Şimdi Ara

Kıbrıs Üniversitelerinin hiçbirinde denklik yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben orda tıp okumayı düşünüyorum.üniversiteyi bitirdikten sonra yöke denkik için mi başvurcaz.giriş çıkışlara bakıyorlarmış.denkliği almak kolay mıdır ? bi kere almazsak ömür boyu bidaha alamaz mıyız?

• Benimde sormak istediğim bir soruydu. Aynı sınava giriyoruz türkiyeden aldığımız puanla yerleşiyoruz zaten. Peki 1yıl orada okuduktan sonra türkiyedeki herhangi bir tıp fakültesine yatay geçiş hakkımız var mı? Varsa bile bu uygulanıyor mu? Ben göndermediklerini duymuştum öğretim üyelerinin.

Orijinalden alıntı: enivicivotmi

Benimde sormak istediğim bir soruydu. Aynı sınava giriyoruz türkiyeden aldığımız puanla yerleşiyoruz zaten. Peki 1yıl orada okuduktan sonra türkiyedeki herhangi bir tıp fakültesine yatay geçiş hakkımız var mı? Varsa bile bu uygulanıyor mu? Ben göndermediklerini duymuştum öğretim üyelerinin.

Gönderiyorlar.. Ancak taban puan şartını aramayan üniversiteler az Ege,Cumhuriyet vs.. KKTC üniversitelerinin aslında Türkiye'deki üniversitelerden hiçbir farkı kalmadı.. Aynı statüde diyebiliriz..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.