Şimdi Ara

Kha'Zix ile oyun kazanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktaki gibi bir sorunum var. Lane'de her ne kadar kill alsam da oyun TF aşamasına geçtiğinde pert oluyorum. 5-0 veya 7-1 giden oyunları eksilere düşürüyorum resmen. Build olarak ionia,brut,vampiric,bc,bt,maw falan gidiyorum. Ama TF de saniyede ölüyorum resmen. Ne yapmam lazım bu arkadaşa? Bir de evolve'iarı ewq yapıyorum doğru mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TF'de adamların arasına girme canı az olanı al ve çık.

• Hangi heroyla oynarsan oyna en onemlisi BENCE takimla iletisim

• hocam lanede farm yap 6 olduktan sonra w geliştir agresif oynamaya başla lane pushlayıp diğer lanelere git.2-3 kill aldıktan sonra zaten iş bitmiştir.direk manamurne yap ondan sonra b.c yada b.t çık.Defansif itemın 1 tane olsun.birini eğer tek görürsen direk yapış kes.Tf de adc ye focuslan kes e ile hemen kaç sonra canın varsa tekrar gir tekrar birini al ve çık.eğer kill alacağından emin değilsen e ile tf ye dalma.
  • İmzama bak. Ve TF lerde carry ölücek gibiyse gir ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

İmzama bak. Ve TF lerde carry ölücek gibiyse gir ona.

mobilde imza gözükmüyor da sen şu kapanan forumdaki kha denince akla gelen cayatai'sin değil mi? :D

• Evolvelarda önce W geliştirip olabildiğince farm yapmak en mantıklısı. Onun haricinde TF'lerde sürekli saklan ve rakibin kırılgan isimlerine odaklanmaya çalış. Olabildiğince hızlı işini halledip E ile çık. Bu video rehber olabilir:

http://www.youtube.com/watch?v=FI8CmmTzQvE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 28 Nisan 2013; 0:10:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fightlara rakibin hpsi azaldıktan sonra girmeye özen göster,birisini al kenara çık.Fightın ortasına girersen ne kadar feedlenirsen feedlen 2sn duramazsın orda.Rakibin hpleri azken çok rahat 4vs1 bile yapabilirsin ama
  • Herkese teşekkürler. Bu arada cayatai'nin imzadaki rehberi yorum olarak atabilecek varsa sevinirim. Bu arada o video 45 dakika be :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow

quote:

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

İmzama bak. Ve TF lerde carry ölücek gibiyse gir ona.

mobilde imza gözükmüyor da sen şu kapanan forumdaki kha denince akla gelen cayatai'sin değil mi? :D

Ta kendisi :D Kha'Zix bilinmeden build filan hazırlamıştım :)
  • Q'yu önce evolve etmeyi dene bence, tflerden daha karda çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Q'yu önce evolve etmeyi dene bence, tflerden daha karda çıkarsın

şunu söylemekten dilimde tüy bitti ya khazixle her oyunumda çok iyi skorlarım var q e w evolve ediyorum skill fulleme sıram da q w e. takım aşırı moron değilse kazanıyoruz

bu da kanıtıhttp://www.lolking.net/summoner/euw/36647602

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 28 Nisan 2013; 4:03:25 >

• TF yi sen baslatmicaksin tabiki. atla adc yada apc cikar ulti bas sonra tekrar gir fight a.

• Dün Kha'Zix oynayan elemanı izlediysen bir şeyler kapmış olmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Dün Kha'Zix oynayan elemanı izlediysen bir şeyler kapmış olmalısın.

fab'dab bahsediyorsan sadece sonunu izleyebildim. Yayın açılmıyordu sonunda açtım. Gelene gidene tek atıyordu. Kaydı varsa tekrar izlemeye çalışırım ama yok sanırsam. Item buildi biraz hatırlıyorum. Muramana,last whisper,bc falan vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

şunu söylemekten dilimde tüy bitti ya khazixle her oyunumda çok iyi skorlarım var q e w evolve ediyorum skill fulleme sıram da q w e. takım aşırı moron değilse kazanıyoruz

Bronze I

Hocam w daha mantıklı bence farm açısından, LOL.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow

quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Dün Kha'Zix oynayan elemanı izlediysen bir şeyler kapmış olmalısın.

fab'dab bahsediyorsan sadece sonunu izleyebildim. Yayın açılmıyordu sonunda açtım. Gelene gidene tek atıyordu. Kaydı varsa tekrar izlemeye çalışırım ama yok sanırsam. Item buildi biraz hatırlıyorum. Muramana,last whisper,bc falan vardı.

Twitchte tüm günün kaydı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

quote:

quote:

Bronze I

Ee nolmuş bronze 1 isem? Noob zamanlarımda ilk 10 oyunumu oynayıp bronze 1 den başladım. Sonra ayda yılda bir maç yaptım fazla ranked oynamadım. Rankeddeki win loseuma bakarsan oynamadığımı görebilirsin.

Farm içinse skille neden ihtiyaç duyayım anlamadım açıkçası. Q evolve edince zaten düşman yanına yaklaşmaya korkuyor sen de free farm yapıyorsun. Pantheon ve riven zorlamıştı onlar da blind pickti, rankedde karşıma bunları picklerlerse khazix almam almışsam da ancak o zzaman w fullüyorum. Basic attacklarla farm yapması çok kolay bir karakter khazix.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bronze I

Ee nolmuş bronze 1 isem? Noob zamanlarımda ilk 10 oyunumu oynayıp bronze 1 den başladım. Sonra ayda yılda bir maç yaptım fazla ranked oynamadım. Rankeddeki win loseuma bakarsan oynamadığımı görebilirsin.

Farm içinse skille neden ihtiyaç duyayım anlamadım açıkçası. Q evolve edince zaten düşman yanına yaklaşmaya korkuyor sen de free farm yapıyorsun. Pantheon ve riven zorlamıştı onlar da blind pickti, rankedde karşıma bunları picklerlerse khazix almam almışsam da ancak o zzaman w fullüyorum. Basic attacklarla farm yapması çok kolay bir karakter khazix.

Bende -50 W/L iken 200 winim falan varken başladım. 900 eloya düştüm. Sonra 1400 çıktım. Bende çok sık oynamıyorum. LOL.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bronze I

Bende -50 W/L iken 200 winim falan varken başladım. 900 eloya düştüm. Sonra 1400 çıktım. Bende çok sık oynamıyorum. LOL.

ben w/l ne kadardı bilmiyorum başladığımda fakat şu an normal oyun -41 ranked -4 :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.