Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgilendirme için teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karagoz07 kullanıcısına yanıt
    Araç cvt değilse öyle bir ihtimal yok. Ya boşa atar ya da süzülme moduna geçer. Artıyorsa da vites düşürür

• quote:

Orijinalden alıntı: dasey

Arkadaşlar,www.topluaracalimi.com alan adını net ve org uzantılarıyla birlikte ben almıştım. Sizlerin de (etiketlediğim arkadaşlar) alan adıyla ilgili yazışmanızı zamanında okumuştum. İsteyene alan adlarını üçü birlikte veya ayrı ayrı satabilir, isteyenle toplu araç alımıyla ilgili proje ortaklığı yapabilirim.

Bu arada;
    Konuyu da ilk açıldığı zamanlardan takip ediyorum, alan arkadaşları da tebrik ederim.

Fikri ben ortaya atmistim ama pek orali olan olmadi.

Fiyatlar bu sekilde yukselmeye devam ederse, bu tarz girisimleri daha sık gómeye baslayacagiz.

Bence toplu arac aliminin gelecegi var gibi gorunuyor.

Sadece bu platformu hayata gecirecek kisilerin birazcik vakit ayirmasi gerekiyor.

• Almamak daha iyi gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Çeşitli yönleri var konunun. İlk yönü rekabet kanununa ve rekabet kurumunun uygulamalarına ters düşmemel gerektiği. Rekabet kurumuna bilgi edinmeyle sordum ama bana görüş bildirmeyeceklerini söylediler.

İkinci olarak bir bayiye gittim ve bana toplu satış yerine tek tek satışın daha karlı olacağını, söylediler.. yani neden toptan vereyim, tek satmak bana daha iyi diyor..

üçüncüsü alınacak aracın pazarlığını yaparken somut bir şey olmadan bayilerin ciddiye pek almak istememesi.

Dördüncüsü bazı markaların teslimat günündeki kura göre fiyatı değiştirebileceğini söylemesi..

Beşincisi bazı markalarda kar marjı düşük olduğundan indirim yapmak istememeleri,

En önemlisi de "millet zaten gelip benden almak zorunda,neden indirim yapayım ki?" Düşüncesi..

Aslında kafamda yasal bir altyapı var ama araç işiyle ilgili bilgili bir hukukçuyla oturup etraflı bir sözleşme hazırlamayı gerektiriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasey -- 30 Haziran 2017; 14:21:31 >

• 2017 de 2016 veya 2018 de 2017 kia modelleri toplu olarak bulamazsınız arkadaşlar, garenta kiralama şirketi de kia da anadolu gruba ait olduğu için böyle bir durum da araçları filoya aktarırlar diye düşünüyorum.
  • Cerato'da indirim var, 102 lira liste fiyatı olmuş, pazarlıkla daha da düşer. Demek ki Kia, Cerato ile satışa grafiğini yakalayamadı. Satamıyor,

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhann_75

Cerato'da indirim var, 102 lira liste fiyatı olmuş, pazarlıkla daha da düşer. Demek ki Kia, Cerato ile satışa grafiğini yakalayamadı. Satamıyor,

cerato nun durumu çokta kötü değilmiş. ilk 6 ayda elantra 1894, cerato 1696 adet satmış. Hemen hemen bütün markalar zam yaparken kia bütün modellerde indirim yapmış. Özellikle rio da ciddi indirim yapmışlar. Pazarlıkla daha da uygun fiyata gelebilir. Sıfır araba alacaklar kia ya uğramadan karar vermesinler.

• toplu alım neymiş yatoplu sünnet gibi

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Sana tamamen katılıyorum ama teknolojik olarak Cerato sanki biraz geriden geliyor izlenimi var. Belki sıkı pazarlıkla 95'e alınır gibi. 3 ay sonraya sıra da beklenmez. Hatta yıldır sonu daha cazip olabilir.

• quote:

Sana tamamen katılıyorum ama teknolojik olarak Cerato sanki biraz geriden geliyor izlenimi var. Belki sıkı pazarlıkla 95'e alınır gibi. 3 ay sonraya sıra da beklenmez. Hatta yıldır sonu daha cazip olabilir.

yanlış bilmiyorsam şu an fiyat olarak elantra dan uygun. En çok yapılan eleştiri Küçük olan ekrandi, onu da dikkate alıp büyüttüler. Bence şu an için donanımsal olarak bir eksiği kalmadı. Cerato c sedanlar arasında f/p olarak başa oynayacak araçlardan biri. Bakalım bu fiyat indirimi kia nin genel olarak satışlarında nasıl bir etki yapacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

yanlış bilmiyorsam şu an fiyat olarak elantra dan uygun. En çok yapılan eleştiri Küçük olan ekrandi, onu da dikkate alıp büyüttüler. Bence şu an için donanımsal olarak bir eksiği kalmadı. Cerato c sedanlar arasında f/p olarak başa oynayacak araçlardan biri. Bakalım bu fiyat indirimi kia nin genel olarak satışlarında nasıl bir etki yapacak?

