Şimdi Ara

Kidz/Animez Yeni Frekans (Nisan 2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kidz/Animez, yeni açılan Lifetime ın frekansına taşındı.

Frkans: 12089 H(Yatay) 4400

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl bir uydu yönetiyoruz gerçekten anlamak güç. Eutelsat uydularında neredeyse hiç frekans değişimi olmazken bizim uydularda maşallah sürekli mevcut kanalların frekansları değişiyor. TKGS destekli uydu alıcısı olmayan tüm tanıdıklar 2 haftada bir çağırıyor yayınlar gitti ne yapacağız diye. Frekans aralıkları için bir planlama olur ve ona göre hareket edilir, böyle sürekli oradan orada hiç hoş olmuyor. Bunun yaşlısı var, hastası var, bu işlerden anlamayan insanı var.
  • Biraz siyasi olacak ama... döngüyü yani türksat uydusunun işleyişini yazıcam
    Uyduda hükümetin veya hükümetteki bir kişinin hoşuna gitmeyen kanal rtük ile yok edilir eğer kanal tamamen yasalsa paralel yada terör yanlısı kategorilerine eklenir ve en ufak hatasında kanal fetöcü yada teröriste yardım ve yataklık etiketi yapıştırılıp rtük tarafından hükümetin satın aldığı bir savcıya gönderilir dosya ve 2 dakika sonra kanal uçmuş ve 1 saat sonra başka bir frekansta yeniden uyduya ekleniyor ancak buradaki durum farklı buradaki durum platformun oluşturduğu yeni bir paket gibi birşey kadın ve çocuk paketi gibi kidz/animez ve lifetime kanalları bir araya getirilmiş aslında animezi izleyen baya yetişkin insanlar var liftime kanalıda sadece kadınlara yönelik değil erkeklerde izliyor örneğin ben filliping vegası, say it to my face! ve deadly wives programları muhteşem deadly wives programını yabancı uydudan crime&investigations kanalında sürekli izlerdim şimdi Türkçe dilde yayınlanacakta ben izlemiycekmiyim? şu antik uzaylıları yayınlayan h2 kanalıda şifresiz ve Türkçe dil desteğiyle gelse keşke türksata

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin dediğiniz ot böcek kanallarının kapanması doğru, hadi kidz animez'de paket yaptı ama birçok büyük kanalında frekansları belli aralıklarla değişiyor. Örnek vereyim Fox son 1.5 yılda 3 kez değişti. Ciner medya grubu kanalları yine değişiyor, tgrt grubu değişiyor, bunlar bana pek normal gelmiyor.
  • Büyük kanalların frekans değiştirmesinin birçok sebebi olabilir; örneğin: bitrate değerlerini yükseltmek yada türksat uydu listesinde üst sıralara tırmanmak olabilir. hadi bitrate değerlerini arttırmak için olduğunu düşüneyim. Eğer amaç üst sıralara tırmanmaksa gerçekten bu durum çok saçma ve aptalca. Nedir bu durumun adı? ergenlerin yüzlerindeki sivilce yarışı gibi birşey. Nedir yani üst sıralara tırmanmanın amacı üst sıralardaki ergenlerin yüzündeki sivilceler daha mı az? yada alt sıradakilerin daha mı çok? Gerçekten çok saçma ama dediğim gibi frekansları sadece kanalın yayın kalitesini arttırmak amacıyla değiştirdiklerini düşünmek ve buna inanmak istiyorum ancak çok sıkıcı ve istikrarsız bir durum bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük kanalların HD yayını varsa o HD yayının frekansı değişmemeli. Bir kere atama yapılmalı ve sonra çok gerekli olmadıkça hep aynı kalmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf bu yuzden Tkgs destekli receiver almistim

Bas edilmez diger turlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Sırf bu yuzden Tkgs destekli receiver almistim

Bas edilmez diger turlu

Ben yoruldum bu ayarlarla uğraşmaktan. Hele memleket kanallarını izleyen eş dost olunca iyice iş çığırından çıkıyor, bu memleketlere özel kanallar deli kızın bohçası gibi sürekli yer değiştiriyor. 1 ay başka yerde diğer ay başka yerde. Diğer uydu firmalarına bakıyorum kesinlikle böyle bir durum yok. TKGS'yi de sanırım bu sebeple çıkarttılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.