Şimdi Ara

KİA RİO MU SEAT CORDOBA MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KİA RİO 1.5 CRDİ COMFORT SEAT CORDOBA 1.4 TDİ S-RİDER ARASINDA KALDIK HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ ???

• ben seat derim sonuçta volswagen
  • daha evvel bu konu forumda tartışılmıştı. isterseniz bakın. Cerato nun sadece arka koltuk daha geniş ve sessiz sanırım. onun dısında AUDI ve VW kalitesi olan cordoba tercihimdir. TDI ve stylence ise özellikle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bdx

daha evvel bu konu forumda tartışılmıştı. isterseniz bakın. Cerato nun sadece arka koltuk daha geniş ve sessiz sanırım. onun dısında AUDI ve VW kalitesi olan cordoba tercihimdir. TDI ve stylence ise özellikle.

cerato değil rio yazmış arkadaş
  • pardon.o zaman tartışmaya bile gerek yok. direk cordoba. tabi herkesi seçimi ayrıdır.
  • seat tercih sebebidir.
  • Ben rioyu tercih ederdim. Motorundan dolayı.

Traktör gibi güçsüz pompa meme dizelyerine 110 hp lik modern common rail dizel motoru tercih ederim. Konforda bence cordobadan aşağı kalmaz.

Ben seatların iç mekanlarında vw kalitesini göremiyorum zaten. Belki yürüyen aksam aynı ama iç mekan kalitesi ve gösterişi seatlarda "0"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • motoru iyi olabilir RIO nun ama Cordoba ile karşılaştırılacak bir araba oldugunu teknik olarak sanmıyorum. tipide bende çok güzel cordobanın ama bu biraz zevk meselesi. seat ların iç kalitesi Vw lerde biraz düşüktür. ama donanımları buna karşın daha zengindir. içe sindikten sonra kötü araç azdır.
  • quote:

pardon.o zaman tartışmaya bile gerek yok. direk cordoba. tabi herkesi seçimi ayrıdır.

• quote:

içe sindikten sonra kötü araç azdır.

kesinlikle
  • Motor,performans,sorunsuzluk,pratik kullanım RİO.

Güvenlik,konfor ve nispeten daha iyi malzeme,daha güzel tasarım cordoba.

Eğer kıyaslar advance paket üzerine olsaydı güvenlik olarakta çok bi fark olmayacaktı.Çünkü her ikiside Euro ncapten 4 yıldızlı araçlar.
  • +1 seat cordobaların kasası çok hoşuma gidiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: geremy

seat tercih sebebidir.
  • Kia Rio'yu inceledim, iç mekandaki malzeme kalitesi kötü. Çok sert plastik kullanmışlar. Benim 99 palionun bile plastikleri bile daha yumuşak. Motoru dışında Cordoba daha iyidir bence. Ama yiğidi öldür hakkını yemeyelim, kia'nın 1.5 CRDI 'ı çok başarılı.
  • seat cordoba dizeli kullandım geçen sene 1 yıl kadar otelin aracıydı , şimdi şahsıma ait rio var dizel çok şükür ki.. RIO derim başka da birşey demem..

( iç plastik seat da daha dandik duruyor bence , baştan savılmış gibi ... kişisel görüşüm.. ayrıca yüksek hızlarda seatın direksiyonu çok yumuşak gelmişti bana RIO da böyle birşey yok )

Şimdiden hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.