Şimdi Ara

Kıbrıs Üniversitelerinin hiçbirinde denklik yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben orda tıp okumayı düşünüyorum.üniversiteyi bitirdikten sonra yöke denkik için mi başvurcaz.giriş çıkışlara bakıyorlarmış.denkliği almak kolay mıdır ? bi kere almazsak ömür boyu bidaha alamaz mıyız?



    _____________________________
  • kıbrısta okumak ile türkiye'de okumak arasında bi fark var mı? diploma olarak yani aynı mı sayılıyor?
  • Kıbrıs üniversiteleri son zamanlarda 30'dan fazla ülkede geçerli olan diploma vermektedir.. Yök'le denklik konusunda hiçbir sıkıntısı bulunmamaktadır.. Yani Ha Türkiye'de okumuşsunuz ha Kıbrıs'ta
    _____________________________
  • Benimde sormak istediğim bir soruydu. Aynı sınava giriyoruz türkiyeden aldığımız puanla yerleşiyoruz zaten. Peki 1yıl orada okuduktan sonra türkiyedeki herhangi bir tıp fakültesine yatay geçiş hakkımız var mı? Varsa bile bu uygulanıyor mu? Ben göndermediklerini duymuştum öğretim üyelerinin.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enivicivotmi

    Benimde sormak istediğim bir soruydu. Aynı sınava giriyoruz türkiyeden aldığımız puanla yerleşiyoruz zaten. Peki 1yıl orada okuduktan sonra türkiyedeki herhangi bir tıp fakültesine yatay geçiş hakkımız var mı? Varsa bile bu uygulanıyor mu? Ben göndermediklerini duymuştum öğretim üyelerinin.

    Gönderiyorlar.. Ancak taban puan şartını aramayan üniversiteler az Ege,Cumhuriyet vs.. KKTC üniversitelerinin aslında Türkiye'deki üniversitelerden hiçbir farkı kalmadı.. Aynı statüde diyebiliriz..
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rusya'da Üniversite Okunur mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.