Şimdi Ara

KİA RİO HAKKINDA ACİL????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EBU ZERR KİA RİO ARABALAR HAKKINDA BİLDİĞİN KADARIYLA BENİ AYDINLATIRMISIN??? ARABALAR 13-13 MİLYAR 2004-2005 MODELLERİ SATILIYOR NİYE BU KADAR UCUZ, TUTULMAYABİLİR AMA SADECE BU KADARMI SERVİS AĞIMI BERBAT YEDEK PARÇASIMI ÇOK PAHALI SONUÇDA KORE MALI DEĞİLMİ? COMFORT VE TREND MODELİ VAR FULL OLANI HANGİSİ ???

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3911046

ÇOK TATLI ARAÇ NE DERSİN?? UZUN SÜRE KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM EN AZ 5 SENE allah NASİP EDERSE ÇOK KARARSIZ BİR ADAMIM FİKİR VER SEN ANLARSIN??? KONFOR YOL TUTUŞ NASIL ??? VE YAKITT ŞEHİR İÇİ ŞEHİR DIŞI???

• forumda rio ile ilgili sayfalarca yorumlar vr bi bak istersen
  • aslına bakılırsa çok da kötü araçlar değil, vaktiyle discovery de bütün alt sınıf (yani ucuz ) arabaları karşılaştırmışlardı, programın sununcuları rio nun nasıl bu kadar ucuza satıldığına akıl sır erdirememiş aracı hemen hemen her yönünden takdir etmişlerdi.

motor-performans, iç hacim olarak gayet güzel bir otomobil, ayrıca tasarımı da iyi, çok sağlam yapılı olmasa bile, eski kasa hyundai accentler ayarında olacağını düşünüyorum, ve bu da fiyatını da göz önüne aldığımızda gayet iyi demek oluyor.
  • geçen yazın borç karşılığında yani mecburen aldık.

rio 2004 model... araba aslında ucuz arabalara oranla iyi sayılır ama genel olarak tam bir rezalet

1.5 l 90 hp acaip benzin gidiyor... araba nın iç kabin çok küçük bnım boy uzun oldugundan koltuğu sona kadar itiodum gne sığmıodum ve arkadakıne diz mesafesı kalmıodu...

2.el 12-13 olduna bakma 10 a satamassın şu aralar uzak durun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 toyota yaris hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Honda Civic hakkında yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.