Şimdi Ara

Kıbrıs yapımı ucuz öğrenci arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç sene önce böyle haberler çıkmıştı. Bunun aslı astarı vardıysa niye gelişmelerden haberdar olamadık?
    http://bit.ly/T7SlxI

Öğrenci tipi otomobil yolda
    Öğrencilere özel üretilecek otomobil 3 yıl sonra piyasaya çıkacak. KKTC yapımı öğrenci otomobili ergonomik yapısı ve ekonomik fiyatı ile 3 yıl sonra öğrencilerin beğenisine sunulacak.

Forbes Türkiye'nin "En Zengin 100 Türk " listesinde 34. sırada yer alan Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel, otomobilin üretimi ile ilgili yerli ve yabancı otomobil üreticileri ile görüşmelerin devam ettiklerini söyledi.
    Günsel, otomobilin ilk etapta KKTC'deki öğrenciler için üretileceğini talepler doğrultusunda seri üretime geçeceklerini söyledi.
    Yüzde 50'si yerli üretim olacak otomobil KKTC markası ile piyasaya sunulacak. Suat Günsel, bu yatırıma yönelik olarak Yakın Doğu Üniversitesi bünyesinde bir otomotiv bölümü açacaklarını da açıkladı.
    Otomotiv bölümü için YÖK'e başvurularının olumlu değerlendirildiğini ve önümüzdeki dönem 40 öğrenci kontenjanı ile eğitime başlayacaklarını kaydeden Suat Günsel, öğrenci tipi otomobilde bölüm öğrencilerininde katkısı ile üretileceğini dile getirdi.
    Öğrenci tipi otomobilin fiyatı hakkında bilgi vermek için henüz çok erken olduğunu ancak öğrencilerin uygun şartlarla alabileceği fiyattan satışa çıkaracaklarını açıklayan Günsel, tasarımın geliştirilmesinde ve üretimde otomotiv bölümü öğrencilerinden de destek alacaklarını vurguladı.
    Aynı zamanda bir klasik otomobil koleksiyoneri olan Dr. Suat Günsel'in 60'a yakın otomobili müzede sergileniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 3 Eylül 2012; 1:48:51 >

• Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

adam dalga geçiyor resmen üniversitesi bildiğin diploma dağıtıyorSenin kıbrıstaki üniversitelerin düzeyi ve öğrenciyi ne şartlarda ne zorluklarla mezun ettikleri konusunda bilgin var mı?
    Kardeşim yakın doğunun edebiyat öğretmenliğini bütünlemesiz bitirene kadar saçları döküldü.
    Bol keseden sallamaktan vazgeçin.

Orijinalden alıntı: pronefroz

Haberi buldum.
    http://ekonomi.milliyet.com.tr/ogrenci-tipi-otomobil-yolda/ekonomi/ekonomidetay/05.03.2011/1360302/default.htm

Teşekkür ederim haber için,

Yalnız sallamış bir yerinden. Kıbrıs'ta böyle bir proje için altyapı sıfır. Reklam için söylemiştir.

Halihazırda icraatta olan birşey olsaydı, haberim olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orijinalden alıntı: shadowgeist

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

adam dalga geçiyor resmen üniversitesi bildiğin diploma dağıtıyorSenin kıbrıstaki üniversitelerin düzeyi ve öğrenciyi ne şartlarda ne zorluklarla mezun ettikleri konusunda bilgin var mı?
    Kardeşim yakın doğunun edebiyat öğretmenliğini bütünlemesiz bitirene kadar saçları döküldü.
    Bol keseden sallamaktan vazgeçin.

evet bilgim var kıbrısta bildiğin diploma dağıtıyorlar bunu herkes biliyor kardeşinde sanırım aynı bölümü trde okusaydı intihar ederdi (kıbrısta okuyan akrabalarım var)

kıbrıstan diploma almak Türkiye'den çok daha zor ve pahalı.
    Bilmeden etmeden işkembeden sallamayın.

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

kıbrıstan diploma almak Türkiye'den çok daha zor ve pahalı.
    Bilmeden etmeden işkembeden sallamayın.

yaz okuluna bilerek bırakıp sonra geçiriyorlar ayrıca pahalı olduğunu da biliyorum

yaz okuluna bilerek bırakıp sonra geçiriyorlar ayrıca pahalı olduğunu da biliyorum

senin gibi çok bilenlerin hepsi sınıf tekrarı yaptı.
    Yaz okulunda kazanacağı para senden tekrar kayıtta alacağı paranın yanında devede kulak kalır.
    Adamı öttürürler.
    Buraya gelip ehliyetsiz halinle saab 9 5 alıcam konusu açmaya benzemez bu işler anlaştık mı?

quote:

senin gibi çok bilenlerin hepsi sınıf tekrarı yaptı.
    Yaz okulunda kazanacağı para senden tekrar kayıtta alacağı paranın yanında devede kulak kalır.
    Adamı öttürürler.
    Buraya gelip ehliyetsiz halinle saab 9 5 alıcam konusu açmaya benzemez bu işler anlaştık mı?

biliyorum yani millet oraya zevkinden gitmiyor burdaki fakülteyi kazanamadığından gidiyor ayrıca kıbrısta asıl masrafın yemek vs. işlerinin de aşırı pahalı olduğunu biliyorum ayrıca o konu da alıcam konusu değil alınırmı konusu

• quote:

aferin bak yazdığın gibi bütün salladıklarını silmişsin.
    Bir daha forumla kafa yapmamanı öneririm

biliyorum yani millet oraya zevkinden gitmiyor burdaki fakülteyi kazanamadığından gidiyor ayrıca kıbrısta asıl masrafın yemek vs. işlerinin de aşırı pahalı olduğunu biliyorum ayrıca o konu da alıcam konusu değil alınırmı konusu

sen önce liseyi bitir Ankara'da İstanbul'da bir üniversite kazan ondan sonra milletin okuduğu okula laf edersin

• quote:

quote:

aferin bak yazdığın gibi bütün salladıklarını silmişsin.
    Bir daha forumla kafa yapmamanı öneririm

neyi silmişim?

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

quote:

sen önce liseyi bitir Ankara'da İstanbul'da bir üniversite kazan ondan sonra milletin okuduğu okula laf edersin

tamam kardeş sen nasıl istersen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.