede adam çıkaracak yer arıyorlar. İşimden çok fazla uzak kalmak istemiyorum. Doktor istersen tabii dikerim ama ben bunu öneriyorum diyor. Bir çok doktoru aradım telefonla. Kimi kesinlikle ben kapalı tavsiye ederim onu yaparım diyor. kimi açık en garanti ve nüks riski en az yöntem diyor. Herkesin bi yorumu var ama açık bırakılmasından da korkuyorum. Profun anlattığına göre 2 gece hastanede kalacakmışım. Uçucu gaz ile genel anestezi altında yapacak. Ameliyattan sonra 1 hafta boyunca her saat başı 10 dakika evet yanlış duymadın her 60 dk.da bir 10 dk. boyunca o oyuğa duşla su tutacak mışım. 2 hafta sonra ayağa kalkarsın ancak 8 hafta sürer iyileşmesi diyor.

Ben flap doku kaydırma tekniğini istiyorum çünkü daha kolay ve yara kapatılıyor. Ancak durumu özetledim her kafadan bir ses çıkıyor. Bu arada bahsi geçen hastane özel acıbadem ataşehir hastanesi. İşimden dolayı özel sağlık sigortam var ve şimdilik herşeyi karşılayacaklarını biliyorum.

Bu ameliyatı açık bırakılarak ve kapatılarak geçiren arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? sıkıntıları nelerdir? Açık bırakılıpta tekrarlayan oldu mu?

Her ne olursa olsun: TIRSIYORUM.

Sevgiler.

• Dostum banada ilk gittigim doktor açık ameliyat dedi ama daha sonra başka bir doktora gittim ve hemen 3 gun sonrasına randevu verdi,kapalı ameliyat yaptı lokal anestezi ile.Evet açık ameliyatta tekrarlama ihtimali çok düşük ancak hiç gerek yok bence heleki senin durumun için.İstersen sana bir doktor tavsiyesinde de bulunabilirim.Gerçekten çok iyi bir doktor.Heleki senin durumunda biri için aman diyeyim açık ameliyattan uzak dur.O açık yaraya canlı canlı pansuman yapacaklar ve o 8 haftada iyileşeceksin demesi rahat 3 ayı bulur.o 8 hafta içinde ne oturabileceksin dogru düzgünne koşabileceksin.Mide ameliyatı olan biri bile senden daha çabuk donecek normal hayatına.PM den bana ulaş dostum.
  • arkadaslar her sey bu sitede mevcut

www.cilt-bakimi-merkezi.blogspot.com

burad gençleşmenin formulleri var önriyorum sizlere gercekten guzel bilgiler var;)
  • cesareti olan buradan izlesin..ilk videoda ne yapıldı öyle..kalça kalmadı...

http://kildonmesi-nedir.blogspot.com/
  • öncelikle hepinize geçmiş olsun..
    www.medicalart.com.tr
    Sayfa bulunamadı
    http://www.medicalart.com.tr/kildonmesi.html

ameliyasız 10 dk da bitiyormuş.. arkadaşım bir ay önce ameliyat(sız tedavi) olmuş.. çok memnun..peşine 10 saat otobüs yolculuğu yapmış..aynı gün yani.. iki şube var ist ve adana
    sadece 130 lira ödemiş(ssk lı)..normal 600 lira..
    bende de 6 yıldır var şubatta tedavi olacam inş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_n_g_z -- 24 Ocak 2009; 0:41:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Liu Kang

quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Arkadaşlar, kıçımızdaki kıllardan (Acısız) kalıcı olarak nasıl kurtulabiliriz? Her kıl dönmesi ile ilgili bir konu gördüğümde bu aklıma geliyor önlem olarak.

