Şimdi Ara

KİCK BOKSTAN ANLAYANLAR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 19 kick boksa yazıldım 2-3 sorum var birincisi bu yaştan sonra bacaklarımın daha fazla esneme ve tam anlamıyla yükseğe tekme (bir insan kafası kadar) atma ihtimalim var mıdır? ikincisi ise antrenmanda ısındıktan sonra daha yükseğe tekme atıyorum fakat ısınmadan aynı yüksekliğe tekme atamıyorum 1-2 sene sonra ısınmadan tekme attığım yükseklikten daha fazlasına tekme atabilirim değil mi? biraz karmaşık oldu ama 1-2 sene boyunca spora devam ettiğim taktirde herhangi bir ısınma hareketi yapmadan yükseğe tekme atabilir miyim? (bunu anlık durumlarda lazım olur diye soruyorum örnek veriyorum sokakta )

• Kick bokstaki inanılmaz mantık hatası: kimse pantolon giymiyor, kemer için dövüşüyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Kick bokstaki inanılmaz mantık hatası: kimse pantolon giymiyor, kemer için dövüşüyorlar?

ben kickboks kara kuşak sahibi bir insan gibi tekme atabilsem zaten o tekmeyi şalvarlada atarım pantolonla da sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Kick bokstaki inanılmaz mantık hatası: kimse pantolon giymiyor, kemer için dövüşüyorlar?

+ladim , guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.