Şimdi Ara

KIBRIS HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kıbrısda hukuk okumak istesem hangi üniversiteyi tavsiye edersiniz.bölüm olarak sormuyorum o çok ayrıntılı bir soru olur sadece bilinsin diye yazdım.asıl istedigim okul önerisi.hem buludugu yer itibariyle , hem bildiklerinizle hangisini tavsiye edersiniz ?

• yakın doğu , doğu akdeniz başkasını önermem
  • Karapuma_ kullanıcısına yanıt
    dogu akdeniz üniversitesini bende çok duydum.hep onu tavsiye ettiler.biraz bahsetebilirmisin
  • yakın doğunun hocaları daha iyi bence , doğu akdenizin ise ortamı sosyal olanakları daha güzel biri daü magusada ydü lefkoşada
  • peki yurt ücretleri ve ev kiraları hakkında az çok bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

peki yurt ücretleri ve ev kiraları hakkında az çok bilginiz var mı
    lefkoşada 2+1 ler 700-750 den başlar sonu yok , yurtlarıda siteden öğrenebilirsin tam hatırlamıyorum şimdi daü hakkında bilgim yok.Hukuk Yakın Doğuda pakete girmiyor herhalde daü de giriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karapuma_ -- 11 Temmuz 2013; 19:37:53 >
  • izmir varken kıbrısa gitmenin bir anlamı yok degil mi.fiyat olarak 5 bin lira gibi bir rakam oynuyor ama vazgeçtim nerdeyse.biraz baktım da

her köşe night club ve kumarhanelerle dolu ögrenciler farkında olmadan buralara baglanıyor
    ulaşım kötü ve pahalı
    hayat pahalı

bu 3 neden beni vazgeçirdi heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odyoloji hakkında bilgisi olan?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • batuhan1122 B kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle zaten hayat çok pahalı sıralamanı bilmiyorum ama eğer kıbrıs harici güzel yerler geliyorsa kesinlikle gelme resmen ticarethaneye gelirsin , bulaşmayan o dedğin tarz yerlere bulaşmıyor ama kıbrısta başka yapabileceğin bir sosyal aktivite yok.

Kısaca sıralamanı bilsem ona göre yorum yapardım ama kendimden örnek verirsem ben trdeki hukukları yazmıştım yeni açılanlar dahil altınada kıbrısta daü ve ydü , sonuçta garantiye almam gerekiyordu kendimi ve trde hiçbiryer gelmedi
    tm 2 52 bin.
    tm 3 38 bin

dogu akdeniz üniversitesinin hukuk ücreti 15 bin civarımda.bende %25 bursla girebiliyorum.
    uluslararası kıbrıs üniversitesine %50 burs (hukuk)

yakın dogu üniversitesi psikoloji tam burs
    dogu akdeniz üniversitesi tam burs (32 binle almış yazarsam gelir büyük ihtimal )
    uluslararası kıbrıs üniversitesi psikoloji tam burs

bunların yazmazsam izmir de yaşar üni de hukuk okucam
  • batuhan1122 B kullanıcısına yanıt
    kesinlikle bursu düşünüp kıbrısa gelme zaten alttan dersin olsun diye okullar elllerinden geleni yapıyorlar ve bursun çoğunda ortalama ile düşüyor, diğer harcamaların ise trden çok daha masraflı olacaktır

sıralaman iyi izmirde veya başka bir ilde hukuk okumak çok isterdim son tercih bile burayı o sıralamayla yazmana gerek yok :)
    kıbrıs size ne yaptı bu kadar , bilmesem kıbrısı terör filan var sanıcam :D

zaten bende öyle düşünüyorum böyle tam burs u filan görünce bi heveslendim ama yaşarda hukuk daha mantıklı.hem izmir.
  • Arkadaş büyük olasılıkla YDÜ'de okumuş. Dertli o konuda. YDÜ sabıkalıdır biraz. DAÜ hukuk okuyacaksan Ankara hocalarından büyük ölçüde eğitim alacaksın. Dekan bile ankara üniversitesinden (aynur yongalık)

YDÜ'ye geleceksen hiç gelme. Arkadaş YDÜ diyip durmuş ama hiçbir şekilde yazılası bir okul değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 13 Temmuz 2013; 1:20:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.