Şimdi Ara

Kick-box için yaş 15 çok geç mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Çok geç değil ama çok çalışılması lazım.
  • çok geç değil hocanın dediklerinin dışında salonda açma hareketlerini arttırsan daha fala çalışırsan hiçbirşey geç olmaz :)
  • 20 yaşındayım yeni başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

20 yaşındayım yeni başladım

Profosyonel anlamda mı ? Rica etsem , nasıl gidiyor söyler misiniz ?
  • Erken bile daha erken başlasaydın 1.70 i geçme ihtimalin %25 falandı.
  • artık çok geç senden hiç bişey olmaz kazık kadar olmuşsun hele dövüşçü hiç olmaz sen o treni kaçırdın becermezsin yapamayacaksın olumsuz , olmamış
    BENİM PUANIM 0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaş futbol için geç mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrambled_

Erken bile daha erken başlasaydın 1.70 i geçme ihtimalin %25 falandı.

Böyle bilgisi 0 olupta bu konularda yorum yapanlara ayar oluyurum.

Sırf box ve kickbox icin geçerli değildir yaş sorunu.Genelde dövüş sporlarında vücut için gerekli esnekliği sağlamak için profesyonel sporcular 8 10 yas arasının uygun olduğunu söylerler.Lakin insan kendi anatomisini tanıyor ise bence 20 yaşında başlanan bir dövüş sporundada başarılı olunabilir.Ama şunuda söylemek isterim yaşı 18 i geçen arkadaşlar 12 yaşındaki hali gibi ne takla atabilir nede zıplayabilir isterseniz evde deneyin18 yaş üstü spor yapmayanlar babaannem gibi anca atarlar taklayı.İşte asıl mesele bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saeros -- 17 Aralık 2011; 14:53:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

20 yaşındayım yeni başladım

Profosyonel anlamda mı ? Rica etsem , nasıl gidiyor söyler misiniz ?

Açıkçası ben sırf vakit geçirmek için gitmeyi düşünüyordum fakat 3. ayıma girmek üzereyim yapabildiklerim beni bile şaşırtmaya başladı artık.Semi yada light maçlarına girmeyi düşünüyorum 1 yıl sonra felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

quote:

Orijinalden alıntı: Scrambled_

Erken bile daha erken başlasaydın 1.70 i geçme ihtimalin %25 falandı.

Böyle bilgisi 0 olupta bu konularda yorum yapanlara ayar oluyurum.

Sırf box ve kickbox icin geçerli değildir yaş sorunu.Genelde dövüş sporlarında vücut için gerekli esnekliği sağlamak için profesyonel sporcular 8 10 yas arasının uygun olduğunu söylerler.Lakin insan kendi anatomisini tanıyor ise bence 20 yaşında başlanan bir dövüş sporundada başarılı olunabilir.Ama şunuda söylemek isterim yaşı 18 i geçen arkadaşlar 12 yaşındaki hali gibi ne takla atabilir nede zıplayabilir isterseniz evde deneyin18 yaş üstü spor yapmayanlar babaannem gibi anca atarlar taklayı.İşte asıl mesele bu

Neden erken dedim sence?

Çünkü bu tür sporlara çok erken yaşta başlanır ise çocuğun boyu çok kısa kalıyor yapılan hareketlerden dolayı esnek hareketlerden dolayı boy uzaması fazla olmuyor 8 10 yaşında bu spora başlayıpta boyu 1.70i geçen çok az kişi vardır.

• Yaşım 14. Yeşil Kuşağım KickBoks'da Sporun yaşı yoktur. şimdi başlarsan 5-6 ay sonra lisans,sonrada Kuşak maçlarına girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocojambo5

Yaşım 14. Yeşil Kuşağım KickBoks'da Sporun yaşı yoktur. şimdi başlarsan 5-6 ay sonra lisans,sonrada Kuşak maçlarına girersin

14
    14
    14
    14
    14
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

artık çok geç senden hiç bişey olmaz kazık kadar olmuşsun hele dövüşçü hiç olmaz sen o treni kaçırdın becermezsin yapamayacaksın olumsuz , olmamış
    BENİM PUANIM 0

Güldürdün
  • @İstiyorsanGitSev

Hayırdır? Forumdaki 2002'li lerden olmadığıma şükret bilader
  • Cevaplarınız için teşekkürler .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.