Kickbox öğrenmek istiyorum.Ama hakkında hiç bilgim yok.Yani uygun muyum uygun değil miyim? Aranızda kickbox'a giden var mı?
halamın oğlu almanyadan getirmişti onda oynamıştım güzel bi alet ps ye göre baya kalın ama
bırak kickbox'u.. sen bence Tae kwon do öğren. seni daha çok tatmin edecektir hele tekniklerin tam oturduğu zaman antrenmanlara gitmek için saat sayıcaksın
ben 1.5 yıl gittim merak ettiğin bişeyler varsa sor bildiğim ölçüde cevaplıyım
quote:
Orjinalden alıntı: indifferent_00
halamın oğlu almanyadan getirmişti onda oynamıştım güzel bi alet ps ye göre baya kalın ama
Zorlukları nedir? Sen ne tavsiye ediyorsun? Haftada kaç gün ayırmam gerek? Ücreti ne kadar?
:)
quote:
Orjinalden alıntı: dombilibili
quote:
Orjinalden alıntı: indifferent_00
bak ücret değişkendir salonuna bağlı, bizim bursada 3 aylığı 10 ytl olan da var, aylığı 80 ytl olanda... zorlukları şunlar vücudun biraz hantalsa ilk başlarda(1 ay felan) alışana kadar epeyi yorulursun o yüzden akşam saatlerini tercih et gelince eve iş yapılmaz çünkü direk duş alıp yatılır sonra kick box diğer savunma sporlarına göre teknik açıdan zayıftır.genelde vücudu güçlendirmeye ve gücü doğru kullanmaya yöneliktir.öğrenilmesi de uygulanması da zor değildir.bu nedenle büyük çaba ile tekniğini düzgünleştirmeye, vücudunu güçlendirmeye çalışacaksın. bu açıdan kick box avantajlıdır. 1 yıl içinde kendindeki değişimi hissedersin.sokak kavgasında veya güç kullanman gereken zamanlarda en işe yarar, öğrenilmesi kolay spor kick boxdur. dediğim gibi günlerini genelde akşamları yoğun olmadığın günleri seç akşam git(ben 8.00-9.30 gidiyordum) genelde gideceğin salonun bir programı olur ama kendi programımı ben yaparım diyorsan bence başlangıçta haftada 3 günle başla, sonra 3 ay sonra 4 e çıkarırsın. haftada 4 günden fazlası adamı yıpratır.eğer müsabakalara katılmıyacaksan o kadar gerekli değil...
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
bak ücret değişkendir salonuna bağlı, bizim bursada 3 aylığı 10 ytl olan da var, aylığı 80 ytl olanda... zorlukları şunlar vücudun biraz hantalsa ilk başlarda(1 ay felan) alışana kadar epeyi yorulursun o yüzden akşam saatlerini tercih et gelince eve iş yapılmaz çünkü direk duş alıp yatılır sonra kick box diğer savunma sporlarına göre teknik açıdan zayıftır.genelde vücudu güçlendirmeye ve gücü doğru kullanmaya yöneliktir.öğrenilmesi de uygulanması da zor değildir.bu nedenle büyük çaba ile tekniğini düzgünleştirmeye, vücudunu güçlendirmeye çalışacaksın. bu açıdan kick box avantajlıdır. 1 yıl içinde kendindeki değişimi hissedersin.sokak kavgasında veya güç kullanman gereken zamanlarda en işe yarar, öğrenilmesi kolay spor kick boxdur. dediğim gibi günlerini genelde akşamları yoğun olmadığın günleri seç akşam git(ben 8.00-9.30 gidiyordum) genelde gideceğin salonun bir programı olur ama kendi programımı ben yaparım diyorsan bence başlangıçta haftada 3 günle başla, sonra 3 ay sonra 4 e çıkarırsın. haftada 4 günden fazlası adamı yıpratır.eğer müsabakalara katılmıyacaksan o kadar gerekli değil...
Çok sağol :)
xbox olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: Magical Zero
xbox olmasın
büyük ihtimalle he bide düşük bi ihtimal gamecube ile karıştırılma ihtimali var ama %0,1 ihtimal
24 yasından sonra baslanır mı baslanırsa salondakıler ustune guler mı
benımde duzenlı spor yapasım var
vucut gelıstırmek ıstemıyorum.
izmirde bucada var mı gıdebılcegım bı yer
izmiri buca yı bilmemde sporun yaşı olmaz 24 yaşnda yapabileceğin en iyi spordur kick box... dediğim gibi fazla teknik ve estetik şeyler içermez bu nedenle öğrenmesi de uygulaması da kolaydır...
ben zamanında gıtmıstım.... antrnorun oglu haraket cekıordu tekme tokat daldım ... sonra da hocaya daldım
hoca benı kovdu
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
Sokak kavgasında. Hmm lazım olabilir Bizim giden arkadaş vardı gel beraber gidelim demişti kabul edeyim bari
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme