Şimdi Ara

Kiğılı'dan Garip Açıklamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam TRT1 e canlı olarak bağlandı. Sorulan bir kaç soru üzerine açıklamalar yaptı.

İlk soru maç hakkında hissettikleriydi. Verdiği cevap

- bıdıbıdıbıdıbıdı... Maçlara artık hep 1-0 yenik başlıyoruz. Bu maçla şeytanın bacağını kırdık sanırım 2-1 galip geldik. Bunun sebebini ne biz yönetim ne oyuncular ne de teknik heyet bilmiyor. Ama çözücez.

36 maçta 19 kere 1-0 yenik düşerek oynamışız....

Transferle ilgili sorulan soruya verdiği cevap

-Belhanda ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor. hayırlısıyla güzel haberler vereceğiz. Ama taraftardan 2-3 gün daha sabretmelerini diliyorum.

Peki Belhanda dışında biriyle ilgileniyor musunuz?

- Bizim eksiğimiz Belhandaydı. Onu alırsak transferi kapatıcaz. Başka bir eksiğimiz yok.

Evet takımın tek eksiği Belhanda. Eğer onu da tamamlarsak uzay üstü top oynamaya başlayacağız. Aslına bakarsanız yıllardır bu eksiğimiz varmış başarı için. Sol bek, stoper, orta saha, sağ kanat gibi eksiklerimiz yok. biz aslında Belhanda nın büyüyüp bizde oynayacak seviyeye gelmesini beklemişiz...

Yöneticilerimiz yine sıkmaya başladı. Biraz daha beklesinler, o gelsin bu gitsin düzelicez, sorun var ama bilemiyoruz... Arkadaş erken gol yeme sorununu yönetim, teknik heyet hatta futbolcu bilemeyecek de ben mi bilecem? Bakarsın eski maçlara, hata nerde görürsün göremiyorsan da gören birini alırsın. Bu çok mu zor?

• Kıgılı söylediğine göre okumaya bile gerek yok bkz en az 2-3 transfer yapacağız 2 ocağa kadar ?
  • quote:

Maçlara artık hep 1-0 yenik başlıyoruz. Bu maçla şeytanın bacağını kırdık sanırım 2-1 galip geldik. Bunun sebebini ne biz yönetim ne oyuncular ne de teknik heyet bilmiyor. Ama çözücez.

koskocaaaa bir firma sahibi olmuş adam . sorunun ne oldugunu bilmeden sorunu çözmeyi planlıyor. iş hayatında önce problem veya sıkıntı veya sorun nedir o bulunur ondan sonra onu çözmenin yolları aranır . ama bizim gömlekçi daha sorunun veya problemin ne oldugunu bilmiyor onu çözeceklerini söylüyor.
    sorun ce çözüm çok basit
    sorun veya problem : yönetim ve teknik heyet
    çözüm: defolup gitmeniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Maçlara artık hep 1-0 yenik başlıyoruz. Bu maçla şeytanın bacağını kırdık sanırım 2-1 galip geldik. Bunun sebebini ne biz yönetim ne oyuncular ne de teknik heyet bilmiyor. Ama çözücez.

koskocaaaa bir firma sahibi olmuş adam . sorunun ne oldugunu bilmeden sorunu çözmeyi planlıyor. iş hayatında önce problem veya sıkıntı veya sorun nedir o bulunur ondan sonra onu çözmenin yolları aranır . ama bizim gömlekçi daha sorunun veya problemin ne oldugunu bilmiyor onu çözeceklerini söylüyor.
    sorun ce çözüm çok basit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

sorun ce çözüm çok basit

Aynen ya, bu adam iş hayatında nasıl başarılı olmuş bu düşünce yapısıyla şaka gibi..

• Bu adam haplarını almıyor bence.
  • bu adam ne söylüyorsa inanmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS Org'dan Yeni Açıklama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • apdullah azizin dili konumunda şuan heralde daha önceleri nihattı şimdi bu kutsal görevi apo yürütüyor
  • Belhanda gelince uzay üssü gibi top oynamicaz da sen Fenerbahçeyi baya üst düzey takım falan zannediyorsun herhalde.

Yıllardır kulübün açıklamaları yüzünden taraftarlarında beklentisi büyüdü haklı olarak ama kandırılmayın .Fenerbahçe sıradan bir takımdr . Sadece adı büyük kalmışdır ( o da Türkiye de bilinir ) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Belhanda gelince uzay üssü gibi top oynamicaz da sen Fenerbahçeyi baya üst düzey takım falan zannediyorsun herhalde.

Yıllardır kulübün açıklamaları yüzünden taraftarlarında beklentisi büyüdü haklı olarak ama kandırılmayın .Fenerbahçe sıradan bir takımdr . Sadece adı büyük kalmışdır ( o da Türkiye de bilinir ) .

Sıradan bir takım avrupada ne olursa olsun böyle itibar görmez. Ben sıradan olduğumuza inanmıyorum. Türkiye nin en büyük takımlarından biriyiz. Avrupada da bir kısım ülkelerden ilerideyiz bu konuda. Ama sorun şu ki hataları, sorunları bulamayan ve bunu utanmadan canlı yayında söyleyebilen bir yönetimimiz var. Cidden artık şaşırmıyorum da. Hayır bunca senedir öyle şeyler söylendi ve yapılmadı ki bazı şeyleri kanıksadık. En vahimi de bu sanırım.

• Şişman esprileri almış başını gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbelao

Kıgılı söylediğine göre okumaya bile gerek yok bkz en az 2-3 transfer yapacağız 2 ocağa kadar ?

2 ocak dedi ama yıl belirtmedi kib Adam haklı beyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.