Sensörlerin çalışma hızından ben hoşnut değilim mesela. hareket tamamlanıyor (öndeki araca yanaşıyorum örneğin, 1sn kadar sonra ötmeye başlıyor. Mesela daha önce 2023 Formentor’um vardı, caddede u döneceğim refüj yok bir hamle yaptım geriye, tam sol ile manevrayı tamamlayacağım. Bir tez canlı kardeşimiz bekleyemedi geçmek için hamle yaptı ben yola 90 derece iken :) boştu şerit zaten yol verdim vızt dedi gitti. Gittikten sonra ben de çıkayım dedim peşinden (1 araç boyu kadar uzaklaşmıştı), gaz verdim panik fren yaptı araç 🤦🏻♂️ bu da algılama ve hızlı değerlendirip aksiyon alma konusunda sınıfta kalan bir örnekti bana kalırsa. EV6’nın tepkileri biraz daha hızlı olabilir. bir diğer sevmediğim konu yaklaştım diyelim önümdekine, sonsuza kadar ötecek sensör. 2024 A3’te belli süre sonra (3-4 saniye) sesi kısıyordu. Tekrar hamle yaparsanız öttüğü yöne yine sesini açıyordu sensörün. Bir de mesela bir park yerinden çıkarken direksiyon açısına göre eğer ki bir yere değmeyecekse araç, çok yakın bile olsa ötmüyordu. Sensörden ses yoksa devam yani. Açıkçası bunları EV6’dan da beklerdim ama yapacak bir şey yok :) bize 360 derece kamerayı bile getirmiyorlar gerçi, belki üst donanımda vardır bunlar… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |