Şimdi Ara

KİEV Maçı Bilet Fiyatları !!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden çok sinirlendim en ucuz bilet 130 tl ne demek ya? Öğrenciyim ayvalıktan yolamı para vereyim stadamı kardeşim! bide o kadar indirim yapıcaz diyodu fikret bey.

• quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

Cidden çok sinirlendim en ucuz bilet 130 tl ne demek ya? Öğrenciyim ayvalıktan yolamı para vereyim stadamı kardeşim! bide o kadar indirim yapıcaz diyodu fikret bey.

Kaynak neresi hocam. Bana da pahalı geldi 100 tl falan bekliyordum indirim olacak diye söz verince başkan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

Cidden çok sinirlendim en ucuz bilet 130 tl ne demek ya? Öğrenciyim ayvalıktan yolamı para vereyim stadamı kardeşim! bide o kadar indirim yapıcaz diyodu fikret bey.

Kaynak neresi hocam. Bana da pahalı geldi 100 tl falan bekliyordum indirim olacak diye söz verince başkan.

beşiktaş resmi sitesi açıkladı 50 tl indirim mi bekliyordunuz cl maçına ben 120 tl 'ye inmesini bekliyordum 130 olmuş en fazla 120 civarına iner bu biletler buyuk maçlarda tabi bende kombine olduğu için rahatım

• kardeşim 50 lira civarı tabiki bizde beklemiyorduk. Benim beklentim 100-110 olmasıydı kale arkasının maksimum. Çünkü dışardan gelenler için çok zor oluyor yol ücreti, yemek vesaire.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maç bileti
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.