Şimdi Ara

KIA CLARUS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, temiz kullanılmış tercihen ilk sahibinden, beyaz renk çok fazla km yapmamış KIA Clarus arıyorum çevrenizde bildiğiniz tanıdığınız böyle bir araç varmı?

Bunun gibi bişey
     KIA CLARUS

KIA CLARUS

yardımcı olursanız sevinirim.

Ha bu arada son sahibi olmaya hazırım. :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shuma II -- 13 Şubat 2008; 16:35:23 >

• vala cevremde hiç yok biraz da zor olur ama netden arastır bence yakın olanları incele madem istiyosun bu aracı mesela...

http://www.araba.com/ilan/kia/clarus/
  • netteki ilanları çok yakından takip ediyorum, ama kafama göre bi şey bulamadım. Ayrıca bu konuda, eski KIA merkez servis şimdi İleri otomotiv oldu, arkadaşlara da araştırmalarını söyledim bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shuma II

netteki ilanları çok yakından takip ediyorum, ama kafama göre bi şey bulamadım. Ayrıca bu konuda, eski KIA merkez servis şimdi İleri otomotiv oldu, arkadaşlara da araştırmalarını söyledim bekliyorum.

yani ancak öle bulursun cünkü piyasa aracı diil hani hepimizin cevresinde olsunda yardımcı olalım sana....
  • 1997 model 80 000 km de 2000 motor clarusumu satıyorum . hala ilgileniyorsan görüşebiliriz . aracı 1997 de sıfır aldım ve tüm bakımları hala yetkılı serviste yapılmakta. gerci bayaa bi olmus mesajı yazalı ama hala ilgileniyorsan özel mesaj atabilirsin. :)
  • Neden özellikle clars arıoyorsnuz?
  • konu acılalı cok oldu ve shuma arkadasımız görülmüyo bu aralar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ibiza station wagon
    8 yıl önce açıldı
    Kıa Magentis Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam cerato serisi de güzel
  • evet uzun zamandır yokum. Yurtdışındaydım uzunca bir süredir. Cerato düşünmüyorum daha öncede yazmıştım bazı topiklere , Özellikle Hyundai ile birleştikten sonra ve hedefini avrupa pazarına kaydırdıktan sonra pek bi avrupalılaştı KIA bu da benim çok hoşuma gitmedi. Ben avrupalı modelleri pek sevemiyorum nedense.
    Clarus'a gelince KIA model yelpazesi içinde çok özel bir modeldir diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar avrupa motor testlerinde ""kötü yakıt tüketimi" ile olumsuz puan almış

şehir içi test tüketimi 20.3 MPG = 13.9 litre/100km

aynı sınıfta diğer markalardan ""Compare that with the 25.7 of the 2.0-litre Volkswagen Bora 25.7 MPG = 11 litre/100km""

bilginize
  • Bu tip arabalar hem BABA araba, hem BABA arabasıdır; o yüzden çok severim(Carina, corona, 626 balina, 406, Mondeo vb. ). Stratusumu satıp almayı düşünmekteyim. Clarus kullananlar, araç hakkında biraz bilgi yazabilir misiniz buraya? Parça tedariki, bakım ve tamiri, sürüş & yol tutuşu, yakıt değerleri vb. Rica etsek?
  • merhaba,
    arkdaslar ben 12 yıldan berı kullanıyorum CLARUS 2.0 GLX OTOMATİK, çok guzel bır araba, eksık yanlarıda var ama konforlu genıs, uzun yolda, araba gecmede sorun yaşamazssınız fakat sehır ıcı devırlı kullanmanızı pek tavsıye etmem, muzık sıstemı ALPINE, selbo jant vardır kendı uzerınde, doch 2 litre 148 hp lik performanslı bır motor, ve ayrıca gunumuz standartlarından bıraz gerı kalmıs olsada 4 ıler otomatık sanjıman basarılıdır, kotu yanları ıse arac on konsolda kullanılan malzeme gunumuz satlarına gore bıraz adi kalmıstır.
    ama bu fıyata boyle araca bınmek, mısırını bulupda püskülünü aramaktır. sakın ola 1.6 sahın dogan, 1.4 astra ve ya 1.6 bora jetta tarzı arabalarla performans olarak kıyaslamayın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.