Şimdi Ara

Kıbrıs'ta devlet yurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
19.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben seneye Kıbrıs'ta okumayı düşünüyorum. Orada hem çalışıp okuyacağım. Diyelim ki tam burslu bir bölüm kazandık Kıbrısta. Oradaki üniversitedeki standart ücret yurt parasını mı ödeyeceğim? 4500 euro civarı maşallah... Yoksa tam burslu olduğum için Türkiye'deki verilen yurt ücretleri gibi mi ödeceğim? Olmadı oranın ayrı devlet yurtları var mı?

Ayrıca bir de Kıbrıs'ta okursak burs çıkıyor mu? Ailede kimsenin hiçbir şeyi yok. Babam çalışmıyor. Ne emekli ne bir şey. Annem çalışıyor sadece burs çıkar mı sizce seneye başvurduğumda?

• kıbrısta doğu akdeniz üniversitesinde devlet yurdu var diğerlerinde devlet yurdu yok özel hepsi. Tam burslu kazanmışsan ve aile durumun iyi değilse burs çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardaillan'

kıbrısta doğu akdeniz üniversitesinde devlet yurdu var diğerlerinde devlet yurdu yok özel hepsi. Tam burslu kazanmışsan ve aile durumun iyi değilse burs çıkabilir.

hmm yani sadece daü gidersem devlet yurdundan yararlanabilirsin diyorsun? Peki daü değilde Kıbrıstaki diğer ünilere gidersem oradaki yurttan yararlanabilir miyim? Peki kıbrıstaki devlet yurduyla türkiyedeki devlet yurdu arasında ne gibi farklar var ücret bakımından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saymin123

quote:

kıbrısta doğu akdeniz üniversitesinde devlet yurdu var diğerlerinde devlet yurdu yok özel hepsi. Tam burslu kazanmışsan ve aile durumun iyi değilse burs çıkabilir.

hmm yani sadece daü gidersem devlet yurdundan yararlanabilirsin diyorsun? Peki daü değilde Kıbrıstaki diğer ünilere gidersem oradaki yurttan yararlanabilir miyim? Peki kıbrıstaki devlet yurduyla türkiyedeki devlet yurdu arasında ne gibi farklar var ücret bakımından?

Yok hocam sadece daü den devlet yurduna girebilirsin. Ama bazı üniler tam burslu yerleşenlere bedava yurt veriyor bir araştır derim
  • quote:

quote:

quote:

Yok hocam sadece daü den devlet yurduna girebilirsin. Ama bazı üniler tam burslu yerleşenlere bedava yurt veriyor bir araştır derim

Orasını tam bilmiyorum ama neyse artık. Şu an hedefim daü çünkü senin dediğin gibi hem yurt olanağı hem de ben araştırdım üniversiteyi galiba Kıbrıs'taki en iyi üniversite. Benim korkum burs falan çıkmazsa diye. Burs çıkmazsa çok zor olur heralde değil mi Kıbrıs sonuçta:(

• upp başka bilgisi olan?
  • UPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macaristan'da üniversite
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sadece lefke üniversitesinde devlet yurdu var diye biliyordum yani kyk yurdu.
  • quote:

Arkadaşlar, ben seneye Kıbrıs'ta okumayı düşünüyorum. Orada hem çalışıp okuyacağım. Diyelim ki tam burslu bir bölüm kazandık Kıbrısta. Oradaki üniversitedeki standart ücret yurt parasını mı ödeyeceğim? 4500 euro civarı maşallah... Yoksa tam burslu olduğum için Türkiye'deki verilen yurt ücretleri gibi mi ödeceğim? Olmadı oranın ayrı devlet yurtları var mı?

Ayrıca bir de Kıbrıs'ta okursak burs çıkıyor mu? Ailede kimsenin hiçbir şeyi yok. Babam çalışmıyor. Ne emekli ne bir şey. Annem çalışıyor sadece burs çıkar mı sizce seneye başvurduğumda?

Hortt
    Hocam siz ne yaptınız gittiniz mi DAÜ'ne. Kardeşimde tam burslu orayı kazandı. Üniversitenin yurdu 8000 tl gibi birseymiş. Devletin kyk yurdu var mı? Burs olayları nasıl oluyor? Yardımcı olursannız sevinirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.