Şimdi Ara

Ki?isel Geli?im Kitaby Önerebilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, Ki?isel geli?im kitaplary ?u syralar dikkatimi çekiyor, Ya? 20 açykçasy hayaty boyunca ba?ary elde edememi? bir ki?iyim ve Hukuk Fakultesini hedefliyorum bu sene in? hayyrlysyyla olur, bu yaz okumak için sayysy belirsiz kitap alycam ve yine sayysy belirsiz ki?isel geli?im kitaby okumak istiyorum Yardymcy olursanyz sevinirim..

Te?ekkürler..

• off yine forumun yazylarymy bozulmus ??
  • Zorluklara Karşı Kendini Ateşle benim okuduğum en iyi kişisel gelişim kitabı bu idi.
  • Şerif İzgören ve Erdal Demirkıran kitapları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

Şerif İzgören ve Erdal Demirkıran kitapları.

Ahmet şerif izgören in videolarını izledim
    Hele avucundaki kelebek muhteşemdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Wentor

Zorluklara Karşı Kendini Ateşle benim okuduğum en iyi kişisel gelişim kitabı bu idi.

Hemen inceliyorum teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

quote:

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

Şerif İzgören ve Erdal Demirkıran kitapları.

Ahmet şerif izgören in videolarını izledim
    Hele avucundaki kelebek muhteşemdi

Ki?isel Geli?im Kitaby Önerebilir misiniz ?�.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cengiz Erşahin'in kitaplarını inceleyebilirsiniz.
    Hepsi gayet güzel.
  • Kişisel gelişim kitapları okumak seni daha zavallı, sönük, pasif, hayalperest yapacaktır. Kişisel gelişim senin içinde olan bir şey. Sınavı kazanmak için kişisel gelişim kitabı okumanın ne faydası olacak sana? Bir örnekle açıklayayım; İkimizde bir ay sonra çok ağır bir şeyi kaldırmak üzere iddiaya giriyoruz. Bu sırada ben vücudum güçlendirmeye çalışırken sen çalışmak yerine kendi kendine yapabileceğini telkin ediyorsun, kazanmanın önünde engel olmadığını sana anlatan halbuki tek dertleri cebindeki paran olan kitap, film ve diğer sözde sanat eserlerine yöneliyorsun. Bense korku ya da zorluk her neyse, onun üstüne gidiyorum. Söyle, kazanan kim olur?

Neyse, muhtemelen yazı seni etkilemeyecek, zaten sen de dikkate almazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Kişisel gelişim kitapları okumak seni daha zavallı, sönük, pasif, hayalperest yapacaktır. Kişisel gelişim senin içinde olan bir şey. Sınavı kazanmak için kişisel gelişim kitabı okumanın ne faydası olacak sana? Bir örnekle açıklayayım; İkimizde bir ay sonra çok ağır bir şeyi kaldırmak üzere iddiaya giriyoruz. Bu sırada ben vücudum güçlendirmeye çalışırken sen çalışmak yerine kendi kendine yapabileceğini telkin ediyorsun, kazanmanın önünde engel olmadığını sana anlatan halbuki tek dertleri cebindeki paran olan kitap, film ve diğer sözde sanat eserlerine yöneliyorsun. Bense korku ya da zorluk her neyse, onun üstüne gidiyorum. Söyle, kazanan kim olur?

Neyse, muhtemelen yazı seni etkilemeyecek, zaten sen de dikkate almazsın.

Estağfurullah hocam dikkate alıyorum
    Tek korkum hayalperest yapması ya, zaten çok hayal kuruyorum daha kötü duruma gelmekten korkuyorum.
    Ben ünide hukuku kazanmak istiyorum
    Ne yapmalıyım daha fazla hayalperest olmaktan korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 11 Haziran 2014; 21:56:19 >

• lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    Çalışmalısın.
  • quote:

Çalışmalısın.

Evet ama başarabilecekmiyim bilmiyorum

• snrturk kullanıcısına yanıt
    Hayat kitaplardan, filmlerden ya da dizilerden öğrenilmez. Yaşayarak öğrenirsin. Kişisel gelişim kitapları seni daha donanımlı yapmaz, o kitabın yazarını daha zengin yapar, hepsi bu. Eskiden insanlar-ki hala bazıları yapıyor- cincilere giderlerdi hayatlarını değiştirmek için, şimdi de kişisel gelişim kitapları okunuyor işte. Ezik karakterli, öz güvensiz insanların medet umacağı bir kanal. Konuyu açan arkadaş iyi bir araştırma örneği olabilir sizin için, zirâ "Yapabilecek miyim bilmiyorum."dan başka bir düşüncesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 11 Haziran 2014; 23:10:21 >
  • quote:

Hayat kitaplardan, filmlerden ya da dizilerden öğrenilmez. Yaşayarak öğrenirsin. Kişisel gelişim kitapları seni daha donanımlı yapmaz, o kitabın yazarını daha zengin yapar, hepsi bu. Eskiden insanlar-ki hala bazıları yapıyor- cincilere giderlerdi hayatlarını değiştirmek için, şimdi de kişisel gelişim kitapları okunuyor işte. Ezik karakterli, öz güvensiz insanların medet umacağı bir kanal. Konuyu açan arkadaş iyi bir araştırma örneği olabilir sizin için, zirâ "Yapabilecek miyim bilmiyorum."dan başka bir düşüncesi yok.

