Şimdi Ara

Kick Box'tan aradığımı bulamadım Wing Chun'a gideceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce 1 ay karate 3 ay kick box gördüm fakat ikiside yaramadı özellikle kick box faciaydı . Beyin hücrelerimi öldürmekten başka bir işe yaramadı . Pek teknik öğrendiğimi de söyleyemem ama yumrukları düz ve sert attığım bir gerçek fakat hep saldırı ağırlıklı çalıştığımız için savunma sıfırdı . Yani her şey orda gösterildiği gibi toz pembe değil rakip az kavga biliyorsa seni mundar ediyor(-ki etti...) Bende şansımı birde Wing Chun dan denemeyi planlıyorum . Savunma saldırı kısmında en etkilisi wing chun . Benim gibi zayıf birinin kavgayı başlamadan bitirmesi lazım ve ya hasar almadan yoksa durum vahim . Büyük ihtimalle kızılaydaki korkmaz şimşeğe gideceğim . Bu spor ile ilgilenen arkadaşların yorumlarını dört gözle bekliyorum tavsiyeler vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klasik yazın 2 ay kick boxa gitsem herkesi döverim kafası
  • Wushu ve Muay Thai öneririm. Bende bu işi 5 yıldır yapıyorum bir süre sonra insan kendini özgür hissediyor rahatlıyorum. Istanbul'da isen bizim salona beklerim istersen iyi bir şekilde öğretirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Daha önce 1 ay karate 3 ay kick box gördüm fakat ikiside yaramadı özellikle kick box faciaydı . Beyin hücrelerimi öldürmekten başka bir işe yaramadı . Pek teknik öğrendiğimi de söyleyemem ama yumrukları düz ve sert attığım bir gerçek fakat hep saldırı ağırlıklı çalıştığımız için savunma sıfırdı . Yani her şey orda gösterildiği gibi toz pembe değil rakip az kavga biliyorsa seni mundar ediyor(-ki etti...) Bende şansımı birde Wing Chun dan denemeyi planlıyorum . Savunma saldırı kısmında en etkilisi wing chun . Benim gibi zayıf birinin kavgayı başlamadan bitirmesi lazım ve ya hasar almadan yoksa durum vahim . Büyük ihtimalle kızılaydaki korkmaz şimşeğe gideceğim . Bu spor ile ilgilenen arkadaşların yorumlarını dört gözle bekliyorum tavsiyeler vs.

Hocam önce kas yap, barfiks çek, mekik çek, şınav çek, dambıl ile pazularını güçlendir, fitleştikten sonra git kursa. zayıf halinle gitme iyi beslen

• Gidersen bi haber ver.Haziran da ben de gideceğim oraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.