Şimdi Ara

Kies Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayardaki Kies en güncel versiyon ve Samsung'un kendi sitesinden yükledim.Ama üzerine tıklıyorum açılmıyor ,PC'de takılmaya devam ediyorum 15-20dk sonra açılıyor ama aşırı derecede kasıyor.Sonra Telefonu PC'ye bağlıyorum biraz bekliyorum yükleniyor gösteriyor ve sonra da program kilitleniyor.

Yardımcı olursanız sevinirim!

Orijinalden alıntı: ekin asil

Arkadaşlar bilgisayardaki Kies en güncel versiyon ve Samsung'un kendi sitesinden yükledim.Ama üzerine tıklıyorum açılmıyor ,PC'de takılmaya devam ediyorum 15-20dk sonra açılıyor ama aşırı derecede kasıyor.Sonra Telefonu PC'ye bağlıyorum biraz bekliyorum yükleniyor gösteriyor ve sonra da program kilitleniyor.

Yardımcı olursanız sevinirim!

kies bendede bu sekilde gec acılıyor yada hiç acılmıyordu
    yapman gereken görev yöneticisini aç işlemlere gir en aşagıda tüm işlemleri tıkla daha sonra herhangi bir işlemin üzerine bas sonra K harfine basıp tüm kies ile ilgili uygulamaları sonlandır daha sonra tekrar kiesin üzerine tıkla yada sag tık yönetici olarak calıstır de ikiside işe yarar bendede acılmıyordu bu sekilde çözdüm

• Arkadaşım dediğin gibi kies ile ilgili tüm uygulamaları sonlandırıp kiesi açtım ama yine de fayda etmedi
  • dediğim gibi sizin problemlerin aynısı bendede vardı asırı kasma gec acılma bazen hiç acılmama ben bu dediklerimi uygulayınca acıldı şuandada bu sekilde kullanıyorum bir sefer acıyorum sonra görev yöneticisinden tüm kies ile ilgili uygulamaları kapatıyorum ve sonra bir seferde acılıyor
    bu işlemler sırasında telefonu kablo ile baglantısını kesip yapıyorum program acılınca baglıyorum ben birde bu sekilde deneyin
    BİOS DONMA SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.