Baştan ve sırttan düşen kıllar asıl sorumlu. Boşuna böyle saçma bir tedbirle uğraşma. Forumda bu konu çok açıldı diğer konulardan birinde bu konudaki ciddi bir araştırmanın linki vardı ordan okumuştum.

evet tech.türk haklı başındaki şaç yada sırtındaki kıl oraya düşüp zorlanınca deri altına matkap gibi delerek girmesi sonucu oluşuyo ben daha yeni ameliyat oldum millet bana pislik bir insan gibi bakıyodu ama bilmiyolarki hastalığın adı sadece kıl dönmesi adıyla alakası yok doktorum da iyi bir cerrah tı en azından hacı doktordu (hacı eli değdi:) ) ameliyat normalden biraz uzun sürdü 55 dk falan ama ben 10 dakika gibi hatırlatıyorum beni uyutmak için hemşireler cep telefonu ile şarkı dinettiler hadise düm tek tek:):):) ameliyattan çıkınca normalde yüz üstü yatmam lazımdı ama hasta bakıcılar sırt üstü yatırdı tabi narkozun etkisi geçince hastane inledi:) en güzel yanı narkozlu halimdi :):) heme doktora git ameliyat ol ben 2 ay ince farkettim ama baya büyük bir kitle aldılar benden

• beyler bazıları bu işi aşırı abartmş yani ameliyat olacaklar wazgecicek nerdeyse büyütmein bu kadar.gören de beyin den ameliyat oluo sanır ya.benim babamın halasının oğlu we babamın amcası 5 yıl önce flan gaziantep de enver taner di sanırım ismi ona oldular ikisi özeldendi.o amcam da bi kaç yıldır wardı diğeri de kuzen sayılır işte o kuzende de 10 yıldır warmş ikiside ameliyat oldu çıktı.amcam aynı gün ben hortumumu aldım işe döndüm diodu.kuzen de rahattı yani 1 gün yatmş hastahane de sonra okadar çekmedi yani.burda niğdede de bi arkdasımın babasında wardı adam 15 yıldır flan çekiomş bunu.artık en son kokusuna dayanamamş da o yüzden ameliyat olmş.o da bir iki gün yattı 1 hafta ewde kaldı sonra gecti gitti.yine bi tanıdığımız daha oldu burda onun ki de çok ilerlemiş adam bi abdestle iki namaz kılamazmş o denli yani düşünün artık.o da bu yaz oldu aynı gün taburcu oldu bi gün ewde yattı sonra öbür gün işe gitti.yani bu işi böle abartıp milletin gözünü korkutmaya gerek yok yaa.bende de bir yıldır war.bende pazartesi wea salı günü olucam hyrlısıyla ankarada inşallah.önce keçiören dewlet hastanesini bi gidip konusucaz doktorla,eğer o kafama yatmazsa bülent demirtürk e gitmei düşünüorum nasipse.hyrlısı bakalım nolucanı görücez.ameliyattan sonra yazarım buraya nasıl gectiğini.yani kimse korkmasın güsel bi yerde olursanız korkulacak hiç bişiyi yok bunun herkese ii forumlar sağlıklı günler..

• Ya ameliyatı geçirenlerin olumlu yorumları beni o kadar rahatlattı ama şu linkteki videolar mahvetti beni
    http://kildonmesi-nedir.blogspot.com/
  • arkadaşlar selam
    bu sabah 11:30 itibariyle ameliyata girdim 13:00 gibide uyandım.
    Umduğumdan rahat geçti ancak şimdi biraz ağrım var
    Çekinmeyin gidin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: c_n_g_z

öncelikle hepinize geçmiş olsun..
    www.medicalart.com.tr
    Sayfa bulunamadı
    http://www.medicalart.com.tr/kildonmesi.html

ameliyasız 10 dk da bitiyormuş.. arkadaşım bir ay önce ameliyat(sız tedavi) olmuş.. çok memnun..peşine 10 saat otobüs yolculuğu yapmış..aynı gün yani.. iki şube var ist ve adana
    sadece 130 lira ödemiş(ssk lı)..normal 600 lira..
    bende de 6 yıldır var şubatta tedavi olacam inş..

ThePhenoM bende izledim ve ^^böyle birşeye karar kıldım^^.. sen zaten hissetmeden ameleyat bitecek o dert değil sonrası kötü bu hastalığın..hijyen pansuman faaln zormuşş yani.. en azından ameleyatsız tercih ederim 1 ay pansumandan falan kurtulurum veya açık yara derdinden ... vede yatmaktan..

