Şimdi Ara

Kick Box antreman gunlugum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
11.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    birazdan 30-35 gram protein ve 40 gram karbonhidratlı bir yemek yiyeceğim.Bakalım neler olacak.
    İçeri girdiğim zaman kayıt için geldım dedım hoca "BEN DÖVMEKTEN BIKTIM SIZ GELMEKTEN BIKMADINIZ" dedi hahahahaha :D
    İlk yumruğumuda orada yiyeceğim onuda paylaşırım sizlerle.
    8 aydır Vücut geliştirme yapıyorum ciddi olarak ilgileniyorum.Yani herşey gramı gramınadır bende.Ama kavgaya gelince hiç birşey yapmam.Kick boxada adam dövme niyetine gitmiyorum zaten.Gitme amacım belli.Özgüven diyorsunuz sanırım.Kavga özgüveni sanırım.Evet bu oluyor.

Öğrendiğim şeyleri paylaşıcam işte neyaptık ne ettik vs.
    Haftada 2 gün 1 saatlik antremanlar var.1 günde salondakı kum torbası ve lapalarla kendım calısıcam.Malum lys + kick box + fitness zor gidecek ama olsun bakalım 2 günden birşey olmaz :D

Boy: 178
    KG: 80
    Yağ oranı: %13

İLk antremanım bır bucuk saat sonra baslayacak :) eve dondugumde yazarım hepınıze tesekkurler :)

25.01.14-1.antreman
    ısınmanın ardından başladık
    sol direk sağ direk öğrendım bıde low kick öğrendım.
    önce şınav çektık mekık yaptık işte kooştuk sonra. squat yaptık lunch yaptık.ben bılmedıgım ıcın hoca benı aldı ozel calıstırdı.bırazcık kumtorbasında sol dırke sag dırek denedım.gard durusunu gard yuruyusnu ogrettı.Bu arada bu antremana yazmayı unutmuşum.Hoca gardımı düşürdüğüm için çeneme orta sertlikte bir sağ direk attı.Sol-Sol-Sağ yaparken solu düşürdüm.Ordan geldi işte.

bakalım bugun fazla sert geçmedı.

Ufak bir not: Arkadaşlar yaza hazırlandığımdan dolayı önden fotoğrafı hiçbiryere koymuyorum şuan.Elimde 2 fotoğraf var instagramimdan upload yapacagim simdi

Bu oncelikle ocak ayindan bir fotograf.Kasim ayindan ocak ayina kadar olan before-after  Kick Box antreman gunlugum

Kol pozu mart ayından geçen hafta çekmiştim sanırım

Sırtıda ocak ayında cekmıstım.

Omuz kemiği genetik olarak iri.Omuz için çok özel bişey yapmadım sadece gerektiği gibi spor salonunda egoyu kenara bırakıp aynadaki rakibe odaklandım.

Kick Box antreman gunlugum

Birde şey o obez olan benım 8. sınıftaki halim.

27.03.14 - 2. ANTREMAN
    koşu ve ısınma ardından önce sol sol direk sağ direk sol round kick çalıştık. ardındanda sağ direk sol kroşe sağ aparkat sol round kick sağ high kick çalıştık.Hoca beni izledi biraz.Şınav mekik squat yaptık yine klasik.Koştuk.Hoca ders bitince yanıma geldi millet dağılırken.Yeteneklisin dedi senin pişmeni bekliyorum bi üst gruba alıcam seni dedi.Bakalım haftaya salıyı bekliyorum.Cumartesi günüde kum torbasında pratik yapıcam.

01.04.2014 3.ANTREMAN
    Bi tane kızla eşleştim.Benden 1-2 yas buyuk ve daha eskıydı.Dıger cocuklar lapalarla calısırken hoca bıze geldı sızı bıraz onden goturucem dedı.Berke sana guvenıyorum nazik davran savun direk at falan dedi.İşte 40-50 dk birbirimizin üzerinde sparring yaptık.Aralarda koştuk şınav mekik squat yaptık yine.Ondan sonra lapa çalışması yaptık eş ile.Seri seri 30 saniye boyunca düz tekme attık.Sol direk + sağ direk + sol kroşe +sağ kroşe + sol aparkat + sağ aparkat + sol round kick + sağ round kick kombosunu çalıştık.Kroşe ve aparkatıda bu derste öğrendim.Güzel geçti yine.Eskivde çalıştık.Direklerden ve kroşelerden kaçma.Tekme geldiğinde dirsekle korunma vs.

03.04.2014 - 4. antreman
    Bu antreman sol krose sag krose sol aparkat sag aparkat sol round kick sag round kick sag front kick yaptık. bunu calıstık. sonra esli bunları denedik. tekmeledik birbirimiziilk kez kostuk sınav cektık bunun harıcınde ozel bısey olmadı.

08.04.2014 - 5. antreman
    bugun sol sol direk sag direk sol krose sag krose sol round kick sag front kick yaptik.bunları cok seri bir sekilde ypamaya calıstık gard ındırmeden. gard ındırene hoca gecırdı bı tane. kostuk sınav cektık squat yaptık mekık cektık. eslestirmedi hoca.ant. sonu sınav cekıyorduk.hoca herkese teker teker tekme attı 1 er tane.sıra bana geldı bana 7 kez seri seri semsert gecirdi.sebebini anlamadım vucut gelıstırdıgımden dolayı bılerek vurdu sanırım.bugunkı antremanda ıyıydı. bu persembe antreman yok hoca il dısına gıdıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sick kunt -- 8 Nisan 2014; 21:45:51 >

• Vücudunun fotoğrafını koyabilirmisin merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeymunHusnu kullanıcısına yanıt
    80 kg %13 yağ çok iyi ben de merak ettim.

• Koydum.Önden poz koymamamın sebebini tekrar yazayım.Yaza hazırlandığım için Yani 20-25 haziran.Önden poz vermem yasak şuanlık.Onuda O zaman atarım.
  • Benimde muay thai günlüğüm vardı daha dün gibi hatırlıyorum nası açtığımı.5.ayımda bıraktım romatizmadan dolayı.Şimdi vücut geliştirmeye gitmeyi düşünüyorum.Başarılar dostum umarım bırakmazsın dereceler kazanırsın.
  • Geçmiş olsun keşke devam etseydin.Teşekkür ederim.Vücut geliştirme tavsiye ederim.Bırakma sende sakın.O kolları 40 santime vurdur.
  • Guncelleme geldi.Yarın 19.15de yine ant. var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sick kunt -- 2 Nisan 2014; 13:52:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fifa 2011 antreman modu?????
    15 yıl önce açıldı
    Point Guard antreman önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guncel
  • Antremanlarda body geçmişinin olmasının avantajlarınımı görüyosun yoksa dezavantajlarınımı ? Görüyorsan bunlar neler ?
  • avantaj olarak kondisyon ve güçte sıkıntı çekmiyorum hız çeviklik vs sıkıntı yok. akciğerler nefes kapasitesi hızlı attığımız deparlar falan hiç sorun yok.
    dezavantaj olarak hoca diğer ögrencilere 10 kez vuruyosa bana 30 kez vuruyor onlara 20 şınav çektiriyorsa bana son çektiğimiz şınavvda 40 tane çektiriyor. grubun başına beni koyuyor.yeni öğrendiğimiz şeyleri benim üzerimde uyguluyor.
    yani şöyle aslında sanki ben boks salonunda daha eskiymişim gibi davranıyor ama fiziksel dayanınıklılıktan bilerek öyle yapıyor işte normal olarak
  • 60 günde o vücudu nasıl yaptın karın kasları çok iyi çıkmış 2 ayda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.