Ben nasıl bir örneğim hocam, bana biraz yardımcı olur musun, çok okuyan birine benziyorsun cümlelerin kuruluşu çok iyi
    Çok okumam ama ne kadar okursan oku ister istemez bu yazına yansıyor. Daha özenli ve düzgün yazmak istiyorsun. Kitap okumak bana somut anlamda bir şey katmadı. Elbette soyut olarak bir artısı olmuştur ancak bunu henüz fark edebilmiş değilim. Soruna gelirsek;

Sıradan öz güven problemleri yaşayan birisin. Sana yardımcı olmak isterim elbette ama benim yöntemlerin biraz fazla radikal kalır. Kendimi keşfettiğim yollar da öyleydi çünkü. Ama en zararsızı spor yapmaktır. Spor yap, vücudunu geliştir, bu sürecin yanında bir basket topu al kendine, git bir boş potada eğit kendini. Sonra başkalarıyla oynamaya başla, arkadaşlık kurmaktan çekinme, maç iste vs. Yolda ya da toplu taşıma araçlarında birini görünce muhabbet etmesen bile merhaba de, herkese deme tabi tek tek, sonra garip kaçabilir. Erkek ya da kız, selam ver sadece. O kadar da çılgınca bir şey olmadığını anlayacaksın. Ama vücut geliştirmeyi asla ihmal etme, en çok öz güven buradan gelecek. Yani kısacası, neden korkuyorsan, o şeyin üstüne git.

• quote:

Çok okumam ama ne kadar okursan oku ister istemez bu yazına yansıyor. Daha özenli ve düzgün yazmak istiyorsun. Kitap okumak bana somut anlamda bir şey katmadı. Elbette soyut olarak bir artısı olmuştur ancak bunu henüz fark edebilmiş değilim. Soruna gelirsek;

Sıradan öz güven problemleri yaşayan birisin. Sana yardımcı olmak isterim elbette ama benim yöntemlerin biraz fazla radikal kalır. Kendimi keşfettiğim yollar da öyleydi çünkü. Ama en zararsızı spor yapmaktır. Spor yap, vücudunu geliştir, bu sürecin yanında bir basket topu al kendine, git bir boş potada eğit kendini. Sonra başkalarıyla oynamaya başla, arkadaşlık kurmaktan çekinme, maç iste vs. Yolda ya da toplu taşıma araçlarında birini görünce muhabbet etmesen bile merhaba de, herkese deme tabi tek tek, sonra garip kaçabilir. Erkek ya da kız, selam ver sadece. O kadar da çılgınca bir şey olmadığını anlayacaksın. Ama vücut geliştirmeyi asla ihmal etme, en çok öz güven buradan gelecek. Yani kısacası, neden korkuyorsan, o şeyin üstüne git.

kişisel gelişim kitaplarını sadece hedefim olan hukuk için istiyorum, ders çalışmak bi yana belirlediğim heden benim gözümde büyüyorda büyüyor, aslında zor ama yapılamayacak bir şey değil elbette, ve başarmak yapmak istiyorum, ama içimde bi korku var çok zorlu bir sene çok zorlu virajlar var önümde

sosyal bi insanımdır kimseden çekinmem arkadaşlarım çenemin düşük olduğunu söylerler herkesle rahatlıkla konuşurum, mesela geçen memleketten bursaya geliyordum, yanıma biri oturdu oturur oturmaz muhabbete başladık 5 saat yol boyunca konuşa konuşa geldik :D sporda ise 3 yıl lisanslı basketbol oynadım, ancak hiç vücut geliştirme yapmadım, özgüveninde problem yaşamayan bir İNSANDIM bu seneye kadar, biraz tipimden yana çekinmeye başladım eski özgüvenim kalmadı diyebilirim, tipim gerçekten beni zorluyor, eskisi gibi olamıyorum ve Vücut geliştirmeye ihtiyacım var dediğin gibi, özgüvenimi eskisi gibi kazandıracağına inanıyorum, inşallah ta öyle olur.

Güzel o zaman, o kadar da umutsuz vaka değilmişsin. Yeterince çalışırken bir yandan da deneme sınavlarıyla zaten sen de anlayacaksın basit bir şey olduğunu.
  • quote:

Güzel o zaman, o kadar da umutsuz vaka değilmişsin. Yeterince çalışırken bir yandan da deneme sınavlarıyla zaten sen de anlayacaksın basit bir şey olduğunu.

Bu yaz ygs eksiksiz bitmeli
    İnş başarıcam hayatımı kurtarmam gerekli

• Ahmet Şerif İzgörenin kitapları neysede Erdal Demirkıran asla tavsiye etmem benim size tavsiye edeceğim kitap Garry Kasparov Zirveye Çıkan Yol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platon'un bütün kitaplarını oku.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.