• kasım ayından beri bendede vardı bu illet ara sıra kokusuz akıntı oluyodu hiç ağrı yoktu bugün fulya avrupa hastanesine gittim adam bakarken oraya kesti biraz acıdı valla biraz sende kıl dönmesi var dedi ameliyat olman gerek dedi ameliyatı kapalı yaparım dedi 1 gün hastanede yatarsın,8 gün sonra dikişlerini alırım 10 günde normale dönersin dedi ssk masraf olarak 2000 tlye olur dedi herşey içinde ama bu yöntemin tekrarlama riski var deniliyo doktora sordum yok dedi ben onca hastayı bu yöntemle ameliyat ettim dedi hiç birinde sorun yoktu dedi bide benimki çok ilerlememiş,apse yapmamış erken olsan senin için daha iyi olur dedi apse yaparsa bide onun kurumasını beklemekle uğraşırsın dedi daha sonra burada medicalart linkini gördüm ve aradım 16 şubata saat 3 e randevu aldım ssklıya 390 tl muane parası içinde 10 dk operasyon biter dedi tekrarlama ihtimali çok az dedi bana burası daha mantıklı geldi dikiş yok,narkoz yok,kalma yok,pansuman yok,fiyatta uygun.

benim kafama takılan medicalartın uyguladığı yöntem tam olarak ne o bölgeyi illaki uyuşturuyolarda bi arkadaş yukarda felç kalma riski olur demiş böle bişi olur mu acaba benden önce giden veya olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum

• Felç kalma derken nasıl yani? Belden iğne vuruyorlar lokal anestezide omurgaya-omurilige dogru.Çok kucuk bir ihtimal sanırım felç kalma durumu.
  • olucaz artık offf felç kalma riskide olsa
  • felç kalma ihtimali olsa bu kadar hastaya bu iğne uygulanırmı... olsa başta doktorunuz tavsiye etmez
  • öyle bişi yok felç kalma durumu flan yalan onlar.olur mu öle şey yaa adamlar eşek mi biliolardır napıcaklarını
  • bu konuyu başlatan arkadaş doktora sarılma bütün önlemleri aldıktan sonra amelliyatı yaptır çünkü benim abim yaptı morfin çok gelmiş bu yüzden bir süre kontak attı sen o namussuz hemşire çocğu susturuyum die morfin ver iğnede beyin sıvısının olduğu yer gelmesinmi beyin sıvısının yarısı boşaldı boşaldığı içinde 1 ay hastanede yatmak zorunda kaldı o yüzden hemen amelliyat die tutunma çokta uzman bir doktorada gitme

• BENİMDE AMALİYAT HAZİRANDA SU AN APSE PATLATILDI VE RAHATLADIM SU AN SERTLIK VAR ORDA ANTİBİYOTIK KULANDIGIMI İÇİN HERHALDE APSE DONDU HARBİ AMALİYATDAN KORKMUYORUM DA BÜYÜK ABDEST İŞİNDEN KORKUYORUM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykut_aslan

BENİMDE AMALİYAT HAZİRANDA SU AN APSE PATLATILDI VE RAHATLADIM SU AN SERTLIK VAR ORDA ANTİBİYOTIK KULANDIGIMI İÇİN HERHALDE APSE DONDU HARBİ AMALİYATDAN KORKMUYORUM DA BÜYÜK ABDEST İŞİNDEN KORKUYORUM...

Hiç korkma,alaksı yok ameliyat ile.Ben büyük abdestimi ameliyattan 2 gun sonra yaptım ve ayıptır solemesi ıkındım da.Hiçde birşey olmuyor.Sadece temizlemesi dert çünkü pansuman oluyor o sırada yarada yani sarılı orası
  • bol kıllı arkadaşlar lazer epilasyon yaptırsın beyler ... fotoğraflarda gördüğümme göre kıllı erkeklerin kötü rüyası :S hatta dramı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.