Şimdi Ara

KİA Cee'd pro GT Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abilerim, kardeşlerim herkese merhaba burada ilk konumu açıyorum.
    Bugün bir yakınımın başlıkta belirttiğim aracı almaya niyetli olduğunu öğrendiğimde biraz araştırdım ve iç dış tasarım olarak çok hoşuma gitti. Ama bu güzellikte bir araç olmasına rağmen sokaklarda pek sık göremediğimiz bir araç, bunun sebebi aracın sorunlu bir araç olması mı yoksa kimse almıyor herkes x aracı almış bende x aracı alayım mantığı mı ? Birde bu aracın sınıfında ki rakiplerinden eksileri artıları nelerdir bunları söylerseniz sevinirim. Genel olarak dolu bir araç olduğundan ülkemiz şartlarında fiyatı da uygun geldi bana, hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.



  • Yaktığı kadar gitmiyor ve 200bg gibi değil o yüzdendir, iç mekan kalitesi tasarım 10 numara ama, alır mıyım? Almam az daha ekler 118i falan kovalarim
  • Evet karma tüketimde 7,7 lt tüketiyormuş, o tasarımda ki bir araca yazık ediyorlar eğer tutulmasının sebebi buysa.
  • Kia araçlarında kolay kolay sorun çıkmaz. Bende de 2011 Cerato vardı. 2013 sonunda sattım. 2011 şubatta almıştım. Yani yaklaşık 3 sene kullandım. Periyodik bakım haricinde tık demedi. Evet tork konvertörlü şanzumanı bir 20 HP götürüyor, o bir gerçek. Ancak nazlı da değil, istediğin gibi sıkıştır. Ynai kronik sorunu olduğundan değil, herkes x aracı alıyor, ben de x aracı alayım muhabbetine rağbet görmüyor. 2 kapılı olması da aile aracı olmasına müsait değil. Bütün sorun bu.

    Daha detaylı bilgiyi kiaclubtr.com adresine üye olup alabilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla 1-2 kişide vardı pro. En sağlıklı bilgi kullanıcısından alınır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkman

    Kia araçlarında kolay kolay sorun çıkmaz. Bende de 2011 Cerato vardı. 2013 sonunda sattım. 2011 şubatta almıştım. Yani yaklaşık 3 sene kullandım. Periyodik bakım haricinde tık demedi. Evet tork konvertörlü şanzumanı bir 20 HP götürüyor, o bir gerçek. Ancak nazlı da değil, istediğin gibi sıkıştır. Ynai kronik sorunu olduğundan değil, herkes x aracı alıyor, ben de x aracı alayım muhabbetine rağbet görmüyor. 2 kapılı olması da aile aracı olmasına müsait değil. Bütün sorun bu.

    Daha detaylı bilgiyi kiaclubtr.com adresine üye olup alabilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla 1-2 kişide vardı pro. En sağlıklı bilgi kullanıcısından alınır.

    Cevabiniz icin tesekkur ederim arac benim kafamda baya ust siralara geldi arac alacagim zaman ilk dusunecegim araclardan olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.