Şimdi Ara

Kia Rio'yu nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, bir bayan arkadaşa araç bakıyoruz.

3 Yıldır i20 kullanıyor, yılda ortalama 7-10bin km yapıyor maksimum, genel kullanım trafiksiz küçük bir ilçede kullanılacak.

Önceliği ise küçük, yani B segment HB ve otomatik olması. 0 almayı planlıyor, bugün bayide baktık Yeni Riolar hoşumuza gitti. Tam otomatik yeni bir şanzıman kullanmışlar sanırım, 150bin km 5 yıl şanzıman garantisi veriyorlar.

1.4 DCVVT Elegance modeline bakıyoruz, yanına tekna paket düşünüyoruz, sizce bu paralara yani 95 küsürlere alınabilecek daha iyi bir araç var mıdır? Rio nasıldır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Seçenek olarak güzel. 6 ileri olması da iyi.

95 civarına cam tavanlı 208 eat6 veriyorlar. O da ideal seçeneklerden biri.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkürler hocam, evet 208 benim de gözüme çarptı, özellikle Eat6 yı forumda epey övüyorlar, liste fiyatı biraz fazla gelmişti gözüme, baksettiğiniz ikinci el araç sanırım öyle değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DneBandim

Öncelikle cevabınız için teşekkürler hocam, evet 208 benim de gözüme çarptı, özellikle Eat6 yı forumda epey övüyorlar, liste fiyatı biraz fazla gelmişti gözüme, baksettiğiniz ikinci el araç sanırım öyle değil mi?
    Göral da kampanya var galiba. Sıfır araç konusunda paylaşıldı bu hafta. Bu arada araç sıfır km.

• Mart ayında aynı aracı kardeşime aldık, Bayan için ideal. Yakıtı makul, sessiz, bagajı geniş, 6 hava yastıklı beğendiğimiz bir araç. Tek sıkıntısı, MM ekranı yok ama o da sonradan taktırılır diye düşündük. Tavsiye edebileceğim bir araç, Mart ayında 92 bin tl gibi bir fiyata aldık yanlış hatırlamıyorsam.
  • Ben de yakın bır abıme aldırdım. Atmosferık + tam otomatık kombınasyon ıle uzun seneler sorunsuz kullanılabılır duruyor. Arac ıc ve dıs tasarımda oldukca basarılı bence. Ic kısımda bolca sert plastık var. Pejo kasa degıstırmemıs olsa bı sn bıle dusunmeden 208 ı tercıh ederdım ancak su an b sınıfında otomatık tercıhım rıo, manuel tercıhım ıbıza/polo olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi biliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu anda kaça almalıyız rio 2017 - 2018 dizel manuel veya otomatik benzin temiz hasarsız

Sıfırken alanlar kaça almışlardı

Rio önerir misiniz 2. Eli nasıl ?

Tasarım i20’den güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.