Şimdi Ara

Kick-Ass (2010) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
1
Favori
10.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    IMDB Staff 8.5 vermiş kolay kolay vermezler bu kadar.

Film ile ilgili yorumlar gayet iyi.
    Bakalım.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Box office'de hayal kırıklığı yarattı film. Amerika'da ilk hafta sonu hasılatı 19.8 milyon dolar, tüm dünyada ise 37.2 milyon dolarda kaldı.

Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Türkçe'ye Çevirdiğimiz Çizgi Romanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Box office'de hayal kırıklığı yarattı film. Amerika'da ilk hafta sonu hasılatı 19.8 milyon dolar, tüm dünyada ise 37.2 milyon dolarda kaldı.

hasılatı kurtarmış
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Top 250: #124
    8.4/10

http://www.imdb.com/title/tt1250777/

Nicolas Cage yapmış yapacağını filmi iyice merak ettim...

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • r5'in sesi line değil(yani sinemadan alınmış değil) ac3 kalitesinde
  • En yakın zamanda izlemek gerek,birde bu yılın diğer kaliteli komedi filmi Scott Pilgrim Vs The World hakkında bilgisi olan varmı? Sadece trailer yayınlandı diye biliyorum ama pek fazla takip edemiyorum.
  • Filmi izledim ve çok beğendim, kesinlikle tavsiye ederim. Çok güzel diyaloglar, güzel aksiyon sahneleri, mükemmel müzikler var. Senaryo da güzel, çoğumuzun aklından geçen "süper kahraman olmak" noktasından çıkıyor. Diyebilirimki Dark Knight tan sonra beni içine çeken ilk film oldu. Sinemaya gelince de kaçırmam, tekrar izlerim.

Orijinalden alıntı: safkar14

Filmi izledim ve çok beğendim, kesinlikle tavsiye ederim. Çok güzel diyaloglar, güzel aksiyon sahneleri, mükemmel müzikler var. Senaryo da güzel, çoğumuzun aklından geçen "süper kahraman olmak" noktasından çıkıyor. Diyebilirimki Dark Knight tan sonra beni içine çeken ilk film oldu. Sinemaya gelince de kaçırmam, tekrar izlerim.

+1

Çok güzel film olmuş.. 9/10
    Özellike Hit Gİrl çok fena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 9 Mayıs 2010; 2:30:19 >
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Time

Özellikle hit-girl karakterine dikkat etmenizi öneririm,gerçekten kaliteli bir yapım olmuş 8/10
     Kick-Ass (2010)

Zaten bu karaktere dikkat etmemeye imkan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 9 Mayıs 2010; 8:57:46 >
  • Şarkılar tek kelimeyle mükemmel düzgün altyazı çıksın gene izleyeceğim bir de sinema dersen baya izlenecek bu film
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.