Şimdi Ara

Kickboks Yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1 ay önce kickboksa başladım antrenmanlar haftanın 3 günü 1 saat butik olduğu için normalden daha pahalı biraz zorluyor ama idare ediyoruz bi şekilde olay ise hocanın lisans çıkarmak istemesi başlayalı 1 ay oldu ve lisans çıkarmak için 200 lira istiyor sebebini sorduğumda lisanssız sporcu çalıştırmak yasakmış doğrusu nedir ben emin olmak istiyorum
    1- 1 ayda lisans almam normalmi ?
    2- 200 lira çok fazla değilmi 50 60 liraya alınıyo diye biliyorum
    3- lisanssız spor yapılmıyormu ?
    Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ayda lisans mı. Normal değil bence. Sen onu iyi bi araştır.

• Her sporcu ilk başladığı günden itibaren lisanslı olmak zorundadır yönetmelik bu şekilde, ancak federasyon lisans için hiç bir ücret talep etmemektedir, biz haftanın 3 günü 1.5 saat yapıyoruz antrenmanlarımızı her sporcumuz da lisanslı olmak zorunda lisansı bulunmayan kimse antrenman alanına giremez. Cezası var.

• Lisans ücreti kesinlikle palavradır. 18den büyüksen 5-15arası ücreti var muay thaide,kickboks lisansına ğpara verildigini hatırlamıyorum.Veriliyorsada 10-15gecmez.Hocandan uzaklaşmanı tavsiye ederim 200tl lisans ücreti MÜMKÜN DEĞİL.istersen bunu antrenörüne bile okutabilirsin kendisiyle konuşurum bile.Antrenörler lisans başına 5-10tl kar ederler sen para yatırmakla uğraşmamış olursun onlar ayarlar ve bunu onlara çok görmemek lazım ama bu antrenör şaşırmış

• Kickbox3555 K kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ben sadece kickbox lisansım için 10-20 tl federasyona göndermiştim o kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    14 yıl önce açıldı
    Acil Yardıma İhtiyacım var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.