Şimdi Ara

kick boks mu body building mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

kick boks mu body building mi?

(En Son Oy Tarihi: 5.11.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: Deadlifter

quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Orijinalden alıntı: BEŞİKTAŞK06

sizce hangisine gitmek daha avantajlı ve mantıklı

kızlara artislik yapmak için body yaparsın , karşındakinin cüssesini küçük görürsün , o adam kick bokscudur , bir dayak yersin ,ömür geçer onun acısı geçmez bunu unutma.

yıllarca (5yıl) kickboks yaptım , kolarıma baksan demezsin bu boksör diye , ama çalıştığımız spor salonunda bile yıllarca body yapmış çocuklar bizden çekinirlerdi. seçim senin

+1000

adam haklı. zaten kaslı olmak ve dövüşmek bambaşka apayrı şeyler. yani elma ile armut da değil elmayla domates gibi çok ayrı şeyler. boks yada kickboks yapan birisi 60 65 kg olsun eğer işinde iyiyse karşısındaki kaslı 80 90 lık adamlara yerleri öptürür. he ama tabii kendisinden kütlece daha ağır atıyorum 70 kgde iyi bir boksörden de dayak yiyebilir o yeteneğe çalışmaya disipline vs bağlı ama tabii ki kütlece avantaj var. burada avantaj nereden geliyor ? çünkü bu adam da boksör. eğer bu adam sıradan bir insan olsaydı isterse 100 kg olsun yine sopayı yerdi.

şahsi tavsiyem kick boks da değil boks yap yanında calisthenics çalış güzel de bir beslenme programı çek kendine hem fiziğin güzelleşir hem adam gibi dövüşmeyi öğrenirsin dayak yemezsin karşındakiler kalabalık olsa bile. şahsen bizim kulüpte fiziği kötü olan kimseyi görmedim herkes gayet fit ve güzel vücutları var ekstra ağırlık yada calisthenics çalışıyor herkes zaten.

ama seçim senin dostum hayat senin ne yapmak istersen onu yap :)

aynen öyle , kick boks yapanın fiziği tshirtin altında , yuh anasını ne kas var be dedirtmez kızlara , ama gayet düz sert ve fitdir. kusur çok azdır. ve body gibi bıraktığın gibi sporu seni yarı yolda bırakmaz. 10 yıl yapam o karın kası göğüs kası sertliğini diriliğini korur , he toz almadığın için çok şişkin değildir orası ayrı.

• O kadar bilgisiz yorum var ki okuyup okuyup gülüyorum. Yok 6-7 ayda farkı görürmüşsün yok bıraktığın an eskiye dönermişsin yok protein tozu şişirirmiş. Protein tozu doğaldır, şişmedim de şişirenide görmedim, doğal yapılan vücut uzun yıllar kendini korur, bir miktar hacim ve güçte azalma olabilir ama asla eskiye falan dönmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEŞİKTAŞK06

quote:

Orijinalden alıntı: IntellectualGuy

Body tabiki kickbox zor is faydali olmasi icin baya uzun bir sure icersinde yapiyor olman lazim 5,10 sene gibi ama body'de 6,7ayda farkini gorursun

bende body den yanayım hem kızlarda sever kaslı erkekleri

Kızlar sever ama emin ol kas ile bitmiyor kız işi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini de yap, birbirini desteklerse daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacın ne? Vücudunun şekle girmesi mi yoksa dövüş sanatı ile kendini savunmayı öğrenmek mi? Ya da gösteriş yapmak için mi? Bodybuilding yapar çok güçlü olurum, kimse beni yıkamaz diye düşünüyorsan yanılıyorsun.
  • ben body'e yazıldım ve herşey gayet iyi gidiyor.eğer görünüşe önem veriyorsan body derim.6 ayda güzel bi vücuda sahip olunabiliyormuş.
  • yıl olmus 2013 hala kick boxmu bodym i diye soranalr var..

Vücut gelistirme bir felsefedir.Bir yasam stilidir.Herseyinizi gramı gramına ayarlarsınız.Sabahları 6da uyanırsınız.nefre tedersiniz.Sinirli olursunuz.Hayal kurarsınız,hayallerinizle gelecekte yasarsınız.Ben oyle yaptım sahsen.Ve basarılıyım.Yeri geldı en yakın arkadaslarımın dogum gunune gıtmedım,arkadaslarımla mekanlara gıtmedım,okul cıkısı bır yere gıtmedım bazen dershanemi bile ektim cunku neden ? "spor var." Insanlar bana psikopat,kafayı sporla bozmus diyorlar.Onların canları cehenneme.Bu spor cok nankor bir spor hep daha iyisini istiyorsunuz.Guzel beslenip dikakt ediyorsunuz.Kolunuz 35 cm oluyor sonra 40 istiyorsunuz 40 olsun bırakırım dıyorsunuz ama yetmıyor.Tekrar ediyorum eger hirsli ve azimli degilseniz hayal edemiyorsaniz disiplinli degilseniz maddi durmunuz pek iyi degilse vucut gelistirme yapmayin.Bu arada bu spora baslarsaniz en az 1 sene sabredin.

Kik boksa gelince
    Antremanlarda caniniz cikar caninizi okurlar.Sirtinizda yagli sopa darbesi ile kosu bandinda okuz gibi kosmak zorunda kalirsiniz.Ama ogrendiginiz seyler belk ibir gun ara sokakta hayatinizi kurtarabilir.Ve eger bsalarsaniz lutfen bu sporuda en az 3-4 sene yapin.1 sene yapip ben boksorum diye ortalikta gezinmeyin.

Saygilarimla.

Ama sana sunu soyleyeyim...Eger ozguvensiz ve cesaretsiz isen,birilerini dovmek istiyorsan yada daya kyemekten korkuyorsan vg yapma.Git kick box yap oz guvenin gelsin.He bende oz guven var,mevzu ciktimi kafayi oturturum burnuna diyorsan vg yap cussenden korksunlar.

Bu cumlem herseyi ozetlemistir umarim.
    Ayrica lutfen alinti yapip "karsisinda ya boksor varsa?" gibi sacma bir soru sormayin.

• body ile kickboks çok alakasız ama ben body tercih ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.