Şimdi Ara

Kibritle Otomobil Yanar mı ?(Videolu Haber)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adana'da bir çocuk arabanın önundeki ızgaralardan galiba kibrit atıyor.Bir anda Motor alav almaya başlıyor.Neden böyle bir şey oluyor ki anlamadım. Haberin linkide burda

http://www.milliyet.tv/video-izle/Ufacik-cocuk--polisin-arabasini-yakti--zQp96vWLJ3PP.html

Adam arabasını'da yeni almış galiba.Yazık olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skdaj -- 2 Temmuz 2013; 16:13:07 >

• Hayda olaya bak dövermisin sövermisin..
  • Dizelse turbodan yağ atmış ve yağ tutuşmuş olabilir. Ne sebeple olursa olsun çok üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Dizelse turbodan yağ atmış ve yağ tutuşmuş olabilir. Ne sebeple olursa olsun çok üzüldüm.

Peki şimdi bu adam Kasko'dan parasını alabilecek mi ki? Başımıza böyle bir olay gelmez inşallah.Patlama filan olmamış iyi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skdaj -- 2 Temmuz 2013; 17:14:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skdaj

quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Dizelse turbodan yağ atmış ve yağ tutuşmuş olabilir. Ne sebeple olursa olsun çok üzüldüm.

Peki şimdi bu adam Kasko'dan parasını alabilecek mi ki? Başımıza böyle bir olay gelmez inşallah.Patlama filan olmamış iyi ki

Kasko olmadığnı söylemiş zor bir durum.
  • polis tam öteni yiyim ayağı yapıyor...Tamam malı gitmiş haklı adam ama.Bi konuşmasında 40 araba gitse bu çocuktan önemlimi diyor diğerinde nolcak şimdi ödeyeceksiniz diyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.