Şimdi Ara

Kıbrıs gezim ve fotoğraflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kaç ay önce kıbrısa gitmiştim gazimagusada kaldım 1.hafta hiç paylaşmadım bu resimleri ilk defa burada paylaşıyorum kapalımaraşın olduğu bölüme fln sahil üzerinden gittim ancak kıbrıs gerçekten çok güzel ve hani bir daha gitmeyi çok isterim.çok sıcak kanli insanlar.
    neyse buyrun fotoğraflar karışık yükledim.
     Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar Kıbrıs gezim ve fotoğraflar

• Kıbrısa yerleşebilir mi Türkiye vatandaşı? Öyle bir imkan varsa ilerde gitmek isterim.. Buralar çok bozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kibris guzel yer fakat aksam saat 7'den sonra gezmek icin otobus minibus bulunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.