Şimdi Ara

Kha'zix jungle hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kha'zixle jungle yaparken kurbağadan başlıyorum sonra mavi sonra kurtları kesiyorum bunlar bitince benim can da bitiyo bırak gank atmayı kırmızıya bile geçemiyorum base atmak zorunda kalıyorum var mı bi tavsiyeniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Supporttan yardım iste

• Kurt kesme zorunluluğun yok rede dayan direk. çarplık canı kalınca hemencicik atıver zaten 250-300 hp ile ifritleri(yeni adını bilmiyorum bişey gaga idi)temizleyebilirsin
  • Bende öyleyim nerfler saolsun git bi sinsi kılıç al 2 pot daha dönmezsin kolay kolay

• Bluedan sonra yampiriye uğra hem çarp bekleme süresinden çıkmış olur hem de ufak bi sustain sağlarsın bu sayede b atmadan redi alabilirsin.
  • kurbağa - mavi - göldeki yaratık - mid gang - red - golems - kuşlar base atıp çarpı geliştir iki tane kılıç al sonra bot-top-mid gangle gerek yoksa karşı ormanın gangle.
    yöntem 2 kurbağaya sadece çarp atıp maviyi kes kalan canla rede kadar gezersin.
    tabi umarım 1 levelda q açmıyorsundur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtlara gitmene gerek yok üstte de söylemisler zaten. Rede gecip carpla alirsan 1 kamp daha kesecek canin kalir. Yengecleri kesmeyi unutma resmen free gold, exp ve hp kaynagi. Jungle itemini mor almayi unutma. Ilk levelde de q acmana gerek yok zaten ilk kampi yardimla aliyorsun. Ama sonradan q fulleyip q gelistirip counter jungle yapabilirsin. Gercekten cok fazla damage cikartiyor. Hirpalayan ve hp veren jungle itemi ile cok saglam oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Rengar Hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Midi ve adc yi de cagir.3 kisi kesin

• Cevaplar için çok teşekkürler dediklerinizi deneyeceğim bakalım

• Redden başla , sonra kurtları kes , sonra maviyi , sonra göldeki yaratığa w at 2-3 kere , ordan kurbağayı kes ve ganklere başla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.