Beğendiğim bir araç donanımsal olarak bayağı iyi durumda eksik yönleri anahtarsız giriş ve çalıştırma yok ve eski usul el freni var.Bende almayı düşünüyorum yıl sonuna doğru veya 2018 modelde anahtarsız giriş çalıştırma ve el freni olayını da çözerlerse 2018 model seneye alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceycey1103 -- 6 Temmuz 2017; 17:34:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceycey1103

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Beğendiğim bir araç donanımsal olarak bayağı iyi durumda eksik yönleri anahtarsız giriş ve çalıştırma yok ve eski usul el freni var.Bende almayı düşünüyorum yıl sonuna doğru veya 2018 modelde anahtarsız giriş çalıştırma ve el freni olayını da çözerlerse 2018 model seneye alacağım.

saydığınız donanımlar keşke olsa. Ama hepsi fiyati arttıracak opsiyonlar. Şu an ki donanımlar iyi ayarlanmış. Genelin ihtiyacı ve talebi neyse o konulmuş. C sedanlara çok hakim değilim ama dizel otomatik ve donanım olarak en uygun fiyatlısi cerato galiba

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    2016'da ülkemizde satılmaya başlayan bu araç 2018'de 3. yılına girmiş olacak. Araçlar 3 yılın sonunda makyaj yer, 2 yıl daha piyasada satılır. Cerato' nun geleceği nedir ne olur bilinmez. Cerato Güney Kore imalatı ve Avrupa versiyonu olan HB tarzı 2018'de çıkacak Yeni Ceed 'den daha bahtsız.

Bu arada benim belalım gözükmüyor, nerede acaba ?

• quote:

2016'da ülkemizde satılmaya başlayan bu araç 2018'de 3. yılına girmiş olacak. Araçlar 3 yılın sonunda makyaj yer, 2 yıl daha piyasada satılır. Cerato' nun geleceği nedir ne olur bilinmez. Cerato Güney Kore imalatı ve Avrupa versiyonu olan HB tarzı 2018'de çıkacak Yeni Ceed 'den daha bahtsız.

Bu arada benim belalım gözükmüyor, nerede acaba ?

tatile çıkmıştır yanlış bilmiyorsam cerato avrupa da sadece bizim ülkemizde satılıyor galiba. O yüzden ne zaman makyaj yer ne zaman kasa değişir belli olmaz.

• Burda önemli olan yeni kasa Ceratonun Celik Motor tarafindan getirilip getirilmeyecegi.

Sagolaun Celik Motor zamaninda az ters köşe yapmadi Türk tüketicisine.

Örnek verecek olursam;

28500 TLden 2004te benzinli Ceratolari satisa sundu.

2015te pat diye 29900e dizel Cerato satti. O da yetmedi ilerleyen aylarda 27000 TLye basic adi altinda alt paket dizel Cerato satarak, benzinli Ceratoyu bitirdi.

2009-2011 arasi da Elantranin yoklugunu firsat bilerek yine benzinli cerato satti. Stefanelli adinda yedek parca ve servis hizmeti olmayan bir LPG kitine insanlari mahkum ettiler. Sorunlari cözemediler. Kit degisiklikleri vs yasattilar. Taki 2016ya kadar yeni Ceratoyu satisa sunmadi.

Ceed modelinde de yillarca tuketicinin istedigi kombinasyonlari bir türlü sunmadi.

Manuelcilere boş donanim, full paketcileri de otomatik almaya mecbur biraktilar.

Venga getirdiler sonra vazgectiler.

2012 Ceedde benzinli modele Cift kavrama (DCT) sanziman sundular, daha yil bitmeden pazardan cektiler.

Daha neler vardir da hatirlayabildiklerim bu kadar.

• Bu toplu alım ne zaman yapılacak?

• Carsever kullanıcısına yanıt
    genelde Hyundai de de aynı durum var. Optima/i40 ve de venga/ix20 de olduğu gibi. Mesela Hyundai de matrix vardı kayboldu. Atos vardı kayboldu. Coupe vardı kayboldu. Cerato pazardan pay alabilmek için sadece bize özel yeniden geldi. Şu anda i30 da smart plus paketleri almak için dct alman lazım. Bir bakıma iki marka içinde benzer durumlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Bu toplu alım ne zaman yapılacak?

Gecen sene burdan baktim 76 bine aldi arkadaslar valla helal olsun heee simdi 95-100 e alirmiyim zor muamma

• Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Birilerinin on ayak olup birkaç bayi ile durumu görüşmesi lazım öncelikli olarak

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.