Şimdi Ara

Kıbrıslı Türklerin 'Hellim' Eylemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütün Yurdunda iş başında bulunanlar, aymazlık ve sapkınlık içinde olabilirler.Üstelik, hainlik de yapabilirler.Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.''Türk Ulusu bilmeli ki ulusal benliğini, milliyetçiliğini bilmeyen uluslar, başka ulusların avıdır.''M.K.ATATÜRK
    Fransa'ya boykot benim için asla bitmeyecek.
    ''Nereden Nereye''

• bu haber, konu açıklamalıdır diye girdim baktımki yine resimli haber

Bütün Yurdunda iş başında bulunanlar, aymazlık ve sapkınlık içinde olabilirler.Üstelik, hainlik de yapabilirler.Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.''Türk Ulusu bilmeli ki ulusal benliğini, milliyetçiliğini bilmeyen uluslar, başka ulusların avıdır.''M.K.ATATÜRK
    Fransa'ya boykot benim için asla bitmeyecek.
    ''Nereden Nereye''

• Ah hellim ne güzel kızartması olur sabah kahvaltıda ah kıbrıs ah geliyorum ama

• mykonos helin geldi aklıma şimdi ya yunanıstana bi tek Helin yeter arkadaşlar.
    hiç orduya falan gerek yok yollayın fethetsin
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.